Quote:
Originally posted by libpa
Λοιπόν, flowerbomb, γειά σου κι από μένα. Καταρχάς να σου πω από όλα αυτά που διάβασα ότι είναι εμφανές τι έχεις το είπε και ένα παιδί αλλά δεν επιτρέπονται οι διαγνώσεις και θα έπρεπε να δεις έναν γιατρό να σε βοηθήσει. Μόνο έτσι θα σωθείς, και ναι υπάρχει ελπίδα. Γιατί λες δεν πρέπει να υπάρχει; Anyway, να κάνω κι εγώ δύο παρατηρήσεις επιπλέον της πρώτης. Η πρώτη είναι ότι δεν είσαι αποτυχημένη επειδή 3 χρόνια στην ζωή σου δεν σου πάνε καλά, αν είναι δυνατόν, γιατί είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου; Στα άλλα πιστεύω έχεις δίκιο ότι κουράστηκες με τις φιλίες, με τις σχέσεις, με το Πανεπιστήμιο. Γιατί κι εγώ τα\'χω ζήσει όλα αυτά που λες! Τώρα, η δεύτερη παρατήρηση αφορά τις συμβουλές που σου δώσανε, εγώ διαφωνώ. Έχω κι εγώ σαν κι εσένα πολύ αρνητική άποψη για το άλλο φύλο και το απέδειξαν όλα τα αγόρια που είτε έκανες σχέση, είτε παρέα. Γιατί Θεοφανία δεν πιστεύω ότι δεν είναι ένα αξιόλογο άτομο η flowerbomb και ο άλλος ήταν ένα αθώο παιδάκι που ξαφνικά δεν ήταν στις προσδοκίες του η κοπέλα και την έκανε με ελαφρά!! Αν είναι δυνατόν! Εϊναι φως φανάρι ότι το παιδάκι δεν άξιζε, δεν ήταν για μόνιμη σχέση μάλλον, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ήταν! Εγώ μόνο τέτοιους γνωρίζω! Είναι απλά σύμπτωση ή έχουμε κάτι και τους τραβάμε εμείς; Δλδ άμα ξενοπηδάνε έχουν και δίκιο τώρα; Ή άμα βαριούνται; Έλεος! Τι άλλο θα ακούσω... flowerbomb ωστόσο μην χάνεις την πίστη σου, σίγουρα θα υπάρχουν και καλά παιδιά αρκεί να το ψάξεις. Μπορεί και αυτός που κάνατε παρέα τελικά να ήταν καλό παιδί και να \"στην είπε\" επειδή ήσουν αρνητική. Καλή συνέχεια από μένα και εύχομαι να σου φύγει αυτό που έχεις....