-
χριστινακι απολαυσε το!!δεν ειναι δα κ δυσκολη διαδικασια!εννοω οτι θα περασεις τα στεφανα κ τις βερες,δεν ειναι κ μεγαλο πραγμα ωστε να σε αγχωνει!
εγω βαφτισα παιδι κ οπως κ να το κανουμε το μυστηριο της βαπτισης εχει πιο πολλες απαιτησεις..κ ομως τα καταφερα!
θα δεις δεν ειναι τιποτα!
-
Ντου νοτ πανικ!
Σκέψου ποσο πιο απλά και ήρεμα θα είναι τα πράγματα μετά το γάμο, όταν θα επιστρέψεις στη καθημερινή σου ρουτίνα και ζωή χωρίς ουσιαστικά να έχει αλλάξει κάτι, που δε θα χρειάζεται ούτε να τρέχεις ούτε να είσαι επικεφαλής υποχρεώσεων... και συνειδητοποίησε ότι, εφόσον μετά το γάμο δεν θα έχει επέλθει κάποια εμφανής αλλαγή στη ζωή σου, το γεγονός δεν μπορεί να είναι τόσο δα τρομερό... άσε που το 37 στη θερμοκρασία δεν είναι περίεργο για την εποχή, και θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα...
-
Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις αλλα αυτο που με αγχωνει περισσοτερο ειναι οτι ο γαμος θα γινει σε χωριο με ολα τα ηθη και τα εθιμα και πιστεψτε ειναι πολλααααααα..........κλαρινα, χοροι, απο τις 3 πρεπει να αρχισουμε τους χορους και τα πανηγυρια και στις 7 ειναι ο γαμος.......χαχαχα....
Αφηστε που και Πεμπτη και Παρασκευη θα συμβαινει το ιδιο, εννοω κλαρινα και χοροι....Πανηγυρι θα κανουμε εμεις οχι γαμο..
Καλα αμα πανε ολα καλα μετα νομιζω θα τα ξεπερασω ολα..
Αυτη τη νευρικοτητα που εχω ολη μερα και την υπερενταση πώς να την κοντρολαρω εεε;;;:D
-
Ποσο δικιο ειχατε;;;Ο γαμος πηγε τελεια παρολες τις φοβιες και το αγχος μου και χωρις να παρω τιποτα , ουτε καν να πιω και με 600 ατομα τελικα και πολυ , μα πολυ χορο.Σε καποιες φασεις βεβαια με επιαναν τα χαζα μου, ζαλιζομουν , δυσπνοια αλλα το ξεπερνουσα σχετικα γρηγορα!!!
Μετα το χθεσινο συνειδητοποιησα για ακομη μια φορα τα ασχημα παιχνιδια που παιζει το μυαλο μας και ποσο ταλαιπωρουμε τον ιδιο μας τον εαυτο με ολες αυτες τις χαζοσκεψεις αλλα και ποσο μπορουμε να επιβληθουμε σε ολα αυτα καποιες φορες, αρκει να αλλαξουμε οπτικη μας και να πιστεψουμε στον εαυτο μας!!Δυσκολο αλλα οχι ακαταορθωτο!!!
Σια σιγα με υπομονη και εγω δεν πιστευω οτι το ξεπερασα αλλα νιωθω οτι εχω κανει ενα τεραστιο βημα προς τη λυτρωση!!!
-
εψαχνα το θεμα σου!!λεω τι να εκανε αυτο το κοριτσι??και να που διαβασα ωραια νεα!
ΜΠΡΑΒΟ χριστινακι!:):):)