Δεν μπορειτε να με βοηθησετε ουσιαστικα απλως κουβεντα να γινεται μου αρεσει να σας μιλαω.
Printable View
Δεν μπορειτε να με βοηθησετε ουσιαστικα απλως κουβεντα να γινεται μου αρεσει να σας μιλαω.
κιπ μεχι πριν λιγο καιρο ησουν μια χαρα,εννοω τοσο αιδιοδοξος να βγαινεις,να ασχοληθεις με την εργασια σου,ειχες τοσο κεφι..
τι αλλαξε τωρα?
Απλως προσπαθησα να επικοινωνησω με κοσμο της πολης μου...
Αλλα δεν εχει σημασια...απλως δεν μπορω να αλλαξω την οπτικη αυτη την στιγμη.
Τα ζωα πιστευουν διαφορα οτι τους βλεπω ολους εχθρους ή δεν ξερω τι αλλα εμενα δεν με νοιαζει
Ουτε θα καθομαι να μιλαω με τον καθε αγνωστο.
Θα ζησω καποια στιγμη φυσιολογικα ελπιζω.
δεν ξερω πως ακριβως φανταζεσαι το \"φυσιολογικα\" εσυ, αλλα για εμενα μια χαρα φυσιολογικα φαινεται να ζεις.
Το αν αλλοι δε σε καταλαβαινουν νομιζω ειναι δικο τους προβλημα..
Οκ ηρεμησα λιγο...αν δεν ειχα εσας να τα λεω τι θα εκανα λολ.
Δεν θα αφησω να μου τρωνε τα σπλαχνα.
Αλλωστε ποσο ρεζιλι μπορει να γινει κανεις...να σου ξεφτιλιζουν την προσωπικοτητα επειδη εισαι αφηρημενος και δεν μπορεις να συνειδητοποιησεις πολλες φορες αν μιλανε για σενα....οχι δεν τους ακουω ο εγκεφαλος μου εχει κλεισει αλλα καταλαβαινω οτι μιλανε για μενα.
Πολυ αχνα τους καταλαβαινω.
Εχω αυτη την αδυναμια πρεπει να ζησω ημιζωη?
Μπααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααα οχι δεν το νομιζω....
Αλλα σιγουρα καθυστερημενος δεν ειμαι για να μου συμπεριφερονται με αυτο τον τροπο και μου αξιζει καθε ευτυχια.