ευχαριστω για τα καλα σας λογια..τουλαχιστον ο στεφανος δεν τα αντιληφθηκε ετσι,ευτυχως παναγια μου!καλη σας μερα απο την ηλιθια:)
Printable View
ευχαριστω για τα καλα σας λογια..τουλαχιστον ο στεφανος δεν τα αντιληφθηκε ετσι,ευτυχως παναγια μου!καλη σας μερα απο την ηλιθια:)
και κατι αλλο..εχω κανει σχεση με ανθρωπο 100 κιλων κ ειχε τετοιο μυαλο και καρδια που δεν την συναντας στους κοιλιακους!για αυτο ειπα ειναι μια χαρα!
τωρα αν ο φιλος μας ο στεφανος νιωθει οτι πηγαζει απο εκει το προβλημα του,τοτε παω πασο..αλλα εγω προσωπικα αλλου εντοπισα το προβλημα του,απο μια απορριψη το εχει βαλει κατω..αν κανω λαθος ασ με διορθωσει ο ιδιος.
Θεωρώ πως είναι λίγο υποκριτικό να λέμε σε έναν άνθρωπο με τόσα κιλα, \"μια χαρά είσαι, πάνω απ όλα η ψυχη και ο χαρακτήρας σου\".
Το πάχος είναι κάτι που πρώτα απ όλα ενοχλεί εμάς. Μας αφαιρεί αυτοπεποίθηση, χάνουμε αέρα, νιώθουμε μη αρεστοί στους άλλους κλπ κλπ.
Από κει και πάρα, ναι, σίγουρα ο στέφανος μπορεί να πέσει πάνω σε μια γυναίκα που να μην έχει πρόβλημα με την εικόνα του, (ειδικά στους άντρες δεν θεωρώ και τόσο απαραίτητη την εξωτερική εμφάνιση), ΟΜΩΣ, είναι διαφορετικό να έχει κάποια κιλά παραπάνω , και είναι εντελώς διαφορετικό να έχει 40. Σίγουρα υπάρχει θέμα εκεί.
Κατά τα άλλα.
Στέφανε, ξεκίνα αγόρι μου μια δίαιτα, πήγαινε γυμναστήριο που γίνεται χαμός από γυναίκες και μόλις αρχίσεις να χάνεις τα πρώτα κιλά θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου και θα ανοίξει μόνο του το στόμα σου.
Πρώτα απ όλα θα ανέβεις γιατί θα αρχίσεις να έχεις τις πρώτες σου νίκες.
Καταρχάς, δε σε έχει χαρακτηρίσει κανείς \'ηλίθια\'. Ο χαρακτηρισμός από τον Βασίλη κι από μένα, αφορά ξεκάθαρα τον τύπο γυναίκας απ\' την οποία ο Στέφανος λέει επίσης ξεκάθαρα ότι έφαγε τη χυλόπιτα και εισέπραξε την ξιπασιά και τη σαφή της προτίμηση στις παχυλές τσέπες, σάματι νομίζει ότι είναι η Μπάρμπι και δε της... αξίζει να... ξεπέσει σε κάτι λιγότερο απ\' τον Κάρολο της Αγγλίας, λολ!... :D ...Quote:
Originally posted by dora-agxos
και κατι αλλο..εχω κανει σχεση με ανθρωπο 100 κιλων κ ειχε τετοιο μυαλο και καρδια που δεν την συναντας στους κοιλιακους!για αυτο ειπα ειναι μια χαρα!
τωρα αν ο φιλος μας ο στεφανος νιωθει οτι πηγαζει απο εκει το προβλημα του,τοτε παω πασο..αλλα εγω προσωπικα αλλου εντοπισα το προβλημα του,απο μια απορριψη το εχει βαλει κατω..αν κανω λαθος ασ με διορθωσει ο ιδιος.
