Originally posted by lightbluepath
Quote:
Originally posted by 3wtiko
χτές με βοήθησες αρκετά ,και σευχαριστώ, γιατι βρήκα το σθένος να επικοινωνήσω με τον ανθρωπό μου.
αυτό που εκφράζεις είναι σοβαρό τόχω αισθανθεί και χωρίς κάποια φαρμακευτική αγωγή, μα ευτυχώς αλλάζουν τα πραγματα, δεν ειναι για πάντα έτσι,
μη χάνεις την υπομονή σου,
τις τελευταίες μέρες ο φίλος μου ,έχει πάθει μεγάλο στραπάτσο με τα φαρμακα (+το ψυχολογικό) ,
ειναι και η πρώτη φορα που παίρνει θεραπεία και το αποκαλεί καταστροφή.
τον υποστηρίζω όσο μπορώ, και βάζω για την ώρα την ανάγκη που έχει η ψυχή μας για αγάπη και τρυφερότητα, χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν περιμένω να μειωθούν αργότερα και τα σωματικά συμπτώματα.
και δεν σου κρύβω οτι μεγάλο φόβο εχω μην τυχόν τα παρατήσει και εγκαταλείψει καθε προσπάθεια μέσα σενα σώμα που δεν αισθάνεται.
πιστεύω στην ψυχοθεραπεια γιατί έχω πάρει βοήθεια, είναι όμως πραγματικά δύσκολο να βρείς τον ειδικό που σου ταιριάζει.
νομίζω ότι πρέπει να είναι μόνο δική σου επιλογή ποιόν γιατρό θα εμπιστευτείς.
αν δεν εχεις χρήματα ,αναζήτησε κάποιον σε δημόσιο τομέα, μη τα παρατάς ,θα βρείς εναν καλο ανθρωπο και επαγγελματία , είναι εξέρεση αλλα εφικτό.
don\'t give up!
Χαίρομαι που σε βοήθησα. Ο φίλος σου έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα δεν έχει διάθεση για σεξ; Τώρα που το λες, αν δεν κάτσει και με αυτόν τον γιατρό, λέω να πάω στο νοσοκομείο της πόλης μου, όμως δεν ξέρω αν γίνεται. Γίνεται, ξέρεις; Η άλλη επιλογή είναι στο ΚΨΥ αλλά εκεί έχω κανονίσει, δεν ξέρω όμως αν με βοηθήσει σίγουρα. Καλύτερα να έχω πολλές επιλογές. Ωραία ιδέα είχες, μπράβο!