Βγαίνοντας από την κλινική του δώσαν 3 χάπια, το ένα είναι το tavor, το άλλο είναι κάτι που ξεκινάει από spri ή spi δεν θυμάμαι όλο το όνομα και ένα τρίτο που δεν το ξέρω καθόλου..Δεν με αφήνει να τα δώ..και αυτά τα είδα με μια ματιά από την συνταγή του γιατρού. Αυτά τα φάρμακα τα πέρνει δυο φορές την μέρα πρωί - βράδυ και το μεσημέρι πέρνει σκέτο tavor...
Όταν βγήκε από την κλινική του δώσαν αυτή την αγωγή, μετά πήγε χτες σε μια ψυχίατρο-νευρολόγο και του άλλαξε λέει το ένα χαπάκι γιατί δεν ήταν λέει καλό..Δεν ήθελε να μου πει ποιο του άλλαξε. Να τον ξαναρωτήσω ή μήπως τον φέρω σε δύσκολη θέση? Μήπως ντρέπεται να μου πεί δεν ξέρω...
Εγώ δεν πάω στους γιατρούς που πάει γιατί δεν είμαι οικογένεια και δεν μπορούν να μου πουν καταρχάς αυτό και κατά δεύτερον κατ\' εμένα δεν μου αρέσει που πρώτα πήγαν οι γονείς του στην γιατρό της μιλήσανε και μετά πήγε εκείνος και της μίλησε. Δηλαδή τί είχαν να πουν με την γιατρό πριν πάει εκείνος?Γιατί να το κάνουν αυτό? Για εμένα το σωστό θα ήταν να πάνε μαζί, να τους δεί από την αρχή ταυτόχρονα και όχι έτσι..ίσως να είμαι προκατηλημένη δεν ξέρω εγώ έτσι το βλέπω...
Εμένα ο δικός μου γιατρός μου είπε να παρέχω στήριξη, αγάπη και φροντίδα μέχρι να ανακάμψει από αυτή την κατάσταση τουλάχιστον. Το μέλλον αυτή την στιγμή είναι κάτι το αβέβαιο και κάτι που δεν μπορώ να χειριστώ ή να αποφασίσω ακόμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άλλαξε η ζωή μας.