Χαρακτηρίστηκε όμως \'ατοπο\', \'αφελές\' έως και \'ανόητο\' το να πας να πεις στον άλλο το μαμάτο \'όλα καλά\' απ\' τη στιγμή που ο άνθρωπος μόνο καλά δε νιώθει, συν του ότι θα του έχει δημιουργηθεί θέμα υγείας. Πώς θα γίνει δηλαδή; Και ναι, αυτό δεν είναι ενδιαφέρον. Εσύ σωστά ενδεχομένως εντόπισες το πρόβλημά του, όπως κι εγώ και φυσικά ίσως υπάρχουν και άλλες πολύ βαθύτερες αιτίες εκτός της απόρριψης, αλλά έρχεται σε αντίφαση με το να λες \'μια χαρά μωρέ\' εφόσον βλέπεις πρόβλημα και ο άνθρωπος μόνο ευτυχής δε νιώθει.
Πάντως, κι εγώ \'ηλίθια\' ένιωσα όταν πρόσφατα έβαλες ένα θρεντ σχετικό με άγχος και καταχρήσεις αν θυμάμαι καλά. Νομίζω απαντήσαμε δυο - τρεις, μπήκαμε στον κόπο δηλαδή, και ούτε καν το συνέχισες έστω για να διευκρινήσεις για ποιό λόγο σε απασχολούσε το θέμα και τί είδους καταχρήσεις εννοούσες. Αυτά και καλημέρα σου.
Καλησπέρα παιδιά.
Καταρχήν να σας πω ότι είμαι εντελώς καινούργιος σε forums και έκανα την πρώτη προσπάθεια να γράψω ένα θέμα το οποίο κιόλας με απασχολεί πολύ. Δεν περίμενα ότι θα απαντούσε κανείς, αλλά για να είμαι και ειλικρινής περίμενα ότι θα με γιούχαραν ή θα με έπαιρναν στο ψιλό. Κάποιοι μέσα από δω ίσως και να το έχουν κάνει, αλλά επειδή δε μου αρέσει με τη μία να λέω ότι να \'ναι απλά νομίζω να τους αφήσω ασχολίαστους.
Όσον αφορά αυτή τη σελίδα να πω στην \'\'claire\'\' αλλά και σε \'\'TheYellowLemonTree\'\' πως ότι και να απασχολεί έναν άνθρωπο δεν είναι κοτσάνα αν δεν απασχολεί εμάς. Δεν το λέω γιατί το ανέβασα εγώ το θέμα απλά είναι πάγια τακτική μου να ακούω και τις \'\'κοτσάνες\'\' των άλλων, μήπως κι εγώ δω κάτι να μου διορθώσει την τελειότητά μου. Δεν σας κρίνω απλά αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου.
Όσον αφορά τη Δώρα που μου είπε ότι είμαι μια χαρά, δεν μπορώ να την κατηγορήσω, επειδή πιστεύω πως αναφέρεται στο ότι δεν επηρεάζει τόσο η εξωτερική εμφάνιση σε μία σχέση όσο ο εσωτερικός κόσμος. Για κάποιον όμως που το αντιμετωπίζει κάθε μέρα αυτό μπορεί να είναι ειρωνεία ή και χλευασμός. Δεν το πήρα έτσι.
Για τον χρήστη τώρα \'\'VasillisA\'\', \'\'Θεοφανία\'\' & \'\'RainAndWind\'\' μπορώ να πω ότι πέτυχαν τον τρόπο που σκέφτομαι κάπως. Αυτό έχω στο μυαλό μου. Να ξεκινήσω μια δίαιτα, ώστε να χάσω κάποια κιλά και έπειτα να πάω και σε ένα γυμναστήριο να ασχοληθώ πιο εντατικά και μεθοδευμένα με την εξωτερική μου εμφάνιση. Πάντα πίστευα πως την αυτοπεποίθηση μας την χτίζουμε εμείς οι ίδιοι, ωστόσο μέσα από τη βουλιμία μου ύψωσα ένα τείχος απροσπέραστο από εμένα επειδή δε μπορούσα να ανεχτώ τον κόσμο και το ψέμα του.
