Το κοπρόσκυλο είναι offline συμφωνα με το status στο μήνυμα του αλλα το ονομα εμφανίζεται στα μέλη που είναι online στο κεντρικό μενου. λολ μίλα ρε.
Printable View
Το κοπρόσκυλο είναι offline συμφωνα με το status στο μήνυμα του αλλα το ονομα εμφανίζεται στα μέλη που είναι online στο κεντρικό μενου. λολ μίλα ρε.
Quote:
Γεια σου. Θες να μας μιλήσεις πρώτα για σενα; Ετσι γινεται συνήθως οταν κάνουμε εγγραφή σε ένα φορουμ, λεμε και δυο κουβέντες για τον εαυτό μας προτού μιλήσουμε για τα προβλήματα των υπολοίπων ανθρώπων. Τώρα όσον αφορά το θέμα αυτό που ποσταρα και την απάντηση σου, ναι λύσεις υπάρχουν. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς πως έχω μπει στο τέλμα και οτι βολεύτηκα κιολας. Θέλεις να μας το εξηγήσεις ή σου είναι πολύ δύσκολο?
αλο μον αμουρ. να με συμπαθας, δεν ξερω τις διαδικασιες (μα ουτε εχω κ διαθεση να τις μαθω).
οχι, δεν θα πω τιποτα για τον εαυτο μου, και δεν το κανω επειδη φετος ο ωροσκοπος μου βρισκεται στον οικο του Ψωνιου, μα επειδη η ανωνυμια μου επιτρεπει να πω οτιδηποτε για εμενα χωρις να μπορει κανεις να το κρινει.
Οποτε ας παμε στο προκειμενο. Περνας οτι περνας, εχεις διπλα σου εναν τουλαχιστον ανθρωπο να σε ακουσει, και εσυ τι κανεις;
...Το γνωστοποιεις στο νετ, ζητωντας συμβουλες, οπου μπορει να το βλεπει ο καθενας, πινοντας τον απογευματινο του καφε.
Ε σορρυ, μα εσυ δεν πνιγεσαι στον βουρκο. Εσυ κανεις απλωτες, κροουλ και υπτιο, περιμενοντας και μεταλλιο.
Επρεπε να δεις πως καποιοι που απαντησαν στο θεμα εχουν σοβαροτερο προβλημα, μα παρ\' αυτο ασχοληθηκαν σοβαρα.
Δεν θελω να το παρεις προσωπικα. Αλλωστε, μικρο παιδι ακουγεσαι ακομα, εχεις και τον τροπο και τα μεσα στην διαθεση σου να βγεις απο το αδιεξοδο. Ηδη ο σαλονικιος φιλος προσφερθηκε να πιειτε εναν καφε, και μιλαμε για εναν παντελως αγνωστο. Σκεψου ποσο τυχερος εισαι και στασου ορθιος. Καλο βολι.
Quote:
λολ μίλα ρε.
Δεν βλεπω τον λογο να γινεσθε αγενης.
Ναι δεν πνίγομαι στον βούρκο παρόλο που έχω περάσει απο αρκετά άσχημες καταστάσεις στο παρελθόν. Στο φορουμ έκανα εγγραφή για να επικοινωνήσω με παιδιά που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, να ανταλλάξουμε απόψεις και δυστυχώς για μένα ξέφυγε η κατάσταση, το φορουμ απέκτησε στο μυαλό μου ένα είδους online psychotherapy, είπα πολλά πράγματα για μένα και το μετάνιωσα και τώρα που το σκέφτομαι θα ήθελα να ζητήσω να διαγραφούν όλα τα ποστ μου η τουλάχιστον σε όσα εκτίθεμαι (παρακαλώ να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνος), καλύτερα για μένα να μην μπαίνω εδώ μέσα, το αποφεύγω άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό, πάντως βρήκα κάποιους ανθρώπους εδώ μέσα που τους συμπάθησα είναι η αλήθεια.Quote:
Originally posted by Koproskylo
Quote:
Γεια σου. Θες να μας μιλήσεις πρώτα για σενα; Ετσι γινεται συνήθως οταν κάνουμε εγγραφή σε ένα φορουμ, λεμε και δυο κουβέντες για τον εαυτό μας προτού μιλήσουμε για τα προβλήματα των υπολοίπων ανθρώπων. Τώρα όσον αφορά το θέμα αυτό που ποσταρα και την απάντηση σου, ναι λύσεις υπάρχουν. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς πως έχω μπει στο τέλμα και οτι βολεύτηκα κιολας. Θέλεις να μας το εξηγήσεις ή σου είναι πολύ δύσκολο?
