όχι μωρέ Σοφάκι, το ξέρω ότι δεν ειναι λίγα. Παντα ήμουν όμως ανθρωπος, που πως να το πω, θεωρουσα λίγο τα ψυχολογικά \"ασθένεια πολυτελειας\" και ακόμα να το χωνέψω ενω ολοι γιατροι και εξετασεις λενε οτι ειμαι οκ...που θα μου παει...
Printable View
όχι μωρέ Σοφάκι, το ξέρω ότι δεν ειναι λίγα. Παντα ήμουν όμως ανθρωπος, που πως να το πω, θεωρουσα λίγο τα ψυχολογικά \"ασθένεια πολυτελειας\" και ακόμα να το χωνέψω ενω ολοι γιατροι και εξετασεις λενε οτι ειμαι οκ...που θα μου παει...
οπως βλεπεις τα ψυχολογικα συνδεονται αμεσα με τα σωματικα....πιστευω πώς για πολλους, ειναι πιο ευκολο κ βολικο να χωνεψουμε οτι πασχουμε απο κατι σωματικο, παρα απο κατι ψυχολογικο.
έχεις δίκιο και πραγματι μέσα στη μέρα το ψιλοπαλευω...οταν ομως γυρναω απο τη δουλεια στο σπιτι και βρισκομαι μονη..ειναι λίγο δυσκολα τα πραγματα...κανω υπομονή :)
...και η αλήθεια ειναι ότι δεν βλεπω μεγάλη διαφορά...επίσης επειδή ειχα ξεκινήσει με μισο χαπι και απο την κυριακή παιρνω ολοκληρο νομιζω ότι εχω λιγο περισσότερο άγχος...
βρε παιδια μυικους πόνους είχατε ποτε απο αγχος;;; εμενα ποτε το ποδι πότε το χερι (για λιγο) ολο και καπου με χτυπανε...
αχ θα συνελθω καθολου ποτε;;
...με τα ψυχοσωματικούλια μας....:P (προσπαθώ να τους βγάλω τη γλώσσα αλλα δεν γίνεται πάντα).
σήμερα ένα μουδιασμα στη δεξια μεριά του προσώπου για μισή ώρα, χθες πόνοι στις αρθρωσεις, πότε στον αγκώνα πότε στο γόνατο πότε στο δάχτυλο του χεριου (αποφάσισε χρυσό μου!). Και ενώ το εκλογικεύω με παίρνει από κάτω και πανικοβάλλομαι...(πρωτότυπο θα μου πείτε).
Λίγο καλύτερα ξυπνάω μετά την 20η μέρα που παίρνω ladose αλλά δεν ξέρω αν βοηθάει και το lexotanil...
Οι συναντήσεις με την ψυχολόγο νομίζω με ξελαφρώνουν λίγο αλλα ειναι νωρίς να πω...για πείτε τίποτα ρε παιδιά...
σήμερα το πόδι \"βαρύτερο\" απ\'οτι συνήθως. Κούραση;; μπα, στο γραφείο ήμουν ολη μέρα. Και όλα όταν βρίσκομαι μόνη μου σπίτι ή μήπως τότε τα προσέχω ή μήπως;;;; τι να πω πια, ένα ζεστό μπάνιο ίσως βοηθήσει...
και σε ξαφνιάζει που ήταν βαρύ το πόδι? βασικά πόνοι και πιασίματα στα πόδια μπορεί να ξεκινούν από τη μέση.και ξέρεις τι κάνει κακό στη μέση? οι πολλές ώρες στο γραφείο...Quote:
Originally posted by Fleur
σήμερα το πόδι \"βαρύτερο\" απ\'οτι συνήθως. Κούραση;; μπα, στο γραφείο ήμουν ολη μέρα. Και όλα όταν βρίσκομαι μόνη μου σπίτι ή μήπως τότε τα προσέχω ή μήπως;;;; τι να πω πια, ένα ζεστό μπάνιο ίσως βοηθήσει...
πιθανό να έχεις δίκιο (που μάλλον έχεις) αλλα ξέρεις είναι η φάση που προσέχω τα πάντα που συμβαίνουν στο σώμα μου και ....ανησυχω..ή μάλλον φοβάμαι...(ακόμη)
φλερ, είσαι καλύτεραγενικά όσο περνάνε οι μέρες της φαρμακευτικής αγωγής?