Όταν ήμουν 5-6 χρονών είχα πάει σε γιατρούς επειδή έπεφτα από αδυναμία. Δεν έτρωγα τίποτα. Όταν πήγα σχολείο στα 7 είχα κάνει μία θεραπεία και είχα πάρει κιλά πάνω από το κανονικό κιόλας. Δεν θυμάμαι και καλά. Πάντως τότε όλα τα αγόρια θυμάμαι λέγαμε ποια κοριτσάκια μας άρεσαν. Είπα κι εγώ αλλά αυτό το κοριτσάκι με κορόιδεψε και από τότε θυμάμαι να ντρέπομαι πάρα πολύ για την εμφάνισή μου.
Παιδάκι τότε και λόγω άλλων συνθηκών εγώ πήρα κιλά και μέχρι το γυμνάσιο, όπου κι εκεί ένιωσα την απόρριψη από το άλλο φύλο αλλά και από το δικό μου επειδή δεν ήμουν αρεστός στα κορίτσια. Κάποτε όμως έτυχε να μου έρθει η ιδέα να κάνω δίαιτα για να φορέσω πιο κομψά ρούχα και να αισθανθώ εγώ καλύτερα. Η δίαιτα έγινε και μάλιστα με όμορφα αποτελέσματα. Άρχισα να αρέσω στα κορίτσια της τάξης μου θυμάμαι. Άρχισα να το απολαμβάνω, ώσπου όταν ζήτησα τότε από μια κοπέλα να είμαστε μαζί μου είπε ότι μου αρέσεις αλλά ήθελα να ζηλέψει ένας άλλος. Τότε κατάλαβα ότι με χρησιμοποίησε. Άρχισα πάλι το φαΐ και ξαναπάχυνα, ώσπου την περίοδο της 5ήμερης αποφάσισα να γίνω πιο κομψός και το κατάφερα. Εκεί άρεσα πάλι. Ήρθε η περίοδος της φοίτησης σε άλλη πόλη και τότε αυτό με άγχωσε πάρα πολύ.
Για να μην κουράζω θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου πότε να αδυνατίζει και να είναι στυλάκι και πότε να μην χωράει στο κάθισμα του λεωφορείου. Έχω ακούσει κοπλιμέντα και έχω δεχτεί φλέρτ πέρα απ\' ότι έχω δώσει εγώ. Είναι όλα όμορφα.
Πίστευα ότι μετά το σχολείο θα είναι πιο απλά τα πράγματα για μένα αλλά μπήκαν άλλοι παράμετροι μέσα όπως τα λεφτά, το αυτοκίνητο, οι γνωριμίες. Έκανα λάθος παρέες με λάθος άτομα και αυτό το πλήρωσα. Δεν γνώρισα καλές κοπέλες.
Νιώθω όμως ότι στα 28 που πλησιάζω δεν θα μου έρθουν και πολλές ακόμα ευκαιρίες. Ακούω να λένε κάποιοι ότι έχουν κάνει 5-10-15 σχέσεις. Ειλικρινά δεν με αγγίζει ο αριθμός. Πάντα μου άρεσαν περισσότερο τα συναισθήματα. Όταν έβλεπα τον κυνισμό όμως με απογοήτευε το θέαμα και γι αυτό απομακρυνόμουν. Τώρα έχω μάθει τους κανόνες αλλά δεν θα έχω πολλές ευκαιρίες. Δεν είμαι ούτε Μπραντ Πιτ ούτε ο Τζωρτζ Κλούνει αν αδυνατίσω. Και πάλι και όσα κοπλιμέντα και να άκουσα στο παρελθόν δεν τους δίνω σημασία. Τις γυναίκες και πάλι δεν τις θέλω μόνο για το σεξ που θα προσφέρουν. Όλες κάνουν καλό σεξ. Απλά θέλω να έχω μερίδιο στις σκέψεις χωρίς όμως να σκέφτονται υστερόβουλα. Πιθανόν να μην το καταφέρω και πάλι. Αλλά τουλάχιστον τώρα δεν θα ξαναεπενδύσω συναισθηματικά σε καμία γυναίκα. Δυστυχώς γυναίκες όπως και άντρες έχουν μικρό αριθμό πάνω σε αυτό τον κόσμο.
