Quote:
Originally posted by dimitrios
καταρχην μπραβο σου κοινωνηκε(ετσι ειναι το νικνειμ σου τωρα πια οπως λειει και η RainAndWind !) χαιρομα μαζι σου γιατι αγωνιζεσαι και στηρηχτικες στα ποδια σου και ορθοποδεις σιγα-σιγα με σταθερα και δυνατα βηματα!!! δεν εισαι ο μονος που ψαχτηκε με θεωριες και μπερδευτηκε αλλα ισως η πλειοψηφεια, γιαυτο τα βιβλια αυτοβοηθειας ειναι τοσο διασημα αλλα δεν ξερω το ποσο καλο η ποσο μπερδεμα φερνουν στο τελος γιατι σε βαζουν να ψαξεις μονος σου τον εαυτο σου και μπερδευεσαι, ενω με την βοηθεια ενος αλλου ανθρωπου (π.χ. φιλου, ψυχολογου) το ψαξιμο και το ξεμπερδεμα γινεται ευκολοτερο. τωρα για την ανασφαλεια, μην ανησυχεις γιατι αν δηλωσεις ανασφαλεια θα βρεις τοσο πολυ κοσμο να ειναι στο πλευρο σου (και εμενα μαζι) και να συμπασχει, γιατι συγκεκριμενα, τα περισσοτερα παιδια που ζητουν βοηθεια απο ψυχολογο στην ηλικια μας (ειμαι 29 ετων γιαυτο μην με λες κυριο :D ) ειναι απο μοναξια και ανασφαλεια στις σχεσεις! απιστευτο και ομως αληθινο! σε μια εποχη που οι σχεισεις δεν ειναι απαγορευμενες (οπως στις παλιες γενιες) αλλα ειναι ελευθερες και σχεδον κοινωνικα επιβαλλομενες πολλοι ανθρωποι στην ηλικια μας νιωθουν αγχος, μεγαλη μοναξια και ανασφαλεια ειτε ειναι σε σχεση ειτε οχι. υπαρξιακες αναζητησεις (ποιος ειμαι, που παω, τι εχω, τι θα κανω) περναμε ολοι μας καποια στιγμη. το να περασουμε απο την εφηβεια στην ενηλικιωση συμβαινει οταν διαλεξουμε το πιστευω και τον ρολο μας και δεσμευτουμε σε αυτα. συμπασχοντες ειμαστε ολοι και εχουμε το σταυρο και το γολγοθα μας και μια κολοστενοχωρια ειναι ικανη να τσακισει εναν ανθρωπο κατα τα αλλα δυνατο καλο και υγιη.
Ποσο ευστοχα τα λογια σου dimitrie!