po po!!giati metanioses pou emeines edo?oloi se sybathoun!!!exeis tosous filous ego den exo kanena!!!
Printable View
po po!!giati metanioses pou emeines edo?oloi se sybathoun!!!exeis tosous filous ego den exo kanena!!!
Eεεετσι thats the spirit!!!
Θες βιβλιο ε?
Κοιτα αυτο και οι γερανοι σου θα δουλευουν με πυρηνικη ενεργεια και οι εργατες σου στην ανοικοδομηση της πολης θα εχουν τρυπανια και εργαλεια που θα δουλευουν με plasma και space fayzer τεχνολογιες..
http://www.bookdepository.co.uk/book/9780091906818/How-to-Win-Friends-and-Influence-People
Ο τιτλος ειναι ψιλο-πιασαρικος αλλα μην ψαρωνεις, το βιβλιο αυτο ειναι ΠΑΛΙΟ και διαμαντι ΣΚΕΤΟ. Ο συγγραφεας Dale Carnegie εκανε τετοια σεμιναρια σε κοσμο παλια την δεκαετια του 30 στην Αμερικη και καποιοι απο αυτους που τα παρακολουθουσαν εγιναν αργοτερα διασημα ονοματα μετα... καποιοι και εκκατομυριουχοι..
Θα...με θυμηθεις μολις το κοιταξεις, κατεβαινει και νερακι κιολας και δεν εχει μονο θεωρητικα μπλα-μπλα-μπλε-μπλα αλλα κατευθειαν πρακτικες..
Δεν εννοω το φορουμ που μου φερθηκε παντα με το καλυτερο τροπο και μου εσωσε την ζωη:)Quote:
Καλα τοσο ηλιθιος ειμαι...συνηρθα απο ψυχωτικο επεισοδιο 1,5 χρονου μεσα σε μια βδομαδα εκτος πολης και εγω καθησα να φτιαξω ζωη εδω?
Χαχα τρελλα εντελως , ποτε δεν ειναι αργα ομως , αλλωστε τωρα αισθανομαι δυνατος και λιγοτερο ημικαθυστερημενος οπως σωνει και καλα θελουν να μου υποδειξουν.
αν θελεις , γραφε μας στα ελληνικα, μας ταλαιπωρουν απιστευτα τα γκρικλις...Quote:
Originally posted by elena72
blepo kapoioys apo esas na min exete kanena psyxologiko problima..giati eiste sto foroum?den to leo me kaki prothesh,apla aporo ti sas prosferei?
P.x theofania eisai 100% logikh,,krinos to idio,,gia parea?
εχεις παρεξηγησει.
το φορουμ δεν απευθυνεται μονο σε οσους εχουν ψυχολογικα προβληματα, αλλα σε οσους ενδιαφερονται γι αυτον τον χωρο η /και για θεματα ψυχολογιας.
περα απο αυτο, ακομα κι αν μιλησουμε για ψυχολογικα προβληματα, ειναι τελειως αστοχο να κρινεις ποιος εχει η δεν εχει, πρωτον γιατι δεν εισαι σε θεση να το ξερεις, δευτερον και κυριοτερο, γιατι ψυχολογικα προβληματα δεν σημαινει προβληματα νοητικης υστερησης.....
ΑΛΛΟ το ενα, αλλο το αλλο.
ο καθενας εδω μεσα και εξω και ολοι αυτοι που ανεφερες, θα μπορουσε να εχει η να παθει η να εχει περασει απο καποιο ψυχολογικο προβλημα και να μην εχει ουτε ταμπελα στο κουτελο, ουτε κατι περιεργο στον ειρμο της σκεψης του....
(απορω βεβαια πως κρινεις τον κρινο σαν λογικο, αλλα τελοσπαντων...)
τωρα, το τι προσφερει στον καθενα, μαλλον θα πρεπει να απευθυνθεις σε οποιον σε ενδιαφερει για να σου πει... φανταζομαι ο καθενας εχει τους λογους του.