Συγνώμη για όσα έγραψα και κούρασα. Για κάποιους είναι συνέχεια της κοτσάνας αρχικά που έβαλα ως θέμα. Για όσους όμως απαντήσουν ζητώ συγνώμη που κούρασα και πλατίασα κιόλας.
κοτσάνα είναι το να λες ότι τα συγκεκριμένα κιλά είναι φυσιολογικά για το συγκεκριμένο ύψος.
δηλαδή αν έγω έλεγα οκ για 1.70 ύψος είναι οκ να είναι κάποιος 35 κιλά δεν θα με κράζατε? επειδή υπάρχει ρατσισμός με το πάχος σε γενικές γραμμές στην κοινωνία που ζούμε δεν είναι ανάγκη να φτάνουμε στο άλλο άκρο.
στο μεταξύ, αν ξεκινήσεις διατροφή και γυμναστική μην το κάνεις με το σκέπτικό \"να έχω καλή εμφάνιση\"
αυτό που είναι πάνω από όλα είναι η υγεία και η καλή φυσική κατάσταση που θα κερδίσεις από αυτό τον τρόπο ζωής.
και θα πρέπει να σου γίνει τρόπος ζωής. το να πας 3 μήνες γυμναστήριο και να χάσεις μερικά κιλά και μετά να τα παρατήσεις, δεν λέει και τίποτα.
συγνωμη κυρια λεμονια που δεν συνεχισα το θεμα,απλα για να συνεχιζοταν το θεμα,θα επρεπε να μιλησω για τον εαυτο μου
(κατι που δεν ειμαι ετοιμη) κ ειπα να κανω την ηλιθιοτητα να το παρατησω..ισως δεν σκεφτηκα σωστα λοιπον κ δεν θα απολογηθω κιολας σε εσενα.καλη σου εσπερα.
Quote:
Originally posted by VasilisA
Εμείς είμαστε αδύνατοι, ωραίοι (κάποιοι μπορεί να είναι και μοντέλα) έχουμε λύσει το πρόβλημα με το άλλο φύλο και δίνουμε και συμβουλές προς ναυτιλλόμενους.
Βέβαια αγαπητή Δώρα εσύ θα δυσκολευόμουνα να πιστέψω ότι θα έκανες σχέση με τον Στέφανο…
Επίσης όταν του λες ότι τα κιλά σου είναι μια χαρά (115 κιλά 1,75 ύψος) μου θυμίζεις κάτι υποκριτικό..
Μου θυμίζεις τους μεγαλοδημοσιογράφους των καναλιών οι οποίοι μένουν όλοι σε βίλες στην Εκάλη στην Κηφισιά στην Άνοιξη στην Δροσιά, κυκλοφορούν με porche, bmw ,audi κτλ και βγαίνουν στα κανάλια λέγοντας τις ειδήσεις και «υπερασπίζονται» με σθένος τα δίκαια των εργαζομένων και των συνταξιούχων των 700 ευρω. Και φυσικά εμείς πρέπει να τους τρώμε στη μάπα κάθε βράδυ…Υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από αυτό?
τωρα το εχεσες εσυ,
δικαιωμα σου βεβαια και αυτο.
Στέφανε,
Αυτοί που παίρνουν βαραίως την απόρριψη των άλλων, είναι αυτοί που έχουν απορρίψει πρώτα οι ίδιοι τον εαυτό τους. Εσύ ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία και πίστεψέ με δεν φταίνε τα κιλά σου γι΄αυτό. Τα παραπανίσια κιλά δεν είναι η αιτία του προβλήματος αλλά ένα σύμπτωμα που μάλλον επιβεβαιώνει τα παραπάνω.
