Οκ..Quote:
Originally posted by krino
μερικες φορες,
οταν κατι δεν σε αφορα εισαι τυχερη,
εσυ και αλλος κοσμος.
Printable View
Οκ..Quote:
Originally posted by krino
μερικες φορες,
οταν κατι δεν σε αφορα εισαι τυχερη,
εσυ και αλλος κοσμος.
Λοιπόν το βρήκα θα του πει του στρειδιού η lucifer,
περι ορέξεως κολοκυθόπιτα για να σηκωθεί αυτός να φύγει.
Να που κολλάει το \"περι ορέξεως κολοκυθόπιτα\", που με ρωτούσατε.
σου στελνει μνμ:δεν απαντας
σε παιρνει τηλ:δεν απαντας
σε πετυχαινει στο δρομο,με κοινο γνωστο κλπ:απλα εισαι κρυα,ενα ξερο γεια.απαντας κοφτα κ τελειωνεις
αν παλι συνεχιζει..\'\'καλα ρε φιε ηυλα καις ακομα τι πρεπει να κανω δηλαδη να καταλαβεις οτι μου τη δινεις αφανταστα??να σε φτυσω??\'\'
εεεεε αν δεν καταλαβει ουτε μαυτο..\'\'τελικα μαλακες υπηρχαν,υπαρχουν κ θα συνεχισουν να υπαρχουν\'\'
βασικα αυτη την περιοδο ειμαι στρειδι-free, απλα ρωταω προληπτικα για το μελλον. απλα στο παρελθον την εχω πατησει μεχρι βλακειας με στρειδια.Quote:
Originally posted by janet
δεν ειναι απαραιτητο οτι στρειδι πρεπει να ειναι ενας γκομενος, για μενα ηταν πχ η αδερφη κ μανα του πρωην.
παντως δεν φτανει που την ανεχτηκα κ την εκανα παρεα χωρις να την γουσταρω (συγκατοικησα κι ολας), καποια στιγμη της τα ειπα ολιγον αγενως κ μου την επεσε ο \"δικηγορος\" της (ο πρωην μου δλδ), με κατηγορησε οτι αδερφη του επαθε νευρικο κλονισμο!!! δλδ κ χαρες κανεις κ τα ακους κι απο πανω!!! :mad:
Τρελός κόσμος παντού!!Και έχω τραβήξει από θείο πρώην \"κολλητής\" μου πολλά! Κολλητή της με θεωρούσε αυτή, αν είναι δυνατόν.
Βασικά στην πρωην γνωστή μου, γιατί φίλη δεν την λες, έκανα πράγματα μικρά κακά για να την αποφύγω, τόσο μ\' έκοβε και μένα, αλλά τελικά κατέληξα να με θεωρεί τον χειρότερο εχθρό της, αν και δεν της έκανα και μεγάλο κακό της καημένης, αυτή περισσότερα μου έκανε... μικρό ήμουνα και δεν μ\' έκοβα . Εγώ ήθελα πάσει θυσία να ξεκόψω να κάνω παρέα μαζί της.
Πάντως αυτός δεν είναι σωστός τρόπος τον έκανα και δεν πέτυχε! Και τελικά δεν μου αρέσει να κάνω κανένα κακό σε κανένα, ας μου κάνουν οι άλλοι.
Quote:
Originally posted by lucifer
βασικα αυτη την περιοδο ειμαι στρειδι-free, απλα ρωταω προληπτικα για το μελλον. απλα στο παρελθον την εχω πατησει μεχρι βλακειας με στρειδια.
δεν ειναι απαραιτητο οτι στρειδι πρεπει να ειναι ενας γκομενος, για μενα ηταν πχ η αδερφη κ μανα του πρωην.
