[quote]Originally posted by RainAndWind
LOL.Κάτσε να σου ρίξω έναν εξορκισμό(ψάχνει τα κιτάπια της για quotes από τον Εξορκιστή-τον αυθεντικό του\'73 naturally).Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by Lou!..
Quote:
Originally posted by PETRAN
Μπορώ να πω ότι προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι \"non-judgemental\" με κοντινές καταστάσεις και ανθρώπους...
Στην πράξη βέβαια ίσως είναι δύσκολο να τα κάνει κάποιος αυτά και το σίγουρο είναι ότι θέλουν εκπαίδευση για να γίνουν με επτιυχία! Είναι και αυτό μια δεξιότητα και μάλιστα δύσκολη να αποκτηθεί. Όμως άπαξ αρχίσεις και το κάνεις το σίγουρο είναι ότι θα βελτιώσεις πάρα πολύ την ποιότητα της ζωής σου.
ασε που σε βλεπω κ ενα βημα πιο κοντα στις πυλες του (χριστιανικου) παραδεισου!!!! μπορει απο αλλη οδο βεβαια, αλλα αυτο δεν ειναι το \"μην κρινετε, ινα μην κριθειτε\"? εδω το λεμε, \"μην κρινετε, για να αισθανεστε καλυτερα\"!. αντε πετραν με τα παπαδακια κ τα αγγελακια σε βλεπω στην αιωνια ζωηη! :D:P
*Ξαφνικά το κεφάλι αρχίζει να στριφογυρνάει ξερνώντας μπιζέλια σε περαστικούς παπάδες, βγάζοντας κατάρες σε πεθαμένες γλώσσες
The Power of Raw compels you!
#Έκανε τίποτε,ή να συνεχίσω;:P
Rain:-Where is Petrance?
Demon:-In here.With us.
χαχαχα:D:D
Sorry frei,δεν άντεξα,λολ.
Στο θέμα σου επιστροφή,συγγνώμη για το off topic.To ήξερες πως ο οργασμός θεωρείται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εκτόνωσης του ανθρώπινου οργανισμού;Aντί να παλεύεις με τα νεύρα σου,ρίχτε το στο σεξ με τον σύντροφό σου.:P
Εναλλακτική λύση αντί για το kick boxing,το καράτε,το ζίου ζίτσου και τέτοια κοπιαστικά που σου πρότεινε η Lou(της οποίας τα ποστς να πω πως είναι φανταστικά,ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων,νομίζω πως ούτε ψυχολόγος δε θα τά\'λεγε καλύτερα).
Πάντως σκέψου πως θα ήταν χρήσιμο να μάθεις πως να μην φτάνεις στο σημείο ζενίθ,να μην συσσωρεύεις ένταση και για να το καταφέρεις αυτό,μπορεί και να χρειάζεται να σταματάς όσα αισθάνεσαι να ξεκινάνε να σε \"φτιάχνουν\"κοφτά και ακαριαία,να μην σέρνονται οι καταστάσεις ώστε να οδηγείσαι στο θυμό.Μικρά ξεσπάσματα,μικρές εκτονώσεις δε θα σου φαίνονται τρομακτικές,ενώ θα λειτουργούν όπως στην κατσαρόλα το καπάκι που το αφήνεις καμιά φορά να είναι μισό πάνω της,μισό όχι,ε,αυτό δεν θα τιναχτεί. [/quote
Στο σεξ ειμαστε κομπλέ!!!
Οσον αφορα τα μικροξεσπάσματα, αυτο πραγματικά ειναι το λάθος μου. Δεν εκτονωνομαι οταν πρεπει, μαζευω μαζευω και μετα κανω μπαμ!
Ο δικός μου γενικά δεν έχει καθολου υπομονη, σηκωνεται το πρωι βριζει γιατι πρεπει να παει στη δουλεια και ειναι κουρασμενος, μετα αν κατι προσπαθει να κανει κατι και δεν του βγαινει παλι βριζει, ιδρωνει το βραδυ που κοιμαται γιατι εχει ζεστη βριζει, ανελαβε να μαγειρεψει μια μερα και εκαψε κατα λαθος το φαγητο και αντι να σκεφτει τι να κανουμε, καθοταν στην καρεκλα και εβριζε... γενικα πνιγεται σε μια κουταλια νερο. Εγω δεν μιλαω εκεινη την ωρα. Θα του τα πω οταν ειναι ηρεμος αλλα μαζευω κι εγω ετσι πολλα!