Όσο λοιπόν κι αν προσπαθείς να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων, δεν θα καταφέρεις τίποτε γιατί απλά δεν αποδέχεσαι εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου.
Με λίγα λόγια, το ποίος είσαι περιμένεις να σου το πούν οι άλλοι.
Τα καλά νέα είναι ότι όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν. ;)
στεφανε,
θα χωρισω την κατασταση σου σε δυο μερη,
το πρωτο εχει να κανει με το πως εισαι τωρα.
Το οτι εισαι υπερβαρος ειναι σαφες, αρα απο αυτο θα εισπραξεις ρατσισμο,
απορριψη και μη αποδοχη κυριως στο επιπεδο της προσπαθειας της προσεγγισης του αλλου φυλου.
Αυτο αν θες ειναι η πρωτη εικονα μας και ειναι νορμαλ.
Η πρωτη εικονα μας ειναι αν θες η μιση μας επαφη, μας βλεπει ο αλλος και του τραβαμε την προσοχη.
Σαν μια σταση σε αυτο ναι μεν περιοριζεις τον αριθμο γυναικειων βλεμμάτων αλλα και παλι δεν τον εξαφανιζεις.
Το αν θα μιλησεις σε μια γυναικα εξαρταται απο την δικη σου σταση και αυτο που εκπεμπεις εστω και σαν υπερβαρος.
Θελω να πω οτι παρολο που εισαι Χ κιλα οβερ, δεν σταμτας πχ να εχεις χιουμορ..... η οτι αλλο.
Σε δευτερο επιπεδο,
θεωρω οτι ολοι οι υπερβαροι πρεπει να οργανωσουν την ζωη τους λιγο παραπανω απο τους υπολοιπους.
Καταρχην για λογους υγειας.
Αν συνεχισεις να παιρνεις κιλα μαθηματικα καποια στιγμη πχ στα 40 σου,
θα εχεις δυσκολιες κινητικοτητας.
Αρα πρεπει να βαλεις ενα φρενο και ενα συνολικο κρατει.
Δευτερον, ναι ισχυει οτι ενα ελκυστικο κορμι τραβαει καλυτερα ερωτικα τον απεναντι μας.
Σιγουρα θες να εισαι και εσυ μεσα σε αυτο το ταργκετ γκρουπ, σωστα?
Δεν ειναι ακατορθωτο να το πετυχεις.
Οι συμβουλες μου ειναι οι εξης:
1. Πηγαινε σε ενα καλο διατροφολογο ετσι ωστε να σου βρει τις τροφες που σε παχαινουν και κοφτες μαχαιρι αναλογα τις συμβουλες που θα σου δωσει.
Πιθανον ενα μικρο πιατο με μακαρονια και λιγη σαλτσα να σου κανουν τεραστια ζημια.
Το φανταζεσαι? κριμα δεν ειναι?
2. Βρες ενα τοπικο απλο γυμναστηριο να ασχολιεσαι αναλογα με το χρονο εστω και 2-3 ωρες την εβδομαδα. Δεν σου λεω να αρχισεις κολυμβηση που αυτο θα σε κανει λαμπαδα σε ενα Χ διαστημα, αλλα τουλαχιστον κανε το απλο.
3. Μην εισαι στατικος και μενεις αραχτος σε μια καρεκλα.
Ειναι η φιλοσοφια του αραζω και ετσι ερχονται και τα κιλα.
Προσπαθησε να κανεις μια εξωτερικη δραστηριοτητα, πχ αρχινα να κανεις 3 χιλιομετρα καθε λιγο και λιγακι.
Παντως σου εγγυομαι οτι αν δεν κανεις τιποτα, με συζητηση δεν θα κανεις δουλεια.
Αντιθετα αμα πεις οτι πεισμωσα και καθε πρωι παω και κανω μια ωρα κολυμβηση,
ελα μιλα μου του χρονου τετοια μερα....
Οπως καταλαβαινεις ολο το πακετο ειναι στο χερι σου....
