κιπ μεχρι να φυγεις απο εκει αφου αυτη ειναι η επιθυμια σου προσπαθησε να καλυτερευσεις εκει τη ζωη σου ,σιγουρα θα υπαρχει και κατι καλο ρε κιπ,ενταξει μπορει να ναι ολα γαμημενα και μαυρα αλλα ενα καλο υπαρχει:)
Printable View
κιπ μεχρι να φυγεις απο εκει αφου αυτη ειναι η επιθυμια σου προσπαθησε να καλυτερευσεις εκει τη ζωη σου ,σιγουρα θα υπαρχει και κατι καλο ρε κιπ,ενταξει μπορει να ναι ολα γαμημενα και μαυρα αλλα ενα καλο υπαρχει:)
κηπ καποια στιγμη που ειπεσ αν καταλαβα καλα οτι εβαλεσ ντεντετεκτιβ για να βρεισ τι λενε τι εγινε;τωρα δε μπορεισ να ξαναβαλεισ;
Ναι αλλα θα εστιασω αυτη τη φορα...αλλα πολυ αργοτερα αν μου τριβελιζει το μυαλο ακομα...αλλωστε χρειαζομαι λεφτα....και τωρα τρεχω για την πνευματικη μου ισορροπια και για το μελλον μου:)
ωραία......
Συγγνωμη που δεν απαντω στα u2u janet
γιατί δεν απαντάς;
Τι νοημα εχει να απαντησω σε τετοιες ερωτησεις? Αν καταφερουμε και μπουμε τσατ θα σου απαντησω αλλα δεν χρησιμοποιω τα u2u για τσατ.
ναι αλλά εγώ δεν έχω msm
Κηπ μπες τσατ σαυτο που εκανε ηθεοφανια
Δεν υπαρχει moderator να με κανει μελος.
που εισαι θεοφανιαααααααααααααααααα αα
Thelw na diloso kakopiisi sto spiti. Den moy aksizan ta farmaka..TOulaxiston oxi gia toso kairo k etsi... Iparxei armodia ipiresia stin ellada?(salonica)
sas parakalw pite moy ean iparxei mia ipiresia kakopiisis...Sas iketeuo..i mana moy idika einai ilithia to idio k o pateras moy os ena vathmo..Ti na kanw?Eixa bei k sto psixiatreio gia 1 mina opoy eixa kakopiithei dn eixa voylisi...Eprepe na kanw to pioni...Dn boroysa na vgw...ElEOS
dn mafinan kan na parw tilefono kai na parw tin ipiresia kakopiisis...Eleos pia dn antexw
Eleipa gia vdomades apto sxoleio k meta ksexnoysa logo ton polioron ypnwn..K eno edinan xarti apo psixiatro sto sxoleio m legan oti kses dosame xarti oti eixes farigitida i minigitida...
Ti allo na kanw? Thelw ipiresia kakopiisis...Den antexw allo