οι φίλοι και οι συναδελφοι που με βλέπουν λένε ότι φαίνομαι καλύτερα. Τα συμπτώματα τα σωματικά εχουν λιγοστεψει αλλα υπαρχουν μέρες που ειμαι στα κάτω μου. Σήμερα θα παω στον νευρολόγο να μου πεί τι θα κανουμε, αν θα συνεχισουμε σε ποιες δοσεις κλπ..παντως εχω εντοπισει ότι τα περισσότερα με πιανουν οταν γυριζω απο τη δουλεια στο σπιτι και ειμαι μονη μεχρι καποια ωρα το βραδακι π.χ 9, δεν ξέρω πως να το δω αυτό...νομιζω οτι παντως ακομα δεν εχω πεισθει εντελως οτι προκειται για ψυχοσωματικα και οχι κατι οργανικο και φοβαμαι...
ίσως, εκείνη την ώρα είσαι κουρασμένη και σε υπερένταση από τη δουλειά. μετά, χαλαρώνεις σπίτι, έχεις παρεούλα, ε, τα ξεχνάς. :)
αυτό που λες με τα πάνω και τα κάτω, όλοι οι άνθρωποι το βιώνουν, ακόμα και όσοι δεν έχουν προβλήματα με το άγχος τους.κάποια μέρα θα είσαι πιο ξεκούραστος και καλοδιάθετος, κάποια άλλη όχι τόσο.
Fleur, εχεις σκεφτει μηπως γινεσαι πολυ σκληρη ή απαιτητικη με τον εαυτο σου? Απο οσα μας λες, οι συναδελφοι κ φιλοι, σε βλεπουν καλυτερα. Η ιδια εχεις διαπιστωσει οτι τα σωματικα σου συμπτωματα εχουν μειωθει. Ολα αυτα σιγουρα δεν ειναι κατι αλλο περα απο εξελιξη. Απο οσα γραφεις ομως, μοιαζει να απαιτεις να γινεις τελεια ή \"καλα\" χωρις κανενα συμπτωμα ή αρνητικη σκεψη σε μικρο διαστημα....Πραγματικα και απο προσωπικη εμπειρια πιστευω πώς οσο κλεινουμε τα ματια στην εξελιξη μας, ανοιγουμε το δρομο για την ενισχυση της οποιας παθησης ή φοβιας μας.Quote:
Originally posted by Fleur
οι φίλοι και οι συναδελφοι που με βλέπουν λένε ότι φαίνομαι καλύτερα. Τα συμπτώματα τα σωματικά εχουν λιγοστεψει αλλα υπαρχουν μέρες που ειμαι στα κάτω μου. Σήμερα θα παω στον νευρολόγο να μου πεί τι θα κανουμε, αν θα συνεχισουμε σε ποιες δοσεις κλπ..παντως εχω εντοπισει ότι τα περισσότερα με πιανουν οταν γυριζω απο τη δουλεια στο σπιτι και ειμαι μονη μεχρι καποια ωρα το βραδακι π.χ 9, δεν ξέρω πως να το δω αυτό...νομιζω οτι παντως ακομα δεν εχω πεισθει εντελως οτι προκειται για ψυχοσωματικα και οχι κατι οργανικο και φοβαμαι...
Σοφία μου για άλλη μια φορά έχεις δίκιο. Αλλωστε φαντάζομαι ολα αυτά μαζεύτηκαν σε καποιο χρόνο και θα κανουν εξισου αρκετο χρόνο να φύγουν...μήνας παει και ώρες ωρες νιωθω να κουραζομαι..γκρινιαζω και λιγάκι...:)
..από τον γιατρό μου. Διπλασιασμός της δόσης του ladose ενώ μου είπε ότι με βρίσκει καλύτερα από την πρώτη φορά. Του έχω εμπιστοσυνη αλλα \"κουραστηκα\" λίγο.Παλι τώρα πριν λίγο μια κρίση πανικου...πανω κατω στο σπίτι, ταχυπαλμια, και ολα αυτά απο κάποιους πόνους που ενιωσα στο πόδι μου....ελπιζω με τον καιρό να μπορέσω να καταλαβω τι συμβαίνει...
γιατί φοβάσαι τόσο αυτούς τους πόνους στο πόδι? σε τι πιστεύεις ότι οφείλονται?