με κανεισ κι απορω για το τι γνωμη εχεισ για τουσ ανθρωπουσ με ψυχολογικα προβληματα πωσ τουσ φανταζεσαι δηλαδη να λενε οτι να ναι; σε πληροφορω οτι καποια στιγμη στη ζωη σου κι οχι μια συναναστραφηκεσ με καποιον που εχει ψυχολογικα και δεν τον καταλαβεσQuote:
blepo kapoioys apo esas na min exete kanena psyxologiko problima..giati eiste sto foroum?den to leo me kaki prothesh,apla aporo ti sas prosferei?
Δεν χρειαζομαι βιβλιο boltseed λολ...αρκετα της σκεψης ειμαι καιρος να νιωσω λιγο πιο ελευθερα και να μη σκεφτομαι ετσι:)
Οσοι με συμπαθησουν και οσοι δεν με συμπαθησουν:)
Καλως, οπως νομιζεις, εσυ ξερεις ;D
Στο κατω κατω εχεις δικαιο, μου αρεσε αρκετα αυτο το \"Οσοι με συμπαθησουν και οσοι δεν με συμπαθησουν\"
.
Παρολα αυτα αν χρειαστεις βοηθεια να αυξησεις σε πληθυσμο το πρωτο σκελος του quote και να μειωσεις δραστικα το δευτερο, ξερεις ποιο βιβλιο να κοιταξεις ;D
(θα στο εστελνα μεσω u2u το ονομα του βιβλιου μιας και δε θελω τετοια κανονια να πεταγονται δημοσιο επειδη δε ξερω σε τι χερια θα πεσει παντα, αλλα τεσπα)
δεν ειπα πουθενα για νοητικη υστεριση!!!!ο κρινος δεν ειναι λογικος,ουτε η θεοφανια?τελοσπαντων καποιοι φαινονται να μην εχουν προβλημα να συζητησουν,,,αν δεν εχεις καποιο προβλημα γιατι να εισαι στο φορουμ,,,,δεν ξερω,,,σορυ για τα γκρικλις!!!!
μα ποιος σου ειπε οτι αν καποιος εχει ψυχολογικα προβληματα εχει προβλημα να συζητησει λογικα????????Quote:
δεν ειπα πουθενα για νοητικη υστεριση!!!!ο κρινος δεν ειναι λογικος,ουτε η θεοφανια?τελοσπαντων καποιοι φαινονται να μην εχουν προβλημα να συζητησουν,,,αν δεν εχεις καποιο προβλημα γιατι να εισαι στο φορουμ,,,,δεν ξερω,,,σορυ για τα γκρικλις!!!!
Οκ, έλενα, κατάλαβα πως το πες.Quote:
οχι ,,,,,και η limpa kai o keep kai alloi ,,,den sas xero olous,,,sygnomi an fanike oti oi alloi den einai logikoi,,,pragmatika sygnomi!!!!!!
ακουσε ελενα, για να το ξεκαθαρισω
κατα βαση ολοι λογικοι ειναι οσους διαβαζεις εδω μεσα.
Οταν μπορεις και εχεις ειρμο στο λογο σου (αρα εχεις και στη σκεψη σου)
τοτε ο εαυτος μας δουλευει κανονικα με την εννοια οτι ολα επικοινωνουν μεταξυ τους, μεσα μας.
Τωρα αυτο το \"ολα\" μερικες φορες ειναι υπο διαπραγματευση και σε στιγμες το συναισθηματικο χρηματιστηριο ανεβοκατεβαινει ασυστολα....
Κατα βαση λοιπον, το συναισθημα μας, δεν ελεγχεται με απολυτες τιμες λογικης.
Αρκετες φορες λειτουργουμε σαν δορυφοροι καταστασεων και ματαια προσπαθουμε να λειτουργησουμε ομοτροπα με αυτους, γιατι σκονταφτουν σε δικες (ορθες η οχι) αντιφασεις μας.
Εδω λοιπον,
μπαινουν με σοβαρες αιτιασεις η δικη μας αυτοχειραγωγηση του συναισθηματος μας.
