Originally posted by Sofia
Quote:
Originally posted by VasilisA
Anyway
Επειδή για μένα είναι σοβαρό λοιπόν και πιστεύω ότι η συγκεκριμένη προτροπή μου όσον αφορά τη διατροφή μας θα μας βοηθήσει πάρα πολύ δεν θέλω να αρχίσω με κανέναν προσωπικές αντιπαραθέσεις…
Καλώς ήρθες:)
δεν εχω καμια διαθεση για αντιπαραθεσεις κι εγω, ωστοσο διαβαζοντας τα οσα γραφεις κ με τον τροπο που το κανεις, εντυπωσιαστικα κ θα σου πω γιατι.
Προσπαθω κι εγω- οσο μπορω- να ακολουθησω μια ισορροπημενη διατροφη, χαιρομαι οταν το καταφερνω, νιωθω οντως καλυτερα με το σωμα μου κ ολα αυτα τα βρισκω σημαντικα ετσι κ αλλιως.
Ομως νιωθω πώς γραφωντας οτι απο την διατροφη μας δεν πρεπει να λειπει αυτο κ πρεπει να αποφευχθει οπωσδηποτε το αλλο, ειναι σαν να δινεις ενα βαρος η διατροφη στην ιστορια της καταθλιψης, που δεν μπορει να εχει ετσι κ αλλιως. Τί εννοω: ναι ειναι καλο να ακολουθουμε μια ισορροπημενη διατροφη, ναι με βιταμινες, με οτι αναφερεις, αλλα ποσο σημαντικα ειναι ολα τα στοιχεια που αναφερεις για μια αναρρωση?
Δεν νομιζεις οτι ειναι μια σοβαρη υποθεση η καταθλιψη, που το κυριο θεμα της δεν ειναι οι υπερ-τροφες, αλλα το να εστιασουμε οσο μπορουμε σ αυτην καθαυτη?
Ολα οσα λες λοιπον δεν μπορω να πω οτι ειναι αχρηστα, αλλα οτι βοηθουν επικουρικα κ μονο. Κ κατα περιπτωση...
ps.η ζαχαρη δινει μια αισθηση ευχαριστησης:) ενα ωραιο μπανιο επισης...καποια πραγματα που μας χαλαρωνουν ας μην τα ενοχοποιουμε. ειδικα σε περιοδους τετοιες, ειναι διαφορετικα αναγκαια ή ομορφα.(με μετρο...οκ:))