Originally posted by chris_M
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Κρις...με όλη την καλή διάθεση, πιστεύω πως σου αρέσει να τροφοδοτείς το δράμα. Πιστεύω πως έχεις βολευτεί στο γάμο σου και από κει και πέρα νιώθεις την ασφάλεια να \"ερωτευτείς\" να πέσεις, να ζήσεις το δράμα ενός χαμένου έρωτα.
Όμως, ζούμε στο 2010. Τα διαζύγια είναι πιο πολλά και απ τα ουαν ναιτ σταντ.Κατά την ταπεινή μου άποψη όλος αυτός ο έρωτας ήταν μια τιμωρία που σου βγήκε ασυνείδητα για τη γυναίκα σου.
Την τιμωρησες γι αυτά που δεν είναι και θα ήθελες να είναι. Τη ρώτησες εκείνη αν εσύ είσαι όπως οειρεύτηκε?
Γιατί άραγε της τα είπες? Γιατί δεν ακολούθησες τον έρωτα σου και να προχωρήσεις σε ένα αναίμακτο διαζύγιο όπου το παιδί θα ήταν σαφώς πιο ευτυχισμένο με δυο χωρισμένους αλλά υγιείς γονείς, παρά σε ένα γάμο που έχει πέσει μαύρο πέπλο?
Σου μιλάω με όλη την καλή διαθεση.
έχεις δίκιο. μπορεί όλο αυτό να ταν η \'τιμωρία\'.στο γεγονός ότι επαναπάυθηκε εδώ και πολλά χρόνια, στο ότι της χτυπαγα καμπανάκια και αυτή πέρα βρέχει. Και της τα πα καταρχάς για να ξαλαφρώσω και κατα δευτερον για να της ρίξω ένα ηχηρό χαστούκι. Ήδη έχει αλλάξει.
αλλά εγώ είμαι παγωμένος. Πήγα και ήρθα που λένε.
Και η ελπίδα μου, το θέλω μου, είναι να νιώσω μαζί της υπερήφανος όπως παλιά. Και αγάπη. Έχουμε κοινά, μας ενώνει μια ολόκληρη ζωή.
Συμφωνήσαμε πως αυτό τελικά θα μας βγει σε καλό. Ότι και να συμβεί. Θα ξεκαθαρίσουν τα πραγματα μεταξύ μας. Για ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί αλλά και τους εαυτούς μας.