Quote:
Originally posted by RainAndWind
Ο έρωτας δεν έχει καμία σκληρή πλευρά όταν είναι πραγματικός έρωτας.Σε κάνει ζυμάρι και δε σε νοιάζει καθόλου,γιατί σε ξαναφέρνει στην διάσταση που έχασες μέσα στην πορεία.Γι αυτό ο έρωτας είναι πάντα τόσο τρυφερός,εκεί δεν υπάρχει καμία ανάγκη για όπλα.Η σκοτεινή πλευρά υπάρχει μέσα στον καθένα μας πάντα Σοφάκι.Πρέπει να ανακαλύπτουμε πότε και κάτω από ποιες συνθήκες νιώθουμε \"σωστά\", να μην έχουμε τόσες ανάγκες για άμυνες.Είναι ένα καλό δείγμα πως αυτό που ζούμε είναι έρωτας.
Η αμφιθυμία μας απέναντι στον έρωτα είναι ουσιαστικά τα ερωτήματα που μας κληροδότησε η \"κακή\"πείρα(αν έτσι τη βλέπουμε),αυτό το πλήγωμα που σέρνουμε από σχέση σε σχέση από τα βάθη του χρόνου μας.Πάντα έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε πως το σέρνουμε,άρα να καταλαβαίνουμε και από τι τρέφεται και συντηρείται ο φόβος μας.
Α,κι εγώ είμαι ένα από τα άτομα που από καιρό σε καιρό περνάω τέτοιες αμφιβολίες,τέτοια ερωτήματα για σκοτεινιές.Αλλά δε νιώθω καθόλου σκοτεινή τελευταία,μπορεί να με αγαπώ περισσότερο τώρα πια,να μου επιτρέπω και το λάθος.;)
Ο έρωτας, έχει μέσα μάχη, σκληρές γωνίες και αιχμηρότητες. Είναι άγριο πράγμα ο έρωτας. Άγρια όμορφο.