Πιθανόν είμαι λίγο υπερβολική.Quote:
Originally posted by krino
marian_m,
εχεις καποιο δικαιο σε οτι γραφεις, μονο που εισαι υπερβολικη.
Γιατι να βολευεται η κοπελα σε μια τετοια κατασταση?
Αυτο μου κανει αυθαιρετο.
Ομως εχεις δικαιο στο κομματι που λες οτι η κοπελα εχει προβλημα.
Αλλα το τι ακριβως δεν εχει ξεκαθαρισει.
Αλλιως δεν θα εβαζε το ποστ σωστα?
Τουλαχιστον δειχνει οτι θα ηθελε να βρει λυση, οχι οτι το εχει αποδεχτει.
Παρολα αυτα,
σκεφτηκα κατι αλλο.
Ειναι ενας ανδρας, που ειναι σε μια σχεση και εχει προβλημα με το οργανο του.
Οκ ειναι μικρο, ειναι στραβο, ειναι οτι ειναι.....
Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει με την σεξουαλικοτητα του,
δηλαδη που και πως την διοχευτευει,
και σε αυτο η φιλη μας δεν μας διαφωτισε.
Φανταζομαι οτι η ιδια, εχει μπορεσει να κατευνασει τις ορμες της και απλως την απασχολει οπως εχει γραψει εδω μεσα.
Ο ιδιος ομως? που σαν ανδρας θα εχει σαφως περισσοτερες?
Εκει εχω διαφορες εκδοχες.
Αυτοικανοποιηται? εχει επαφες με αλλη γυναικα? εχει παρει ειδικο ματζουνι?
Γιατι ειτε εχει προβλημα ενας αντρας με το οργανο του ειτε οχι, οι ορμες δεν σταματανε να υπαρχουν.
Αλλο το εχω προβλημα να λειτουργησω και αλλο το πως τις εκτονωνω.
Γιατι η λυση του ενος διαφερει με την λυση του αλλου.
Νομιζω οτι αυτο το κομματι θα επρεπε να απασχολησει την φιλη μας, μιας και σχετιζεται με το θεμα της.
Μπορεί να μην ισχύει και τίποτα από αυτά που γράφω, απλά πήρα αφορμή από αυτά τα λίγα που διάβασα και εκθέτω την άποψη μου.
Τώρα, το γιατί να βολεύεται κάποιος σε μια τέτοια κατάσταση, αυτό είναι μεγάλο θέμα.
Πολύ συχνά διαλέγουμε να ζούμε ακόμα και σε τραγικές καταστάσεις γιατί αυτό το θεωρούμε πιο \"βολικό\" από το να κάνουμε κάτι για να τις αλλάξουμε ή να φύγουμε.
Ή γιατί έτσι έχουμε μάθει να ζούμε και το διαφορετικό μας φοβίζει.
Για παράδειγμα, κάτι που μπορεί να φαίνεται σε μερικούς από μας ακραίο, αλλά είναι πολύ συχνό, είναι οι περιπτώσεις γυναικών που κακοποιούνται από τους άντρες τους και επιμένουν να μη φεύγουν και να συνεχίζουν να ανέχονται την κακοποίηση (χωρίς να υπάρχουν οικονομικοί λόγοι).
Δεν είναι λίγες αυτές που πιστεύουν ότι ο άντρας τους τις αγαπάει αλλά αυτές φταίνε και τους αξίζει αυτή η συμπεριφορά. Ή έχουν μάθει (από την οικογένειά τους προφανώς) ότι η ζήλεια, η υπερβολική κτητικότητα και η κακοποίηση είναι οι τρόποι που κάποιοι δείχνουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους.
Και ένα πιο απλό παράδειγμα βολέματος.
Είμαι σε μια δουλειά, σχέση κλπ. που δεν μου αρέσει, γκρινιάζω και πιθανό το συζητώ άπειρες ώρες με φίλους και γνωστούς, όμως συνεχίζω να βρίσκομαι εκεί. Μπορεί και για χρόνια, συχνά για μια ζωή.
Γιατί?
Γιατί φοβάμαι να πάρω το ρίσκο και να φύγω από τη σχέση ή τη δουλειά. Γιατί είτε δεν έχω τη διάθεση να προσπαθήσω για κάτι καλύτερο είτε δεν πιστεύω ότι μπορεί να μου αξίζει κάτι καλύτερο.
Πολλοί λόγοι...