παντως δεν φτανει που την ανεχτηκα κ την εκανα παρεα χωρις να την γουσταρω (συγκατοικησα κι ολας), καποια στιγμη της τα ειπα ολιγον αγενως κ μου την επεσε ο \"δικηγορος\" της (ο πρωην μου δλδ), με κατηγορησε οτι αδερφη του επαθε νευρικο κλονισμο!!! δλδ κ χαρες κανεις κ τα ακους κι απο πανω!!! :mad:
Χαρα στο κουραγιο σου καλη μου!
Ατιμη κενωνια
Αυτο που λεει η κυκνος25 νομιζω ειναι η αρμοζουσα συμπεριφορα...το κανουν σε μενα , το εχω κανει και εγω.Quote:
Originally posted by kyknos25
σου στελνει μνμ:δεν απαντας
σε παιρνει τηλ:δεν απαντας
σε πετυχαινει στο δρομο,με κοινο γνωστο κλπ:απλα εισαι κρυα,ενα ξερο γεια.απαντας κοφτα κ τελειωνεις
αν παλι συνεχιζει..\'\'καλα ρε φιε ηυλα καις ακομα τι πρεπει να κανω δηλαδη να καταλαβεις οτι μου τη δινεις αφανταστα??να σε φτυσω??\'\'
εεεεε αν δεν καταλαβει ουτε μαυτο..\'\'τελικα μαλακες υπηρχαν,υπαρχουν κ θα συνεχισουν να υπαρχουν\'\'
Τελικά ότι κάνεις στο δρόμο σου θα το βρειςQuote:
Originally posted by keep_walking
Αυτο που λεει η κυκνος25 νομιζω ειναι η αρμοζουσα συμπεριφορα...το κανουν σε μενα , το εχω κανει και εγω.
Οσιομαρτυρας?Quote:
Και τελικά δεν μου αρέσει να κάνω κανένα κακό σε κανένα, ας μου κάνουν οι άλλοι.
Μπα σε καλο σου....:D
Το εχω κανει σε ατομο που ειχε βγαλει φτυαρι για μενα...οποτε δικαιως επραξα...Quote:
Τελικά ότι κάνεις στο δρόμο σου θα το βρειςQuote:
Originally posted by keep_walking
Αυτο που λεει η κυκνος25 νομιζω ειναι η αρμοζουσα συμπεριφορα...το κανουν σε μενα , το εχω κανει και εγω.
Εμένα μου τη δίνουν οι άνθρωποι που το παίζουν ανωτέρω και πιστεύουν ότι θα έχουν μια ζωή μαλάκες να τους κυνηγάνε. Με κοπέλες, έχει τύχει να πέσω χαμηλά, όπως έχει τύχει να πέσει χαμηλά ή άλλη αλλά αυτά συμβαίνουν σε όλους. Οι γυναίκες μάλιστα μπορεί να γίνουν χειρότερες ξεφτίλες σε τέτοιες περιπτώσεις (ειδικά αν έχουν ψώνιο με την εμφάνιση τους και τις επιτυχίες τους).
Quote:
Originally posted by Ialu
Οσιομαρτυρας?Quote:
Και τελικά δεν μου αρέσει να κάνω κανένα κακό σε κανένα, ας μου κάνουν οι άλλοι.
Μπα σε καλο σου....:D
Δίκαιο έχεις πρέπει να το αλλάξω
¨Ει, πολλά ακούστηκαν περί στρειδιού εδώ μέσα, janet να παρεξηγηθώ;;Quote:
περι ορέξεως κολοκυθόπιτα για να σηκωθεί αυτός να φύγει.
Να που κολλάει το \"περι ορέξεως κολοκυθόπιτα\", που με ρωτούσατε.
:-ΡΡΡΡ
ΧαχαχαχαχQuote:
Originally posted by streidi
¨Ει, πολλά ακούστηκαν περί στρειδιού εδώ μέσα, janet να παρεξηγηθώ;;
:-ΡΡΡΡ
streidi, kamia shesi me esena, metaforika hrisimopoiithike i leksi stredi! :D