Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Τώρα όσο για το κυρίως θέμα σου, από ο,τι διάβασα εσύ το βλέπεις ως καταδίκη εξ αιτίας της μητέρας του, παραλογισμό από μέρος του και εκμετάλλευση. Μπορεί όμως τον ίδιο να τον γεμίζει ψυχολογικά, και να αισθάνεται ότι εφόσον δεν έχει ο ίδιος ακόμα οικογένεια, έχει την δυνατότητα να στηρίζει την οικογένεια της μητέρας του, και αυτό να τον ικανοποιεί. Ίσως επίσης, ο ίδιος να το έχει σκεφτεί και να έχει αποφασίσει ότι θα τους συντηρεί μέχρι να τελειώσουν το λύκειο, και στο πανεπιστήμιο να τα αφήσει στην τύχη τους... Εάν δεν το συζητήσεις μαζί του από τη δικη του πλευρά, να μάθεις τα σχέδια του για το πως βλέπει το δικό του μέλλον όπως είπαν και τα κορίτσια, δεν νομίζω να μπορείς να καταλάβεις καν τι ακριβώς γίνεται στην οικογένεια του.
Προσωπικά πάντως, και παντελώς εγωιστικά ως κοπέλα, και εμενα δεν μου φαίνεται πολύ λογικό το να παραμείνεις μαζί του τουλάχιστον προς το παρόν υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι προφανές ότι αυτά που προσφέρει στους άλλους θα ήθελες να τα προσφέρει σε εσένα, η έστω να φρόντιζε παραπάνω για τη δικη σας καλοπέραση από ότι την άνεση των αδερφών του. Ούτε εμενα θα με ικανοποιούσε κάτι τέτοιο. Μπορεί να τον θαύμαζα για την προστατευτική του φύση και αυτοθυσία, αλλα δεν θα ήθελα να είμαι η κοπέλα του.