Το πιο ευαισθητο κομματι σου ειναι να μπορεσεις να συνδεσεις και να συντονισεις αυτα τα κομματια με την λογικη που διαθετεις.
Κατα συνθηκη ενας ασφαλης δρομος ειναι να ακολουθεις ενα πλειοψηφικο ρευμα σκεψης, λογικης, αποθεσης συναισθηματος κλπ κλπ....
Συχνα επικαλουμαστε οτι αφου το κανουν πολλοι, αυτο ειναι το σωστο.
(συχνα εχω κατηγορηθει οτι ειμαι γραφικος, οταν υπαρχουν πολλοι που διαφωνουν με αποψεις μου, και οι αριθμοι σαν συγκριση ειναι δεικτης πιεσης...)
Αν εξασφαλισεις λοιπον μια πλειοψηφική στηριξη, αυτο συχνα σου προσφερει ενα απάγκιο λιμανι για να ανασανεις και να δεχεσαι λιγοτερες πιεσεις.
Καπως ετσι λειτουργει το φορουμ για μερικους.
Μπαινοντας εδω, βρισκουν ετσω και εικονικα, ενα μετεριζι να ακουμπησουν για να ανασανουν.
Πολλες φορες εχω σκεφτει οτι εχω χασει ενα κομματι του αυθορμητισμου μου,
γιατι οι αναγκες που εχουν δημιουργηθει απεναντι σε μια κοινωνια που λειτουργει με πιεσεις,
με εχουν αναγκασει να λειτουργω με αντανακλαστικα.
Αλλα ξερεις στη ζωη δεν μπορεις να τα εχεις ολα.
Πρεπει να κανεις πολλα πραγματα ταυτοχρονα, αν θες βεβαια να επιβιωσεις και να μην φρικαρεις...
Εγω σε μερικα πραγματα δεν μπορω να συμβιβαστω, και αυτο το εχω ληξει.
Αυτο μου δημιουργει μια σειρα προβληματα που πρεπει να λυσω.
Καταρχην περιορισμενο κυκλο επαφων, περιορισμενο ειδος διασκεδασης και παει λεγοντας.
Τι θα επρεπε να κανω ομως? να λεω για την κατηραμενη κοινωνια που με εφτασε εδω?
ΟΧι βεβαια, η λυση ειναι οργανωση - οργανωση - οργανωση.
Δομηση σκεψης, δομηση λογικης που να δινει απαντησεις τεκμηριωμενες φυσικα για τα δικα μου μετρα και σταθμα.
Πρεπει τουλαχιστον σε πρωτο επιπεδο να μπορεσω να τεκμηριωσω αν η πορεια μου εχει αυτη την κατευθυνση που πραγματικα θελω.
Να μπορεσω να αποστασιοποιηθω απο εμενα, και να με κριτικαρω σαν τριτο, ασχετο προσωπο.
Για να μπορεσω να δω αν πρεπει να κανω διορθωτικες κινησεις.
Και τελος σταθερα και με συνεπεια, να εχω συνδεσει μεσα μου ολες μου τις λειτουργιες οπως πρεπει στο 100%....
Και φαντασου αυτος ειναι ενας αδιακοπος καθημερινος αγωνας, αλλοτε με πολλες δυσκολιες αλλοτε με πολυ ευκολια.
Κουραση ε?
Πλεον για μενα ειναι συνηθεια και καθημερινοτητα.
Γινεται τελειως αυτοματα, και δεν το καταλαβαινω καν οτι συμβαινει.
Οπως σου ειπα ομως, αυθορμητα κομματια του εαυτου μου εχουν χαθει η θαφτει.
Καποια στιγμη ομως στην ζωη ολων μας, ερχεται εκεινη η στιγμη που θα πρεπει να παρει αποφασεις (αλλος το κανει και δεν το ξερει οτι γινεται, δεν ειναι απαραιτητο οτι θα κατσεις στη κορυφη ενος βουνου για αυτο...) στο πως θα πορευτεις.
Εκει που θα καταληξεις, ειναι αυτο που αταλαντευτα θα πρεπει να ακολουθησεις στη ζωη σου.