Στέφανε γειά σου. Είσαι ο μόνος αρμόδιος να τοποθετηθείς φυσικά, αλλά μάλλον κάτι δεν έχει εννοηθεί καλά.
\'... Όσον αφορά αυτή τη σελίδα να πω στην \'\'claire\'\' αλλά και σε \'\'TheYellowLemonTree\'\' πως ότι και να απασχολεί έναν άνθρωπο δεν είναι κοτσάνα αν δεν απασχολεί εμάς. Δεν το λέω γιατί το ανέβασα εγώ το θέμα απλά είναι πάγια τακτική μου να ακούω και τις \'\'κοτσάνες\'\' των άλλων, μήπως κι εγώ δω κάτι να μου διορθώσει την τελειότητά μου. Δεν σας κρίνω απλά αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου.
Όσον αφορά τη Δώρα που μου είπε ότι είμαι μια χαρά, δεν μπορώ να την κατηγορήσω, επειδή πιστεύω πως αναφέρεται στο ότι δεν επηρεάζει τόσο η εξωτερική εμφάνιση σε μία σχέση όσο ο εσωτερικός κόσμος. Για κάποιον όμως που το αντιμετωπίζει κάθε μέρα αυτό μπορεί να είναι ειρωνεία ή και χλευασμός. Δεν το πήρα έτσι...\'.
Ακριβώς αυτό. Τίποτα δεν είναι \'κοτσάνα\' μόνο και μόνο επειδή εμείς δε μπορούμε να το καταλάβουμε ή δε το θεωρούμε \'πρόβλημα\'. Συνήθως οι άνθρωποι θεωρούν \'πρόβλημα\', μόνο ό,τι συμβαίνει στους ίδιους, αλλά σόρυ δε πάει έτσι. Καλό θα είναι να αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι αυτό που έχει ο άλλος και το θεωρεί σοβαρό - ο,τιδήποτε και αν είναι - μπορεί κάποια μέρα να συμβεί και στους ίδιους. Και στην τελική, αν δεν είναι σε θέση να το χωνέψουν αυτό, τουλάχιστον ας δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό εφόσον στον άλλο δημιουργεί θέματα, μικρά ή μεγάλα. Με συγχωρείς κιόλας, αλλά τα γραπτά είναι ξεκάθαρα. Εννοείται ότι δεν έχει σημασία η εμφάνιση, τόσο μεγάλη όπως πολύ λάθος της αποδίδουν οι πιο πολλοί, σε μια σχέση. Αλλά εδώ μας κάνεις σαφές ότι επηρεάζεσαι έντονα απ\' την εμφάνισή σου και λίγο πολύ αυτό έχει ξεκινήσει απ\' την παιδική σου ηλικία - άρα το θέμα είναι σε βάθος χρόνου - και όχι απ\' την απόρριψη που δέχτηκες. Δεν είναι η απόρριψη η αιτία το λοιπόν. Δε διαφωνεί κανείς ότι αυτό που μετράει είναι το μέσα μας. Η διαφωνία αφορά στο ότι όταν κάποιος ενδιαφέρεται για τον άλλο στην περίπτωση των πολλών κιλών, καλό είναι να ασχολείται με την ουσία που εν προκειμένω στο συγκεκριμένο θέμα είναι η υγεία Στέφανε. Προσωπικά πάντως, η υγεία με ενδιαφέρει γενικότερα και γι\' αυτό τόνισα αυτά που τόνισα.
