Quote:
Originally posted by vegga
marnia έχω αναφέρει πιο πάνω, ξέρει οτι μου αρέσει απλά απ το f b της το είπα. Και με έχει δει και στο μαγαζί (ελπίζω να κατάλαβε οτι είμαι εγώ γιατί καμιά φορά απ τις φώτο δεν είσαι και σίγουρος..
Ήθελα να το ρωτήσω αυτό, αλλά δεν το έκανα πόσα να κουβεντιάσεις. Αυτό είναι σημαντικό, από το fb και φωτογραφίες ίσως να έχει αρκετούς που να ενδιαφέρονται αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Καλό είναι με κάποιο τρόπο να μάθει σίγουρα ότι την έχεις δει έστω από μακρυά αλλά την έχεις δει στο τάδε μπαράκι.
Quote:
Άλλα κουράστηκα και εγώ κούρασα και εσάς να αναλύω γιατί, πως, και μήπως.. Αποφάσισα οτι θα το αφήσω στην τύχη του μια και λόγο εγωισμού ξενέρωσα λίγο, αν είχα κάποιο στοιχείο οτι ίσος να θέλει, θα σκεφτόμουν κάποια κίνηση ακόμη, αλλά αυτή μηδέν.
E! ξεκουράσου λίγο. Και να κουραστείς, η ευτυχία -αν υπάρχει τέτοιο πράγμα- ίσως δημιουργείται και με κόπο.
Quote:
Originally posted by Boltseed
Βεγκα, ισως αυτο να συμβαινει επειδη μαλλον στην δουλεια σου για να εχεις επιτυχια στις πωλησεις εχεις κανει ακρη το συναισθημα ,το οποιο εκει ειναι οντως εμποδιο μερικες φορες για \"καλες δουλειες\" , οσο και αν καπως ακουγεται αυτο.
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Υπάρχει το κομμάτι του \"συναισθήματος\" του \"μη εγώ\", που όσο αυτό δουλεύει φέρνει την καθαρότητα σκέψης και την ευτυχία. Κάποιοι λένε πως είναι το δεξιό τμήμα του εγγεφάλου.