αλο μον αμουρ. να με συμπαθας, δεν ξερω τις διαδικασιες (μα ουτε εχω κ διαθεση να τις μαθω).
οχι, δεν θα πω τιποτα για τον εαυτο μου, και δεν το κανω επειδη φετος ο ωροσκοπος μου βρισκεται στον οικο του Ψωνιου, μα επειδη η ανωνυμια μου επιτρεπει να πω οτιδηποτε για εμενα χωρις να μπορει κανεις να το κρινει.
Οποτε ας παμε στο προκειμενο. Περνας οτι περνας, εχεις διπλα σου εναν τουλαχιστον ανθρωπο να σε ακουσει, και εσυ τι κανεις;
...Το γνωστοποιεις στο νετ, ζητωντας συμβουλες, οπου μπορει να το βλεπει ο καθενας, πινοντας τον απογευματινο του καφε.
Ε σορρυ, μα εσυ δεν πνιγεσαι στον βουρκο. Εσυ κανεις απλωτες, κροουλ και υπτιο, περιμενοντας και μεταλλιο.
Επρεπε να δεις πως καποιοι που απαντησαν στο θεμα εχουν σοβαροτερο προβλημα, μα παρ\' αυτο ασχοληθηκαν σοβαρα.
Δεν θελω να το παρεις προσωπικα. Αλλωστε, μικρο παιδι ακουγεσαι ακομα, εχεις και τον τροπο και τα μεσα στην διαθεση σου να βγεις απο το αδιεξοδο. Ηδη ο σαλονικιος φιλος προσφερθηκε να πιειτε εναν καφε, και μιλαμε για εναν παντελως αγνωστο. Σκεψου ποσο τυχερος εισαι και στασου ορθιος. Καλο βολι.
Τώρα για τον φίλο που πρότεινε τον καφέ... όπως θα κατάλαβες δεν μένω Θεσσαλονίκη και θα μου ήταν αρκετά δύσκολο εφόσον δεν σχεδιάσω να επισκεφτώ την όμορφη πολη σας στο κοντινό μέλλον..
Επίσης ζητάω συγνώμη για το τολμηρό μου ύφος προηγουμένως αν και το είπα σε φιλικό/ χαλαρό ύφος πιστεύω :/
Για μένα δεν υπάρχει λόγος να σβήσεις κάποια μηνύματά σου. Όλοι για τον ίδιο λόγο θεωρώ ότι γραφτήκαμε και αυτή η ανωνυμία μας κάνει πιο ειλικρινείς πιστεύω. Εμένα πάντως σε γενικές γραμμές μου έχει κάνει καλό το forum, βοηθάει να μιλάς και να μοιράζεσαι πράγματα με άτομα που περνούν παρόμοιες καταστάσεις. Άλλες φορές είμαστε πιο καλά όταν γράφουμε άλλες χάλια, δεν πιστεύω όμως ότι εκτιθέμεθα.
η κοινωνικοποιηση ειναι δυσκολη ιδιαιτερα οταν υποτροπιαζουμε μου ειναι πολυ δυσκολο να σκεφτω οτι οποιος με πλησιαζει εχει καλες προθεσεις..ενω γενικα δε σκεφτομαι ετσι!