πανικουλα.................αν σου πω οτι μου ελειψες, θα το πιστεψεις?
Printable View
πανικουλα.................αν σου πω οτι μου ελειψες, θα το πιστεψεις?
ΠΑΝΙΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΑΝΙΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τελικά αυτό το forum μεταξύ άλλων έχει και ένα twist μυστηρίου!
αυτό κι αν ήταν έκπληξη! :)
επεστρεψα ακομα πιο τρελλη απο ποτε!!!λολολ
και μενα μου λειψατε η αληθεια να λεγετε.
τοσο καιρο δεν ειχα σε ποιον να ξεσπαω.αχααχαχ
Συμβουλή του Πυθαγόρα προσοχή στον μαδραγόρα:P
προσεχε τα ξεσπασματα, γιατι απ οτι φανηκε, μερικες φορες κι ο αντμιν ξεσπαει...
λιγες μεν, αλλα χαρακτηριστικες..
Λες να κανει μπαν το φορουμ?
θα δειξει...
μου κλασε μια μαντρα με προβατα και αυτος ο χαμενος.χαχαχα
ακομα εδω ειστε υαινες?ακομα τρεφεστε με πτωματα?
που θα παει.ολα εδω πληρονονται!!!ολα!!!
Quote:
Originally posted by zhto_o_madragoras
μου κλασε μια μαντρα με προβατα και αυτος ο χαμενος.χαχαχα
ο νικος ντι θα εκτιμήσει πολύ τις ευγενικές αναφορές σου στο άτομο του.....λολ
χεσμενο τον εχω.εχει ενα σαιτ που σφαζονται σαν τα κοκορια και δεν συμετεχει συζητοντας αλλα βγαζοντας ατομα εξω με ψυχολογικα προβληματα.τετοιος ειναι...
πανικ οντως πολυ δυναμικη επιστροφη:P
επειδη ειναι ειδικος σε θεματα ψυχικης υγειας, μπορει να διαχωρισει τα ψυχολογικα προβληματα απο την υποκρισια και τα προβληματα αθλιας και ανεπιθυμητης συμπεριφορας...Quote:
Originally posted by zhto_o_madragoras
χεσμενο τον εχω.εχει ενα σαιτ που σφαζονται σαν τα κοκορια και δεν συμετεχει συζητοντας αλλα βγαζοντας ατομα εξω με ψυχολογικα προβληματα.τετοιος ειναι...
ετσι, εσυ μπορει να τον εχεις χεσμενο οπως πολυ κομψα λες, αλλα κι αυτος σε εχει διωγμενη...
χχαχαχαχα ναι οκ οτι πεις.
χωρις να το θες μου δωσες μεγαλη χαρα.μακαρι να μην ειχα ψυχ προβληματα και να μην εφτυνα αιμα εδω και 3 χρονια απο τα ψυχοσωματικα και να ειμουν απλα μια υποκριτρια.
απλα κρηβω καλα την τρελλα μου εγω.χααχ