Quote:
Originally posted by anoiksi
Αυτοί που δεν πληρώθηκαν όμως έπρεπε κάπως να δικαιολογήσουν όλο αυτό τον χρόνο και κόπο που ξόδεψαν χωρίς να κερδίσουν τίποτα, με αποτέλεσμα να αντιληφθούν την εργασία ως πολύ θετική και να μιλήσουν με πραγματικά καλά λόγια στους επόμενους φοιτητές. Αυτή είναι και η αρχή της \"γνωστικής αντήχησης\", όταν κάτι αποκλείνει παρα πολύ από τα στανταρ μας αλλα για τον χ η ψ λόγο πρέπει να το κάνουμε, τείνουμε να το αγκαλιάζουμε και να το υιοθετούμε.
Petran, ευτυχως που δεν συμμετειχα στο πειραμα γιατι σιγουρα θα τους ελεγα οτι ειναι αδικος ο τοσος κοπος...ισως το βλεπω εγω διαφορετικα, αλλα δεν βρισκω πραγματικα το λογικο αυτοι που πληρωθηκαν να το νιωσουν ως αρνητικο (αφου πηραν αμοιβη γιαυτο) και οι καημενοι οι αλλοι που ιδρωσαν για το τιποτα να το μεταφερουν στους αλλους ως πολυ θετικο...μου ειναι περιεργο θα ηθελα να μαθω και αλλα γιαυτο...αληθεια...αν ειναι στειλτο μου σε υ2υ να μην χαλασουμε το θεμα της Αφωτεινης...σου αφηνω το ελευθερο...φυσικα αν ενδιαφερει και αλλους εδω μεσα ας το δημοσιευσουμε καπου:)....
Φωτεινη μου προσωπικα πιστευω οτι οτιδηποτε και αν κανεις θα εχεις καποιο αποτελεσμα καποια βελτιωση...με καποια πρακτικη, παραπανω και πιο αργα ισως με καποια αλλη λιγοτερη αλλα πιο γρηγορη και αντιστροφα...Το πιο σημαντικο απο ολα ομως ειναι να εισαι εσυ ετοιμη να αλλαξεις καποια κατασταση...και σε αυτο πιστευω προσωπικα παρα πολυ στα βιβλια...Για να αλλαξεις κατι, πρεπει πρωτα να αποδεχτεις την κατασταση του παρελθοντος, να την αναγνωρισεις...Νομιζω επισης οτι πρεπει να μαθεις τον εαυτο σου και να τον συγχωρεσεις...ειναι ολα στο μυαλο μας...πρεπει να μαθουμε να τα βλεπουμε ολα απεξω και αλλιως ωστε να διαλεγουμε το καλυτερο η τουλαχιστον για να μπορεσουμε να το αποδεχτουμε...
Να εισαι καλα, σε αγκαλιαζω!!!
ανοιξουλα μου μου ελειψες..