δεν εχω δεν εχω..xexexe¨:):):)Quote:
Originally posted by claire
κοριτσάκια συμφωνώ! αλλά ρε τα νυφικά είναι \"extreme girly-ness\" για μένα. άμα θες να πούμε για απλά φορέματα, μέσα!
(πάντως , μην έχεις παράπονο! σου την είπα και την γνώμη μου! :)
Printable View
δεν εχω δεν εχω..xexexe¨:):):)Quote:
κοριτσάκια συμφωνώ! αλλά ρε τα νυφικά είναι \"extreme girly-ness\" για μένα. άμα θες να πούμε για απλά φορέματα, μέσα!
(πάντως , μην έχεις παράπονο! σου την είπα και την γνώμη μου! :)
o Μιχαλησ ειναι..Quote:
απλά δωρέαν η εκκλησία, οκ... όμως με αυτό τον τρόπο, αυξάνεται ο αριθμός τον χριστιανικά παντρεμένων ζευγαριών. εκτός αν όντως είστε χριστιανοί, οπότε οκ.
και τι πειραζει ομωσ η αυξηση των Χριστιανικων ζευγαριων??ρωταει η χαζη ξανθια..
Αχαχαχαχαχαχ....καλοQuote:
Originally posted by krino
Quote:
άμα θες να πούμε για απλά φορέματα, μέσα!
ε ναι ενα σεκτιον mode de beaute μας λειπει απο εδω οσο να ναι....
:D
.. χεστηκε ο μπεμπησ παμε για πανα...:P:PP:P:P:P:P
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Ε???
τι να σου πω, αμα σου αρεσουν τα ταρατατζουμ.....
εγω βεβαια εχω ηθικο θεμα οποτε μην με λαμβανεις υποψη σου....
Quote:
Originally posted by Adzik
μμμ... ειμαι ο τυποσ σου τοτε...χεχεχεQuote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ειπαμε το 2ο αλλα με την κοπελια μαζι :P
Α οκ εμένα μου αρέσει \"το πρώτο\".
Ωραία δεν θα μαλώσουμε. :o
Είσαι του στιλ βορειοευρωπαικό, λίγο ξεπλυτue, πιο λεπτά-ανοιχτά χαρακτηριστικά τότε ε?
Αν ναι πάρε τηλέφωνο...
\"Σκληροτράχηλος-τριχωτός-greek-lover
090-69-69-69-dial-k-for-kadena-kai-t-for-tsipuro
και δεν θα νιώσεις την απόλυτη ελληνική φιλλοξενία και μια απαλή αγριάδα που μόνο τα ελληνικά μαυρισμένα αγόρια έχουνε!\"
Μην διστάζεις καλε πάρε!
σε αυτό πατάει η εκκλησία και λέει πως το 99% των ελλήνων είναι χριστιανοί ορθόδοξοι (και στο ότι μας βαφτίζουν ένω είμαστε βρέφη και σε καμία θέση να ξέρουμε αν όντως θέλουμε να είμαστε χριστιανοί ή όχι)
πολλά ζευγάρια παντρέυονται με χριστιανική τελετή επειδή η γκόμενα θέλει να φορέσει πριγκιπικό νυφικό, ή επειδή πιέζει το σόι ή επειδή έτσι κάνουν όλοι.... για λάθος λόγους δηλαδή, χωρίς καν να είναι χριστιανοί επί της ουσίας (μόνο στα χαρτιά)
]Quote:
Originally posted by krino
τι να σου πω, αμα σου αρεσουν τα ταρατατζουμ.....
εγω βεβαια εχω ηθικο θεμα οποτε μην με λαμβανεις υποψη σου....
εγω δεν ηθελα βαπτησια..αλλα τι να πεισ..στην Ελλαδα ζουμε..
πάντως, για να μην ξεφέυγουμε... σκέψου και την επιλογή στράπλες! είναι πολύ κολακευτικό!
Quote:
Quote:
μμμ... ειμαι ο τυποσ σου τοτε...χεχεχεQuote:
Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ειπαμε το 2ο αλλα με την κοπελια μαζι :P
Α οκ εμένα μου αρέσει \"το πρώτο\".
Ωραία δεν θα μαλώσουμε. :o
Είσαι του στιλ βορειοευρωπαικό, λίγο ξεπλυτue, πιο λεπτά-ανοιχτά χαρακτηριστικά τότε ε?
Αν ναι πάρε τηλέφωνο...
\"Σκληροτράχηλος-τριχωτός-greek-lover
090-69-69-69-dial-k-for-kadena-kai-t-for-tsipuro
και δεν θα νιώσεις την απόλυτη ελληνική φιλλοξενία και μια απαλή αγριάδα που μόνο τα ελληνικά μαυρισμένα αγόρια έχουνε!\"
αχαχαχαχα.. μονο αμα εισαι Και Κριτηκοσ μου κανεισ.. μονο αν εισαι δηλαδη αυθεντικο μαυρισμενο αγορι...
:P:P:P
axaxax...
επειδη ομωσ εγω εχω αντρα..α προωθησω το μυνημα σου:P
Μην διστάζεις καλε πάρε!
Πφφφ
Το τους θες τόσους γάμους μωρέ!? Κατά την γνώμη είναι καλύτερα κιόλας να μην γίνεται ο γάμος (!) καλύτερα ένας αρραβώνας εκεί και καλά είναι. Γιατί όλοι τρέχουν να παντρευτούνε τόσο πολύ πια!? Που είναι το καλό?
λολ
ναι αλλα..πολυ φωρεμενο...βρε παιδι μου..:)Quote:
πάντως, για να μην ξεφέυγουμε... σκέψου και την επιλογή στράπλες! είναι πολύ κολακευτικό!
επίσης καλή ιδεά είναι να βάλεις ένα υπεργαμάτο φόρεμα που μετά θα σου μείνει κιόλας και θα το ξαναφορέσεις.
δες και αυτά, μερικά λίγο πιο περίεργα νυφικά και φορέματα
http://www.facebook.com/group.php?gid=66704502224#!/photo_search.php?oid=66704502224&view=all
:):):).. κι εγω στον αρραβωνα ηθελα να μεινουμε..Quote:
Πφφφ
Το τους θες τόσους γάμους μωρέ!? Κατά την γνώμη είναι καλύτερα κιόλας να μην γίνεται ο γάμος (!) καλύτερα ένας αρραβώνας εκεί και καλά είναι. Γιατί όλοι τρέχουν να παντρευτούνε τόσο πολύ πια!? Που είναι το καλό?
λολ
αλλα ..ειπαμε.. στην Ελλαδα ζουμε.. σκευτηκαμε να κανουμε και λιγο χαβαλε.. χεχεχε.. εμεισ δεν πηγαινουμε στα μπουζουκια ποτε.. μοναχα παντρευομαστε..χεχεχεχεχ
Quote:
o Μιχαλησ ειναι..
πωπωπωπωπωπωωωωωωωωωωωωω!! !!
εμ τι περιμενες απο τον παλιοπασοκο?
φτουυυυυυυυυ!!!