Quote:
Originally posted by elena72
θελω να μου πειτε τη γνωμη σασ...δεν θελω ρε ανθρωπε να μου κρατας το χερακι ουτε γλυκολογα θελω,,,,ουτε τον ιδανικο συντροφο ψαχνω,,,αλλα αν γυρνας μς τη σαγιοναρα και τα πρηκοιλια εξω ολη μερα ,,,αν βαζεις τον κολο σου πανω απο ολα,,ρε παιδια δεν βαζει το πιατο του στο νεροχυτη,,,καλει κοσμο χωρις να με ρωτησει αν μπορω να κανω ολες τις ετιμασιες η αν θελω βρε αδερφε,,,με βλεπει να βογκαω να σηκωσω ενα χαλι και δεν μου δινει ενα χερι,,,μετα τσακωνομαστε γιατι τον λεω αναισθητο,,,και αυτος λεει οτι ειμαι υστερικη,,,αφου με γραφει,,,νευριαζω,,τι να πω ψεματα?
εγκλημα 1)\"γυρνας με σαγιοναρα μες το σπιτι σου και με τα προικιλια εξω.\"..αληθεια οταν τον πρωτο-λυγουρευοσουν δε προσεξες τα προικιλια του?
ελενα δε με αφορα κανε οτι θες..πηγαινε με τον μικρο η οτιδηποτε...δε με νοιαζει.δε σε ξερω καν!απλα τα βλεπω λιγο πιο αντικειμενικα τα πραγματα και τα προβληματα που ανεφερες ειναι απλες καθημερινες δυσκολιες ενος παντρεμενου ζευγαριου.μα δε το βλεπεις οτι τραγικοποιεις απλες καθημερινες καταστασεις?