Φυσικά ξεκινά απ\' την ψυχική σου υγεία που απ\' ό,τι μας λες είναι ταλαιπωρημένη και το ένα έφερε το άλλο. Συν τις λάθος επιλογές σου κάποια στιγμή. Στο ότι σου βγήκε βουλιμία και μάλλον από κατάθλιψη, αναφέρθηκα και πιο μπροστά. Επομένως ξεκάθαρα χρειάζεται να ασχοληθείς παίρνοντας την κατάλληλη βοήθεια. Όταν δεις τί φταίει και τα βάλεις κάτω θα νιώσεις καλύτερα και θα ξέρεις και πώς πρέπει να κινηθείς στη συνέχεια. Θα αλλάξεις τη γνώμη σου για σένα και σιγά - σιγά θα αρχίσουν και οι αλλαγές στα κιλά, μιας και θα ξεκινήσεις τις προσπάθειές σου. Πάνω απ\' όλα για σένα και για την υγεία σου. Όλα τα άλλα ακολουθούν Στέφανε και τίποτα δεν έχει νόημα αν δε κερδίσεις τον εαυτό σου. Να πω και αυτό χωρίς να αναφέρομαι σε σένα συγκεκριμένα.
Ένας παχύσαρκος άνθρωπος - που έτσι κι αλλιώς είναι και υπέρβαρος, ενώ το αντίστροφο δεν ισχύει - δε ξεκινάει ποτέ απ\' το γυμναστήριο. Διαφωνώ κάθετα. Καταρχάς ένας σωστός γυμναστής, οφείλει να έχει και γνώση σωστής διατροφής και δίαιτας. Όπως οφείλει να ζητήσει απ\' τον κάθε Στέφανο, να έχει κάνει πιο μπροστά κάποιες εξετάσεις. Ποτέ δε βάζουν σε πρόγραμμα γυμναστικής τετοιον τύπο ανθρώπου γιατί ελωχεύουν κίνδυνοι αν υπάρχουν προβλήματα υγείας. Αλίμονο αν μπαίνει σε ένα γυμναστήριο ένας βουλιμικός ή ανορεκτικός και αρχίζει ασκήσεις. Οι γυμναστές και τα σοβαρά κέντρα γυμναστικής δε παίρνουν τέτοιες ευθύνες, εννοείται. Συνήθως στην παχυσαρκία υπάρχει πρόβλημα με την πίεση καταρχάς ή και με την καρδιά. Η γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις με έναν ειδικό που θα πιάσει την ψυχολογία σου και τη διατροφική σου διαταραχή σε σχέση με αυτήν. Μόνο αυτός μπορεί να σε καθοδηγήσει, να βρει την πραγματική αιτία της βουλιμίας αλλά να πιάσει και το οργανικό κομμάτι, αυτό μη το ξεχνάς. Δε θα σε βάλει σε διαίτα ή γυμναστική που είπα και πριν αν δεν ελεγχθεί η υγεία σου. Κι όταν θα νιώσεις καλύτερα και πιο ήρεμος, θα προχωρήσεις στα υπόλοιπα. Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Στέφανε!...
;)
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο τη συμπεριφορά σου και μάλιστα σε θρεντ που δε το έβαλες εσύ και αφορά το θέμα του Στέφανου αν δε κάνω λάθος. Δε σου έδωσε κανείς το δικαίωμα να κάνεις... ειρωνικούλες - υποδειξούλες για το με ποιούς θα συμφωνήσει ή διαφωνήσει η Κλερ και κάθε Κλερ, καθώς και δε σου έδωσα το δικαίωμα να με προσφωνείς... κυρά - Λεμονιά. Ωραίο είναι, έχω δύο στην αυλή μου. Με τη διαφορά ότι δε σε έχω αποκαλέσει ποτέ... κυρά - Αγχωτικιά, αν επίσης δε κάνω λάθος... ελπίζω να σου ξεκαθαρίστηκε το θέμα με το \'ηλίθια\' τουλάχιστον και να το διάβασες πριν. Και τώρα φαντάζομαι μου επιτρέπεις να σχολιάσω στα θρεντς που θέλω και πάνω σε αυτά που θέλω, με το αναφαίρετο δικαίωμά μου να διαφωνώ ή να συμφωνώ με βάση πάντα τα λεγόμενα.Quote:
Originally posted by dora-agxos
συγνωμη κυρια λεμονια που δεν συνεχισα το θεμα,απλα για να συνεχιζοταν το θεμα,θα επρεπε να μιλησω για τον εαυτο μου
(κατι που δεν ειμαι ετοιμη) κ ειπα να κανω την ηλιθιοτητα να το παρατησω..ισως δεν σκεφτηκα σωστα λοιπον κ δεν θα απολογηθω κιολας σε εσενα.καλη σου εσπερα.
