Τι αυτοαμυνα κανεις ρεα , γιατι κι εγω εχω κανει και εχω και εναν σακκο του κικ- μποξ , και προπονουμαι . Εχω κανει ιδαιτερα μαθηματα , μην σπασουμε και κανα δοντι !! και γιατι ΠΡΕΠΕΙ να τα κανεις ?
Printable View
ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤ ΕΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΚΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ
ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ
Οι τεχνικές του είναι εξαιρετικά πρακτικές και αποτελεσματικές καθώς ελέγχονται και εξελίσσονται διαρκώς με βάση την εμπειρία από την εφαρμογή τους σε πραγματικές συνθήκες.
Η εκμάθησή τους είναι εύκολη, η εκτέλεσή τους φυσική και προσαρμόζονται στον εκπαιδευόμενο καθώς και στις περιστάσεις.
Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ικανότητας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τα εκπαιδευτικά σενάρια επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση σύγχρονων απειλών και βίαιων καταστάσεων που δεν υπήρχαν σε παλαιότερες εποχές.
Οι μέθοδοι εκπαίδευσης είναι ειδικά σχεδιασμένες στο να προετοιμάζουν τον ασκούμενο να λειτουργεί κάτω από στρές και το σοκ μιας βίαιης επίθεσης.
Ποιά είναι τα οφέλη;
Η καρδιά του συστήματος είναι η αυτοάμυνα αλλά το Krav Maga είναι πολύ περισσότερα. Οι προπονήσεις συνδυάζουν την αερόβια και αναερόβια άσκηση καθώς και ειδικές ασκήσεις που αναπτύσσουν την ταχύτητα, ισορροπία και συντονισμό. Ο κάθε ασκούμενος δουλεύει με βάση το δικό του επίπεδο φυσικής κατάστασης το οποίο βελτιώνεται διαρκώς. Το Krav Maga είναι ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης και ζωής. Αναπτύσσει τις σωματικές, νοητικές και ψυχικές ικανότητες που βοηθούν τον άνθρωπο σε όλες τις πτυχές της ζωής του.
Ποιος μπορεί να ασχοληθεί;
Το Krav Maga απευθύνεται σε παιδιά, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Οι τεχνικές του είναι εύκολες στην εκμάθηση και στην εφαρμογή γιατί βασίζονται στις φυσικές κινήσεις και αντιδράσεις του ανθρώπινου σώματος και όχι σε μια τεχνητή κινησιολογία. Έχουν προέλθει από επιστημονική εργασία, έρευνα και εξέλιξη δεκαετιών έτσι ώστε να είναι απόλυτα λειτουργικές και συμπαγείς και να υπηρετούν το σκοπό τους απλά χωρίς τίποτα περιττό ή υπερβολικό.
ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΒ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΛΔ ΟΤΑΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ
ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΩ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΚΟΥΝΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΤ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Το κουνφου , ειναι πιο πολυ φιλοσοφια , παρα πολεμικη τεχνη , για να το κανεις πολ. τεχνη , θα φας πολλααααα χρονια , ενω με το τζουντο , απο τον πρωτο μηνα , εχεις μαθει μια λαβη , απλη αλλα αποτελεσματικοτατη .
Γιατι ελκεις βιαιες συμπεριφορες , τι κανεις και συμβαινει αυτο ?
elis , τοχω δει σε ντοκυμαντερ , επανειλημμενως , και τοχω μελετησει , ειναι δυσκολακι , αν εξαιρεσουμε μερικα χτυπηματα , σε καιρια σημεια του σωματος , θελει και καποια δυναμη , δεν ειναι ακριβως για γυναικες , εκτος αν ειναι γεροδεμενες .
Το καλυτερο ειναι τα ' παλαμακια' στα αυτια του αλλου , μαρεσει αυτη η κινηση , αλλα θελει δυναμη .
χμ... ειχα ρωτησει μια φιλη μου που εκανε κουν φου και δεν μου το είπε αυτο... θα το ψαξω απο βδομαδα γιατι ολα θα λειτουργησουν μετα τις 7 σεπτ.... αθανατη ψωροκώσταινα! κριση ξεκριση ...οι διακοπες του ελληναρα ειναι διακοπες!
μου το ειχε πει η πρωτη ψυχολογος οταν μετα απο μια επίθεση την πήρα τηλ. ειχα σταματήσει να πηγαινω ενα χρόνο,αλλα το συμβαν με εκανε να θελω να επικοινωνησω μαζι της. μου είπε οτι ατομα που εχουν ζησει σε βιαιο περιβαλλον οπως εγω ελκουν επιθετικες συμπεριφορες. δεν ξερω τι κανω συγκεκριμενα και το καταφέρνω αυτο...γενικα αθελα μου εχω ενα υφακι επαρσης ισως αυτο... και λιγο το οτι αν αισθανθω απειλη δεν απομακρυνομαι...το θεωρω απαραδεκτο να το αφησω να περασει ετσι, με οποιο κοστος.
πχ. τις προαλλες που ο περαστικος μου ξαναεπιτεθηκε τελικα συγκρατηθηκα ... αλλα δεν το ειδα αμεσως και ακομα και οταν το ειδα ειχε φαει ήδη μπαν (αποτι ακουσα)...και πάλι ομως χρειαστηκε να κρατησω τον εαυτο μου για να μην απαντησει
ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΑ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΛΔ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΞΥΛΑ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ
Rea , στην Ελλαδα δεν υπαρχει πραματικο κουνφου , μουτοχε πει ο δασκαλος μου , Νικος Χεκιμογλου , που τωρα εχει 2 η 3 κοκκινα αστερια ( σαν λεμε 10 μαυρες ζωνες , ειναι η υπερτατη διακριση , ειναι στην ηλικια μου , 40 χρονια μαθαινει , εχει τωρα σχολη , αλλα μακρια απο σενα , ειναι καπου στα Βριλησσια ) , και ειχε φοιτησει στην Κορεα . Οποτε εδω κανουν καποιο υποκαταστατο , αποτελεσματικοτερο . Τελοσπαντων , οτι σου ταιριαζει .
Υφος επαρσης , ε ? καμμια σχεση μεμενα , εχω υφος καλου παιδιου , και δεν αρπαζομαι . Ουτε ομως συγχυζομαι .
ε , τωρα , με τον περαστικο , 17 χρονων παιδι ειναι , τι να ξεσυνεριστεις ? στην αρχη κι εγω τσαντιζομουν , αλλα οταν εμαθα την ηλικια του , τοκοψα .
Elis , δεν ειμαι για μπουνιες και κλωτσιες !! ειμαι αρκετα δυνατος απο τα βαρη , και το μποξ , και αμα αρχισω και χτυπαω , ποιος με ξεμπλεκει απο αστυνομιες και δικαστηρια . Αρκουμαι στα βαρη . Παιρνω και ενα stun gun ( αυτο με το ρευμα ) , αλλο δεν χρειαζεται .
...ειναι μια διαφορετικη τοποθετηση, θα το κοιταξω στο διαδυκτιο αμεσως, θελω να μαθω περισσοτερα για αυτο, ευχαριστω:)