Κρίνο: Ψηλός, μελαχροινός, αδύνατος ύφος αυστηρό-ειρωνικό ίσως; λέω τι μου έρχεται σαν εικόνα.
Printable View
Κρίνο: Ψηλός, μελαχροινός, αδύνατος ύφος αυστηρό-ειρωνικό ίσως; λέω τι μου έρχεται σαν εικόνα.
ρειν νταρντανα μελαχρινή χυμωδης...,
πετραν ,ψηλος μελαχρινος χοντρουλινος...
ιιιιιχιχιχιχιχιιιχι
χοντρουλινεεεεεεεε!!!!
εσυ με το κοκκινο καρεδακι σου και τα τακουνακια σου..ψηλονγκα!!!
αχαχαχα εγω παλι τον πετραν τον φανταζομαι γυμνασμενο με φετες κοιλιακους
Quote:
Originally posted by libpa
είναι ένα αγνό ύφος κατά τη γνώμη μου, γι\'αυτό και το όνομα κρίνο :)
εξακτεμον....
:cool:
αααγχ, δειξτε μου μια ζωγραφια σας που να εχει ενα προσωπο γενικα μεσα και θα σας πω πως ειστε :d
εγω παλι για τον κρινο πιστευω οτι στη ζωη του εξω δεν εχει σχεση με το αυστηρο και απροσιτο υφος που ισως δειχνει στο φορουμ,νομιζω οτι ειναι<<εξω καρδια και χαβαλετζης στις προσωπικες του σχεσεις)
Το εξάκτεμον θα πει εξάκτλυ; :DQuote:
Originally posted by krino
εξακτεμον....
:cool:
ποκεμον?
Το ειρωνικό ύφος το λέω για τον Boltseed!! Πρόλαβα! :):)
Εξακτμόν εννοει ο Κρίνο (ειναι το αξάν του κανει τη διαφορά):DDDDD
Χαχαχ οκ μου είπε είναι γαλλικά μα πως μιλάτε το γαλλικό όλοι :P
Αφωτεινή σε φαντάζομαι σεμνή τώρα για εμφάνιση δεν έχω κάνει κάποια υπόθεση δλδ να σε έχω φανταστεί κάπως, αλλά μια μικρή εκτίμηση είναι μέτρια μαλλιά, κανονική στο βάρος, α είπες έχεις ξανθά μαλλιά αφάνα; Δεν μπορώ να σε φανταστώ έτσι. Και στο ύψος μέτρια για πες... :P
Λοιπον... Πως φανταζομαι, η πως φανταζομουν καποιους/καποιες απο εσας πριν τελικα σας δω (ονοματα δε λεμε)
Ρεμεντι: ψηλη, σχετικα λεπτη και μυωδης με μαλλι κατσαρο στο χρωμα της σκουριας και δερμα που χαλκιζει. Πρασινο ματι και βλεμμα που σκοτωνει.
Κρινο: Κατι σαν τον κλιντ ιστγουντ οταν λεει \"go on punk, make my day\"
Μελενε: κανονικο υψος, γεματουτσικια (οσο πρεπει), καταμαυρα μαλλια ισια και ματια με λευκο δερμα και ολοστρογγυλο προσωπο με πολυ λεπτα χαρακτηριστικα
Κηπ: Ψηλος και πολυ λεπτος, καπως σαν τον Leonard Nimoy με πυκνο σπαστο ομως το μαλλι
Σοφια: πολυ ψηλη και λεπτη, ξανθα κυμματιστα μαλλια και δερμα χρωματος μελι, με ενα μονιμα θιγμενο και βαθυτατα προσβεβλημενο ημιχαμογελαστο υφος και τυλιγμενη σε περιπλοκες μυστηριωδεις γουνες (θελω να ελπιζω οχι αληθινες)
Πετραν: μελαψος μεσογειακος τυπος κομψος, με λεπτο στριφτο καταμαυρο μουστακι και λαδωμενο-χτενισμενο πισω μαλλι που ομως του παει. Μονιμο αινιγματικο-γνωσιακο χαμογελο.
Ρεϊν: Κατι σε γυναικα νταρντανα οπως ειπωθηκε πριν. Δεν μπορω να φανταστω λεπτομερειες απο το φοβο και τη συγκινηση :P
researcher: οπως η Luna απο το Χαρρυ Ποττερ σε ενηλικη εκδοση αλλα μελαψη/μελαχρινη, παντα χαμογελαστη αλλα ποτε αφηρημενα.
...Συνεχιζεται...
Εχω κατάλοιπα της πανκ ζωης μου Λιμπα...φαινονται στην εμφανιση μου...