Quote:
Originally posted by Boltseed
Μπορεί. Συμφωνω μαζι σου, υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο παρολο που συνηθως ο χαρακτηρας ειναι ο τελικος κριτης εναντι της εμφανισης.(εκτος αμα αναφερομαστε σε σχεση της πλακας/βραδυας/κτλ κτλ)
Το ειπες και μονη σου, ειπες \"πρωτη ματια\" , αρα υπαρχει και δευτερη ματια.
Ολο αυτο βεβαια ξανατονιζω με την προυποθεση οτι αναφερομαστε σε προοπτικη σχεσης μηνα+ και οχι σε κατι συντομο λιγων ημερων.
Ετσι οπως τα λες ειναι, ο καθενας εχεις τις δικες του επιλογες και προτιμησεις και αυτο πρεπει να το σεβονται οι ανθρωποι..! Και για αυτον ακριβως τον λογο επειδη και οι 2 αδιαφορουνε για το τι θελει ο αλλος , αυτο εννοω οταν λεω οτι το ολο σκηνικο εχει ναυαγησει καπως εξαρχης. Οκ, αναφερθηκα μονο στην περιπτωση του αυτος να μην ενδιαφερεται για τα \"θελω\" της αλλης και καλα εκανες που εμπασες και την αλλη οπτικη γωνια του αυτη να μην ενδιαφερεται για τα \"θελω\" αυτουνου (μου αρεσουν απιστευτα οι πολλαπλες οπτικες γωνιες των θεματων!! :D) με την λογικη οτι αλλο να σου πει ο αλλος \"θελω να βγουμε μια βολτα\" και αλλο να σου πει \"θελω να κανουμε σχεση\". Και τα 2 ειναι σεβαστα σαν \"θελω\" αλλα οχι ομως και τα 2 σαν συμπεριφορες.
Εσενα αμα σου ερχοταν ενας που δεν σε ελκυε και σου ζηταγε σχεση θα τον δεχοσουν μονο και μονο για να σεβαστεις τα δικα του \'θελω\' ?
Εχεις και εσυ δικα σου \'θελω\' και το ειπες πολυ ωραιο μεσω του παραδειγματος σου.
Thanks που συμφωνείς, και ακόμα καλύτερα δλδ γιατί όταν δεν συμφωνούν μαζί μου νευριάζω. Νομίζω ότι είμαι πολύ λογική εκτός από 1-2 θέματα που έχουν να κάνουν με συναισθήματα. Για το θέμα της ομορφιάς παίζει ρόλο μου έχουν πει ακόμα και στα one night stand, για να κάνεις σεξ με κάποιον μπορεί να σε ελκύει αλλά αυτές είναι απόψεις που πρέπει να δώσεις περισσότερο βάση στην ομορφιά. Η γενικότερη άποψη είναι ότι μετράει η εμφάνιση πάντως είτε εδώ είτε εκεί γι\'αυτό και το είπα. Τώρα αυτό με τη δεύτερη ματιά δεν κατάβα τι εννοούσες, και στη δεύτερη μετράει :) Ίσως με τον πολύ καιρό ή άμα ερωτευτείς κάποιον να αλλάξει η ματιά, αλλά και πάλι μπορεί να φεύγει αυτό. Τώρα, όσο για τα άλλα, δεν κατάλαβα τι είπες ότι δεν είναι σεβαστά και τα δύο σαν συμπεριφορές. Δεν το καταλαβαίνω αυτό και μάλλον διαφωνώ αν το κατάλαβα καλά. Όχι, φυσικά και δεν θα δεχόμουν να κάνω σχέση, αυτό είπα. :)