Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by weird
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι μόνο δύο μέλη, κατάλαβαν ποιό ήταν το ακριβές νόημα του προβληματισμού μου. Ο κρίνο, λέγοντας \"Το οτι δεχθηκες τετοιες επιθεσεις (για μενα ειναι επιθεση με ανταγωνιστικους ορους)
η το οτι υπαρχει η ανοικτη πλατφορμα για αυτο?\"
Και η φύση, λέγοντας \" Αυτό είναι που ξεδοντιάζει και την έννοια της συχνά επικαλούμενης από τον Νίκο ή άλλα μέλη, «αυτορρύθμισης» και την κάνει απλά ένα καλό ανέκδοτο.\"
Καλημερα,
καταρχην χαιρομαι που δεν παιρνεις μια μεμονωμενη φαση και απο κει να κινηθεις.
Φαινεται οτι καποια πραγματα λειτουργησαν συσσωρευτικα.
Τωρα για αυτα που γραφεις παραπανω,
θα σου πω αυτο που εχω ξαναπει αρκετες φορες,
ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ!!!
Ειναι πια παρα πολυ κλασικη ιστορια,
οταν καποιος δεχεται επιθεσεις να παρεμβαινουν κατα αυτων, εγω και η νατουρ.
Μιλαω βεβαια για ευθειες τοποθετησεις χωρις να μασαμε τα λογια μας και να μην παμε να κρυφτουμε πισω απο τις λεξεις.
Τελευταια η ρειν,
το εκανε και αποψη, οτι πασχω και απο συνδρομο υποστηρικτηκης βοηθειας αδυνατων....
Οταν το γελειο δεν εχει αποψη, αυτο θα την φτιαξει και με το στανιο....
Καλως η οχι, ετσι εμαθα στη ζωη μου μαλιστα απο νωρις.
Για το οτι ο χωρος αυτος σε ξερναει στην ουσια.....
Θα σου πω οτι ετσι πανω κατω ειχα νιωσει και εγω περυσι,
οταν ειχα φτασει σε σημειο που να μην με χωραει το φορουμ.
Το να γινονται εδω μεσα επιθεσεις και αυτο να περναει την οποια τυπου νομιμοποιηση, με ειχε κανει εξω φρενων.
Ο πανος 12345 δεχθηκε μια επιθεση και απο την αρχη ηταν για λιθοβολισμο.
Σημερα δεχεσαι εσυ τις πετρες, αυριο αλλος και παει λεγοντας....
Καταννοω την σταση σου οπως λες οτι αυτο το πακετο δεν το αντεχεις. Εχω νιωσει και εγω καποτε ετσι.
Αλλα εγω ξερεις ειμαι αρκετα πιο σκληροπετσος.
Σου ειπα να γινεις πιο μπητς..... δεν το εκανα για πλακα.
Αν καποιος με ενοχλουσε η σατιρα του με την εννοια οτι θα με υποτιμουσε δεν θα ειχα και πολλα να κανω.
Σαφως και δεν θα εμπλεκα καμια διαχειρηση, εγω λειτουργω αλλιως.
Θα τον εκανα ομως να νιωσει στο πετσι του να διαπιστωσει το μεγαλο λαθος του.
Η κοινωνια weird, ειναι αδυσωπητη και αν δειξεις ανοχη, θα σε τσακισει πριν ακομα το καταλαβεις. Για αυτο χρειαζεται να εχεις εφεδρεια ενα εξισου αδυσωπητο χαρακτηρα για να μπορεσεις να αμυνθεις.
Και προσωπικα εγω ετσι επιβιωνω, αν θες αυτο ακουγεται ασχημο αλλα δεν γινεται και αλλιως.
Στην πορεια σου εδω μεσα,
κριτικαρωντας την σταση σου με το πετραν,
κρινω λαθος το οτι οταν (στην αρχη) εγινε το πρωτο συμβαν και ενοχληθηκες κρατησες μια ηπια σταση και προσπαθησες με ευγενιες να βαλεις ορια.
Ζητας απο το νικο να βαζει αυτα τα ορια.
Σε καταλαβαινω αλλα παραλληλα σου λεω οτι πρεπει να οριοθετεισαι ΚΑΙ εσυ καθαρα και ξαστερα, ακομα και αν αυτο βγαλει ενα επιθετικο προφιλ που δεν θες.
Ψαχνωντας λιγο πιο βαθεια αν θες,
ο Χ πετραν βρηκε γονιμο εδαφος για να κανει το χιουμορ του επειδη γνωριζε το προφιλ σου αλλα και τις αντιδρασεις σου.
Νομιζω καταλαβαινεις οτι αμα ειχες επισης ενα ακομα προφιλ λιγο διαφορετικο και εκει που επρεπε να βαλεις τα πραγματα στην θεση τους το εκανες, ισως ολη αυτη η υποθεση να μην ειχε γινει.
Τα ισως δεν εχουθν σχεση με την ιστορια μας.
Εχουν σχεση με εσενα αυστηρα και μονο,
και μπαινουν με μοναδικο σκοπο οτι ισως χρειαζεται να αναθεωρησεις καποια πραγματα μεσα σου.
Θελω να πω οτι το φορουμ δεν ειναι ενα γαλαξιακο κυτταρο που δεν το βρισκεις εξω, εκει που ζεις.
Αρα οι αμυνες σου πρεπει να υπαρχουν ειτε εισαι σε φορουμ, ειτε στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας σου.
Να εισαι ευαισθητη γιατι αυτο εισαι αλλα να εισαι και δικαια σκληρη χωρις ελεος εκει που πρεπει.
Αυτα ειχα να πω,
και κατα τα αλλα, σου ευχομαι αν το φορουμ κρινεις οτι μπορει να σε εμπεριεχει καποια στιγμη στο μελλον, με το καλο να επανελθεις.