Παντως σιγουρα δεν της προσφερω αποκλειστικες
Και θελω να θυμηθεις την δικια σου απαντηση arktos,σε αυτο το θεμα
Οσο αναφορα τα μαθηματα,δεν ηταν υποδειξη το πως θα απανταει ,αλλα το πως θα μελεταει
Printable View
Οσο αναφορα τα μαθηματα,δεν ηταν υποδειξη το πως θα απανταει ,αλλα το πως θα μελεταει
Quote:
Originally posted by soft
η δική μου άποψη δεν έχει σημασία ποια είναι.
δεν έθιξα αυτό.
είδες που κι εσύ δεν μελετάς σωστά ?
ok οτι πεις
Quote:
ok οτι πεις
απαξιώνεις να μου απαντήσεις ?
βρε παιδιά ήρεμα...!;) Χαίρομαι πολύ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου. Έχω και ένα ευχάριστο: σήμερα πήγα για τον καθιερωμένο υπέρηχο (για την αιτία που είχε γίνει η επέμβαση) και όλα είναι ok!:) Χάρηκα γιατί με την κατάθλιψη είχα αμελήσει να κάνω τις εξετάσεις αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.:)
Quote:
Originally posted by chr1986
βρε παιδιά ήρεμα...!;) Χαίρομαι πολύ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου. Έχω και ένα ευχάριστο: σήμερα πήγα για τον καθιερωμένο υπέρηχο (για την αιτία που είχε γίνει η επέμβαση) και όλα είναι ok!:) Χάρηκα γιατί με την κατάθλιψη είχα αμελήσει να κάνω τις εξετάσεις αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.:)
chr1986, να είσαι πάντα καλά!
το ξέρω πως ειρωνέυεσαι πουλάκι μου.Quote:
H απαντηση μου ηταν ειρωνικη
Ως προς την απαντηση σου στην chr
Καιρος να διαβαζουμε τι ακριβως,θελει να πει,και τι ακριβως καταθετει ο αλλος για ενα προβλημα που τον πληγωνει, τον ποναει, και τον δυσχερενει λιγο ως πολυ στην πορεια του.
Για μενα λοιπον ειναι αυτονοητο αυτο που ειπε οτι θα ηθελε τους γονεις διπλα της,και οχι καποια αποκλειστικη
Οσο καλη και να ειναι μια αποκλειστικη σε τεχνικες αναπνοες,σαν τις πνοες των δικων σου ανθρωπωνδιπλα σου δεν ειναι.
Και οταν συνειδητοποιεις οτι δεν τις εχεις ,η δεν θα τις εχεις ποναει πολυ,απλα
Το θεμα της δεν ηταν {δεν θελω να κουρασω την μαμα μου}δεν ειχε να κανει με κουραση,αγαπη κατανοηση προς το προσωπο της μαμα,αλλα με την αναγκη μας στην συγκεγκριμενη στιγμη
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ
και αν νομιζεις οτι σου τραβηξα το αυτι,ελπιζω να μην πονεσες ,δεν ειχα τετοιο σκοπο
εγώ μια χαρά διάβασα το θέμα της κρις. απλά πάντα όταν ο άλλος παραπονιέται για την συμπεριφορα των γονιών/ των φίλων/γκόμενων, έχω μια αρχή, να προσπαθω να τον κάνω να χαλαρώσει λίγο, να μην νιώθει τέτοια πικρία. γι αυτό και της έγραψα όσα της έγραψα για το θέμα του νοσοκομείου. εσύ ενοχλήθηκες που δικαιολόγησα λίγο τους γονείς και άρχισες να μας λες για όσους προτιμάνε τις αποκλειστικές, λες και εγώ έγραψα πουθενά ότι η αποκλειστική θα σου συμπαρασταθεί. απλά και το να ξεκουραστουν οι δικοί σου άνθρωποι το βράδυ, δεν είναι κακό, θα έχουν δυνάμεις να σου συμπαρασταθουν και την επόμενη.
αυτα πιο γενικά.
πραγματικά, κάνε λιγη γιόγκα να χαλαρώσεις!
να και κάτι ευχάριστο! :DQuote:
Originally posted by chr1986