Αυτο ακριβως ειναι και η υγεια σου.
Γιατι καποια στιγμη η ζωη μας ειναι το παρελθον μας.
Τα χοντρα λαθη που καναμε και μας στιγματισαν....
Οι σωστες επιλογες που ειχαμε και μας πεταξαν στον ουρανο.
Ενα πραγμα που με βοηθαει να παταω γερα στα ποδια μου και ειμαι τυχερος σε αυτο φυσικα,
ειναι το παρελθον μου, η ζωη μου μεχρι σημερα, οι επιλογες που εκανα κλπ...
Σημερα αν μπορω και μιλαω σε κοσμο, κάνοντας κριτικη,
ειναι γιατι πριν απο αυτον ειχα κανει κριτικη στον εαυτο μου.
Πριν μυρισω το σκατο του αλλου, ειχα οχι μονο μυρισει το δικο μου, αλλα το ειχα φαει κιολας.
Περασα αρκετα χρονια ταλαιπωριας (ταλαιπωρια οχι με την κακη εννοια ομως)
για να μπορεσω να απολαμβανω την ζωη μου σημερα ετσι ακριβως οπως θα ηθελα να την εχω.
Και μαλιστα για να κλεισω,
αν με ρωταγε καποιος, τι θα αλλαζες κατι απο την ζωη σου αν ειχες την ευκαιρια να γυρισεις πισω στο χρονο? η απαντηση ειναι απολυτως τιποτα γιατι αυτο ακριβως ηθελα να γινω.
Περιεργο ομως... το μελλον ομως θελω να το αλλαξω, γιατι ποτε δεν σταματας να ζητας κατι καλυτερο απο αυτο που εισαι και θα ηθελες να εισαι.
Ειναι μια διαδικασια που απο οτι φαινεται δεν σταματαει ποτε....
Γιατι καθε μερα που ξημερωνει, ειναι μια ευκαιρια για να γινω καλυτυερος.
Προσεξε ομως, το να γινω καλυτερος ποτε μα ποτε, δεν θα βρεις αρωγο καποιον αλλο,
παρα μονο τα δικα σου ματια. Ο διπλα σου, θα εχει παντα μια γνωμη οτι παντα αυτο που κανεις ειναι στραβο. Αν πεσεις σε αυτη την παγιδα εχεις χασει πριν καλα καλα ξεκινησεις.
Κανεις δεν μπορει να δει μεσα σου, εκτος απο εσενα την ιδια.
Το ζητουμενο παντα ειναι βεβαια, αν εχεις τα κουραγια να δεις μεσα σου η σου ειναι πιο ασφαλες να αποφευγεις τετοιες ματιες.
και οπως λεω πολλες φορες,
\"γυρναμε γυρω γυρω απο την φωτια και αυτη μας καταπινει\"
;)
Quote:
Originally posted by keep_walking
Καλημερα , μια καινουρια μερα δεν εχω συνερθει ακομα αλλα ολα καλα...οχι και τοσο αν κρινω απο αυτα που γραφω λολ , οχι οτι δεν εχω δικιο απλως εχω χασει την ψυχραιμια μου.
Ζητω συγγνωμη με την σειρα μου για την ασχημη γλωσσα που χρησιμοποιω στα ποστ κατα κανενος μεν αλλα ασχημη.
κηπ, δεν οφείλεις συγγνώμη σε κανέναν.
συγγνώμη οφείλει η άλλη, αλλά ας τη ζητήσει από το θεό.
η ιστορία λέει πως μόνο αυτός συγχωρούσε τα πάντα.
:oQuote:
Originally posted by oboro
Δανειζεσαι βλεπω τα λογια του πετραν περι δηθεν ηθικης των κριτων του... Δε σε βλεπω να δανειζεσαι και τις βρισιες που χρησιμοποιει τελευταια κατα κορον αν οχι κατα παντων. Ισως γιατι επιλεγεις να δεις μονο το πρωτο και οχι το δευτερο. Αυτα εχει η επιλεκτικη θεωρηση των πραγματων, τι να κανουμε. :)Quote:
Originally posted by iberis
Το δεύτερο φυσικά. Το πρώτο όμως μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο θέμα που κλειδώθηκε. Θυμήθηκαν όλοι ότι έπρεπε να την πουν σε κάποιον άλλον, ανέδειξαν την \"ηθική\" τους και οι υπόλοιποι καμάρωσαν!