Όσο για το θρεντ σου, δικαίωμά σου φυσικά να μη θες να συνεχίσεις. Αλλά συμβαίνει συχνά γενικότερα και ένα \'ευχαριστώ που ασχοληθήκατε\' δε νομίζω ότι έβλαψε ποτέ κανέναν...
αυτό ισχύει πάρα πολύ! και ναι υπάρχουν υπέρβαροι άνθρωποι που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους.Quote:
Originally posted by krino
στεφανε,
θα χωρισω την κατασταση σου σε δυο μερη,
το πρωτο εχει να κανει με το πως εισαι τωρα.
Το οτι εισαι υπερβαρος ειναι σαφες, αρα απο αυτο θα εισπραξεις ρατσισμο,
απορριψη και μη αποδοχη κυριως στο επιπεδο της προσπαθειας της προσεγγισης του αλλου φυλου.
Αυτο αν θες ειναι η πρωτη εικονα μας και ειναι νορμαλ.
Η πρωτη εικονα μας ειναι αν θες η μιση μας επαφη, μας βλεπει ο αλλος και του τραβαμε την προσοχη.
Σαν μια σταση σε αυτο ναι μεν περιοριζεις τον αριθμο γυναικειων βλεμμάτων αλλα και παλι δεν τον εξαφανιζεις. Το αν θα μιλησεις σε μια γυναικα εξαρταται απο την δικη σου σταση και αυτο που εκπεμπεις εστω και σαν υπερβαρος. Θελω να πω οτι παρολο που εισαι Χ κιλα οβερ, δεν σταμτας πχ να εχεις χιουμορ..... η οτι αλλο.
απλά ο θεματοθέτης δεν μου φαίνεται ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία. και συμφωνώ με κάτι που γράφτηκε παραπάνω ότι τα έξτρα κιλά είναι σύμπτωμα μιας κατάστασης και όχι η αιτία!
Επειδή βαριέμαι να διαβαζω όλα τα ποστς θα σου πώ ένα πράγμα.Να ξεκινήσεις μια διαιτούλα και ενα γυμναστήριο για την πάρτυ σου.Όχι για τις γκόμενες.Φιλική συμβουλή.Μην κάνεις αυτά που και καλά θέλουν οι γκόμενες.Δέν θα βγάλεις καμια άκρη, ποτέ όμως.
Οι γκόμενες είναι γεμάτες συναισθήματα.Και ΝΙΩΘΟΥΝ.Τώρα έτσι, αύριο αλλίως.Δέν πρόκειτε ποτέ να καλύψεις μια γκόμενα.Κοίτα να καλύψεις τον εαυτό σου.Και να τον σέβεσαι.Με τον καιρό θα βρείς μια γυναίκα που θα γουστάρει εσένα,όχι το σώμα σου,την μηχανή σου,το αμάξι σου κτλ.
Επειδή είναι λογικό να πέσεις μετα μούτρα στο θέμα μιας και θές να ξεφορτωθείς οπωσδήποτε αυτή την \"πρώτη φορά\",να φροντίζεις πάντα να κάνεις πράγματα που άρεσουν σε σένα και όχι το τί αρέσει στην μέση γυναίκα.
Και κάτι τελευταίο.Όλοι οι άντρες λέμε \"μια γυναίκα θα με έσωζε τώρα,θα νιώθα πίο ανεβασμένος κλπ κλπ\".Με την γυναίκα συνήθως τα προβλήματα σου διπλασιάζονται.Το ξέρω ότι θα λές \"τι μαλακίες λέει αυτός\".Αλλά αυτός ο κανόνας δέν είναι δικός μου.Υπάρχει πολύ πρίν γεννηθώ εγώ και ισχύει.Λύσε τα δικά σου προβλήματα πρώτα.