Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by libpa
Το παιδί δεν έκλαιγε απλώς. Κατέβαζε όλη την ώρα την πάνα... Δλδ τι να κάνεις από κει και πέρα; Πες μου.. Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα; Δεν είναι κακό που το παιδί επιμένει; Και το παιδί μπορεί να έγινε από ατύχημα. Να έσπασε το προφυλακτικό. Αν όχι, συμφωνώ ότι έφταιγε ο πατέρας 100%. Μπορεί τις δεξιότητες να τις αποκτάς μετά, αλλά τον χαρακτήρα τον έχεις από μικρός..
την πανα μπορει να την κατεβαζε γιατι ηταν λερωμενο η γιατι το ενοχλουσε η γιατι ηθελε να πει κατι τελειως ασχετο, οπως οτι πειναει-ποναει-διψαει-ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
και βεβαια υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα.
παιρνεις τηλεφωνο μια κοινωνικη υπηρεσια η ενα νοσοκομειο και λες, \"εχω εδω ενα 2χρονο που μου χει σπασει τα νευρα και δεν ξερω τι θελει.μπορειτε να με βοηθησετε?γιατι εγω σκεφτομαι να το αφησω στο κρυο μπας και σκασει.\"
και θα δεις τι ωραια που θα λυθει το προβλημα.
για τα παιδια που γινονται απο ατυχηματα υπαρχουν επισης λυσεις.
μπορεις να παρεις το χαπι της επομενης μερας πριν γινει καν συλληψη, μπορεις να κανεις εκτρωση αν δεν το προλαβεις αυτο, και μπορεις να το δωσεις για ιοθεσια αν εισαι κατα των εκτρωσεων.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.
τον χαρακτηρα τον εχεις μονο \"δυνάμει\" απο μικρος.εχεις προδιαγραφες δλδ για τον Α η Β χαρακτηρα. ο τροπος που θα μεγαλωσεις και οι επιδρασεις του περιβαλλοντος ειναι αυτα που διαμορφωνουν τον τελικο χαρακτηρα μας.
ακριβως οπως καποιος μπορει να εχει γενετικη προδιαθεση για παχυσαρκια αλλα μαθαινοντας να προσεχει την διατροφη του,τελικα την αποφευγει.