Οπως δεν ειχε και τον περασμενο Σεπτεμβρη. Ο μονος λογος που δεν μπηκα στον κοπο να τα χωσω στο κατερινακι αυτη τη φορα ηταν πως το ειχα ηδη κανει, τοτε που δεν ειχε ακομα δειξει μεν το πληρες μεγεθος της ασχημιας της, καρφωνοταν ομως σε καθε δευτερο της μηνυμα που προετρεπε αλλα μελη να μειωσουν \"εναλλακτικα\" την αγωγη τους (να παθουν υποτροπαρα κοινως.) Τοτε κανεις δεν ειχε δωσει σημασια στα ανευθυνα και απαραδεκτα που ελεγε εκτος απο τρια (3) ατομα. Δεν γνωριζω να θορυβηθηκε καποιος αλλος δηλαδη, κι αν υπηρξε τοτε σιγουρα δεν μπηκε στον κοπο να ποσταρει κατι.
are u talking to me? :D
sorry αλλά έχω την δική μου προσωπικότητα να κρίνω τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ κι όχι όπως τα βλέπεις εσύ. Επίσης δεν δανείζομαι λόγια κανενός, τώρα αν τυχαίνει να χρησιμοποιώ τις ίδιες λέξεις με κάποιον κι εσένα σε ενοχλεί για τους δικούς σου λόγους, γιατί εμένα θα πρέπει να με απασχολεί?
Τί θα καυτηριάσω και τί όχι είναι δικό μου θέμα.
Αν ξέχασες, γιατί μάλλον εσένα ενδιαφέρει το πρώτο και όχι εμένα- στο θέμα του κατερινακίου ήμουν η πρώτη που καυτηρίασα την προσβολή της απέναντι στον keep. Δεν βγήκα να το βροντοφωνάξω, δεν έχουμε κάποιον διαγωνισμό ποιός θα είναι ο πιο σωστός, και στην τελική δεν ήμουν εγώ το θέμα-επίκεντρο. Είπα αυτό που πίστευα και δεν εμπλέχτηκα σε κανέναν καυγά όπως δεν συνηθίζω να κάνω γενικότερα στη ζωή μου και δεν θα το κάνω ούτε τώρα, πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ, λες και δεν έχω άλλες δουλειές!
Πρέπει κάποιος οπωσδήποτε να πάρει το μέρος σου επειδή είχες όρεξη να \"μαλώσεις\" με κάποιον?Αυτό είναι το θέμα σου? Το θέμα που άνοιξε στην προκειμένη περίπτωση η Θεοφανία είναι με αφορμή προσβολής (κατάρα μάλιστα την χαρακτήρισα) σε σχέση με την ασθένειά του keep. Κάτι μάλιστα που τελείως τυχαία ανέφερα τις προάλλες σε άλλο θέμα που ανοίχτηκε και δήλωσα ότι με αηδιάζουν τέτοιες συμπεριφορές.
Την επόμενη φορά δώσε μου και τα λόγια από το σενάριο να ξέρω τι θα πω:P
Quote:
Originally posted by iberis
Το θέμα που άνοιξε στην προκειμένη περίπτωση η Θεοφανία είναι με αφορμή προσβολής (κατάρα μάλιστα την χαρακτήρισα) σε σχέση με την ασθένειά του keep. Κάτι μάλιστα που τελείως τυχαία ανέφερα τις προάλλες σε άλλο θέμα που ανοίχτηκε και δήλωσα ότι με αηδιάζουν τέτοιες συμπεριφορές.
θεματα για συμπεριφορες θα μπορουσαν (απο διαφορους ενθεν και ενθεν) να ανοικτουν πολλα.
