χμμμ...δεν ειναι κακο...
ενδιαφερουσα προοπτικη....
Printable View
χμμμ...δεν ειναι κακο...
ενδιαφερουσα προοπτικη....
ακριβως αυτο....
συντομα να ενταχθει και αυτο στους στοχους σου.
θα ενταχθει ναι.
προς το παρων ομως ηρθα για μια ακομη φορα αντιμετωπη με το προβλημα της αδερφης μου.
γυρισε απο την ΚΟΛΟΨΥΧΙΑΤΡΟ της ταραγμενη πολυ εγω πηρα τα τσιγαρα μου και τις κοκα-κολες μου και κλειδωθηκα στο δωματειο μου.
μου χτυπησε αρκετες φορες την πορτα και μου ειπε οτι θελει να συζητησουμε.
εμενα εχουν πλεον σπασει τα νευρα μου και δεν αντεχω να την ακουω να μου μιλαει για τα ιδια και τα ιδια προβληματα.
ΝΑΙ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ(ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ) ΣΑΝ ΒΑΡΟΣ.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.
σε μια απο τις πολλες φορες που μου χτυπησε την πορτα της ειπα οτι δεν μπορω να ακουω συνεχεια για τα προβληματα της γιατι πεφτω και γω.
η απαντηση της ηταν \"μονο τον εαυτο σου σκεφτεσαι?\"
και της λεω ναι σκεφτομαι ΚΑΙ τον εαυτο μου και ειναι δικαιωμα μου.ΗΜΟΥΝ ΝΤΟΜΠΡΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.φυσικα στραβωσε.
εντομεταξυ στους γονεις μου δεν λεει τπτ παει και τους λεει οτι ειναι μια χαρα.
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ.
ΜΕ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΗΜΟΥΝ ΝΤΡΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ.
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙ.
ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
απο βδομαδα θα παμε οικογενειακως σε μια οικογενειακη συμβουλο οπου θα θεσω ολα οσα μου τη δινουν σχετικα με αδερφη μου και φυσικα σχετικα με τους γονεις μου.
ελπιζω να βγει κατι απο κει...
απο οσα διαβασα,
μου δινεις την αισθηση οτι λειτουργησες καλα.
συγχαρητηρια αμελι! :)
κι εγω νομιζω οτι επραξες αψογα. την επομενη τεταρτη ισως ξαναρθει παλι, αλλα ισως θα ειναι λιγο λιγοτερο επιμονη.
παντως σιγουρα καθε φορα που βαζεις τα ορια σου κ δεν λυγιζεις, θα αποχτας ολο κ μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση στο πως να βαζεις ορια οταν οι αλλοι σε πιεζουν.
Bravissimo.Έκανες μία πολύ καλή αρχή.:)
παιδια ενα εχω να σας πω 21 ιουλιου που κλεινει για διακοπες η γιατρος της θα κανω ΠΑΡΤΙΙΙΙΙ.
σας προσκαλω ολους:P
αντε 3 τεταρτες μας εμειναν.
ΕΛΕΕΕΕΕΟΣ ΠΙΑ.
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ(ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΩ....)
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΝΤΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΑ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ:P
παιδια δεν παω καλα(καλα αυτο ειναι γνωστο:P)
τελικα ισως μεταξυ αλλων εχω και κοινωνικη φοβια.
σημερα ηταν να βρεθω για πρωτη φορα με ενα ατομο που το γνωριζω απο το ιντερνετ και το εκτιμαω αφανταστα.
ξυπνησα ωραια και καλα το πρωι ηπια το καφεδακι μου και καθως ετοιμαζομουν με επιασε ενα ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑ τι φαρμακα πηρα τι αναπνοες εκανα στο τελος απο το πολυ αγχος ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ.
το πηρα το παιδι και του ακυρωσα το ραντεβου για ημουν κομματια απο τον εμμετο...
γιατι ρε γαμωτο να μην μπορω να χαρω ενα καφεδακι με ενα τοσο αξιολογο ατομο?
γιατι να μην μπορω να χαρω τη ζωη?
γιατι θελει προσπαθεια και παλι προσπαθεια και ξανα απο την αρχη.
Ποτε δεν πετυχαινει με την πρωτη...., ισως ουτε καν με την ενατη αλλα με την επομενη φορα.
Αμελί,καλησπέρα.Τι σκέψεις έκανες πριν παρουσιάσεις αυτή την αγχώδη συμπτωματολογία;Mπορείς να τις ανασύρεις,τις θυμάσαι;Με το άτομο αυτό γνωριζόσασταν,ή θα ήταν η πρώτη φορά που θα βγαίνατε μαζί;
ναι ηταν η πρωτη φορα που θα βγαιναμε μαζι.
οι σκεψεις που εκανα ρειν μου ηταν οτι θα επινα μπιρες και μετα θα με καταλαβαιναν οι γονεις μου και λογω πρωην αλκοολισμου θα με ξεχεζαν ή θα με απειλουσαν ή δεν ξερω και γω τι αλλο....
αμελι,
νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι αν θα σε κανουν τσιμπητη οι δικοι σου,
(κατι που ειναι λιγο νηπιαγωγείο) αλλα αν ολα αυτα επιβαρυνουν την υγεια σου.
Δεν ειναι δυνατον ομως αυτο το πραγμα να σου καταστελει τα παντα στη ζωη σου, σωστα?
σωστα βρε κρινακο αλλα ειναι πολυ αυταρχικοι.
βρε αμελιτσα,
αμα καναμε παραγγελια γονεις, θα ηταν ολα πολυ ευκολα στη ζωη μας.
Σημασια εχουν οι επομενες μερες και οχι το συνολικο προβλημα.
Τουλαχιστον στρωσε αυτο το κομματι και βλεπουμε για τα υπολοιπα.
τελικα ρειν μου πηγα στο περιπτερο και πηρα μπιρες πριν λιγο.
δλδ και ηπια εχοντας τον φοβο μην με καταλαβουν και εχασα και την παρεουλα του παιδιου που θα βρισκομασταν το πρωι γμστ...
ευτυχως μου κρατησε πινοντας καλη παρεα ενα παιδι απο το msn....
eviva ετσι και με καταλαβουν την γαμισαμεεεεεεεεε