Τα οποια στην προκειμενη δεν καταληγουν πουθενα οπως τα εχω ζησει εγω τουλαχιστον.
Φαντασου τωρα,
στην λογικη του παραλογου βεβαια, δεν αντιλεγω,
η κατερινα να εμενε εδω και απλα αναμεσα σε καποιο ποστ,
να ελεγε, οτι ξερεις ρε φιλε, ετσι οπως σε διαβαζω η εντυπωση μου ειναι αυτη και αυτη και επιχειρηματολογω ετσι και ετσι....
Τι ακριβως θα μπορουσες να πεις?
Η τι ακριβως μπορεσα να πω εγω πειστικα στο πετραν, παρολο που βγαλαμε καλους στα δαχτυλα?
Μηδεν στο... πηλικιο σου λεω εγω.
Ο καθενας εμεινε με τις αποψεις του,
και η ζωη συνεχιζεται....
ΥΓ..... οντως το τι σχολιαζει - καυτηριαζει ο καθενας υποκειται στην προσωπικη του σκεψη - αισθητικη.
Και με βαση αυτη καλως κανει και πορευεται.
ΥΓ2.... μερικες φορες εχω αρχισει να αμφιβαλω για την χρησιμοτητα που εχουν τετοια ποστ - καταδικης....
....και μακάρι να το σταμάταγε εκεί, τότε όντως θα είχε πλάκα....(είσαι εσύ μια πλακατζού :)Quote:
Originally posted by Boltseed
mwahah εμενα μου αρεσε αρκετα το \"go Θεοφανια, find a boyfriend\" που πεταξε εκεινο το μελος!
(πλακιτσα εεεε)
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Ας πιάσουμε καταρχήν το ίδιο το ερώτημα.Που προυποθέτει τη μιαρότητα και την αποκρουστικότητα σε οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες του φόρουμ.Για μένα δεν είναι έτσι,οπότε τους χαρακτηρισμούς μιερό και αποκρουστικό δεν τους αποδέχομαι.Τους κρίνω ως υπερβολικούς και σχετικά \"καθοδηγητικούς\"στις απαντήσεις που θα λάβει το ερώτημα.Αν λοιπόν θέλω να είμαι αντικειμενική,μιερό και αποκρουστικό φεύγουν από τη μέση.
ρειν, ίσως εγώ να μην έγινα σαφής, αλλά ήταν ρητορικό το ερώτημα και όχι κάποιου είδους γκάλοπ. Δεν απευθύνομαι σε ηλίθιους για να τους ρωτήσω κάτι που ήδη απαντώ με την ερώτηση μου...:)
Δεν ξέρω αν για σένα είναι υπερβολή, αλλά ως διδυμος είμαι πολύ ντράμα κουίν όταν με πιάνει και ναι το είδα μίερο και αποκρουστικό και επειδή ήταν και μες στη νύχτα μετά από κούραση, γι αυτό ήμουν και τόσο σοφτ.
Quote:
Originally posted by Remedy
και αν μιλαμε για προειδοποιησεις, θεωρω οτι το σχολιο αυτο ηταν τοσο απαραδεκτο και ηταν τοσο απαραδεκτο το να μενει αναρτημενο στο φορουμ, που οποιοσδηποτε εβριζε απο κατω αγανακτισμενος για την κινηση και το συγκεκριμενο σχολιο, δεν θα επρεπε με τπτ να παρει προειδοποιηση. εκανε την δουλεια του αντμιν,απλα δεν ειχε τροπο να την πεταξει εξω.....
φυσικα και θα μπορουσε ο αντμιν να σβησει και τις βρισιες απο κατω, ολονων, αλλα θα ηταν απαραδεκτο να μοιρασει προειδοποιησεις στους αλλους, οταν αφησε να διαβαζεται αυτο το μηνυμα...
+ 1000.
Quote:
η αλήθεια είναι ότι το παρέα είναι το δυνατό μας σημείο, τώρα αν με βλέπεις λογική, πρέπει να είσαι απ τους ελαχιστους ανθρώπους σε αυτή τη γη ...:p