-
Feli μου,
θα έλεγα ότι είναι \"φυσιολογικό\" αυτό το πέρασμα στη διάρκεια μιας θεραπείας και ιδιαίτερα το πρώτο διάστημα. Είναι σαν να κάνει η ψυχή μας \"σπασμούς\", σαν να θέλει να ξεράσει το κακό.
Αντιμετώπισέ το θετικά, σαν ενα αναγκαίο αλλά μεταβατικό στάδιο προς τη θεραπεία, να ενημερώνεις τον γιατρό σου για τις εξελίξεις και να προσέχεις τον εαυτό σου όσο μπορείς.
Αντικατέστησε τις μαύρες σκέψεις με θετικές εικόνες στο μυαλό, με όμορφες σκέψεις. Οταν νομίζεις ότι θέλεις να πηδήξεις απο το παράθυρο, οραματίσου ένα ανοικτό παράθυρο που βλέπει σε έναν ανοιξιάτικο κάμπο γεμάτο παπαρούνες. Ενας κάμπος φλογισμένος απο τις παπαρούνες και μείνε στο πρεβάζι να απολαύσεις την εικόνα... σε λίγα δευτερα το κακό έχει περάσει και θα διαπιστώσεις ότι χαμογελάς.
Κουράγιο καλή μου! Μπόρα ειναι θα περάσει, ε?
-
olga για το λόγο αυτό ακριβώς σας έχω εμπιστοσύνη και μου δίνετε δύναμη-για το οτι κι εσείς περάσατε απο αυτο το τούνελ όπως λες!
black rose είδα και το u2u και προσπαθώ να τα σκέφτομαι αυτά που μου λες. αφού πέρασε η καταιγίδα η μπόρα θα περάσει πιο έυκολα;)
αντώνη έχεις δίκιο! το post και καλά του πατέρα του το είδες???:D:D
-
χμμ...ναι το ειδα...αλλα να σου πω την αληθεια?θα καθοταν ενας πατερας να γραψει σε αυτο το σαιτ οτι ο γιος του εχει αυτο και αυτο και αυτο?κανενας δεν παραδεχεται τις ψυχικες ασθενειες του παιδιου του...ολοι τα βρισκουν ολα αυτα αδυναμιες...ενας πατερας δεν μπορει να πιστεψει οτι το παιδι του εχει μανιοκαταθλιπτικη ψυχωση!!!οποτε εγω πιστευω οτι ο πατερας του....ειναι.... ο στεφανος!!!!
-
κι εγώ αντώνη αυτό πιστεύω γι αυτό και έγραψα \"και καλά του πατέρα του..\" όταν το είδα μου φάνηκε τόσο γελοίο! και φαντάσου να νομίζει ότι ψαρώσαμε!!!!!!! τότε είναι ακόμα πιο γελοίο!! πάντως καλό μου έκανε ο στέφανος εδώ, με κάνει και γελάω!!
φιλιά σε ΟΛΟΥΣ!
-
είμαι ο προπάππους της feli και πέρασα να πω ένα γεια!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα!! :P
-
Χαίρομαι feli μου που σου δίνουμαι κουράγιο. Με την παρουσία σου και την καλοπροαίρετη διάθεσή σου για μένα το ανταποδίδεις και με το παραπάνω. Πιστεύω ότι με τη δυναμικότητά σου θα μπορέσεις να στηρίξεις τις δύσκολες καταστάσεις που περνάς! Αρκεί όπως πιστεύουμε εμείς σε εσένα βάση του θετικού σου ταπεραμέντου να πιστέψεις και εσύ..το ίδιο και για εσένα! Φιλάκια!
-
καλο feli kaloooooo xe xe
-
;) ήθελε και η γιαγιά μου να στείλει αλλά δεν την άφηνε ο παππούς!!:D:D
-
ναι γεια σας....τι κανετε?ειμαι ο πατερας της feli σας παρακαλω πολυ εχει παρανεια και παρακαλω πολυ να μην αφησετε να ξαναμπει στο foroym....ευχαριστω!!!
-
-
Ο Στεφανος αντιμετωπιζε καποια δυσκολια και ενταξει μπορει να εξεφρασε αυτο που ηθελε με λαθος τροπο,οπως το να βριζει κλπ,ομως αυτο δε σημαινει τωρα οτι 8α πρεπει να τον κοροιδευουμε και να γελαμε εις βαρος του.Αλλωστε τωρα εφοσον εχει σταματησει δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να δινουμε εμεις εκταση στο θεμα.
-
παιδιά προς θεού κι εγώ σέβομαι την κατάσταση όλων εδώ μέσα όπως και του Στέφανου αλλά ήταν καλοπροαίρετη η πλάκα μου και απλά έκανα χιούμορ..
αν προσβληθήκατε με συγχωρείτε..
η γνώμη μου πάντως είναι πως ο Στέφανος βρήκε τον χείριστο και πιο παιδιάστικο τρόπο για να \"περάσει το δικό του\" γιατί εγώ σκέφτομαι την περίπτωση κάποιος εδώ μέσα να είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα και να έπαιρνε στα σοβαρά αυτά τα \"ειστε ψυχανώμαλοι\", \"να πάτε να αυτοκτονήσετε\" κτλ.. ξέρετε ότι αν κάποιος είναι στα πρόθυρα και έχει θολώσει το μυαλό του δε θέλει και πολύ να τα πάρει σαν ενθάρρυνση όλα αυτά!
η υποκρισία alex είναι να μην λες αυτό που σου βγαίνει και να το παίζεις οτι συμπάσχεις απλά για να δείξεις ότι έχεις καλή διάθεση. και παρόλο που εγώ μπορεί να έκανα μια πλάκα να είσαι σίγουρος οτι έχω όλη την καλή διάθεση και όλη την προθυμία να βοηθήσω όποιονδήποτε χρειαστεί τη βοήθειά μου σε ότιδήποτε και οποτεδήποτε..
τελοσπάντων ξαναλέω ότι απλά έκανα χιούμορ και όχι εις βάρος του Στέφανου απλά μου έδωσε το ερέθισμα-υπάρχει διαφορά..
-
συμφωνω με την φελη....δηλαδη ρε παιδια ειστε ικανοι να μας την μπειτε επειδη διακομοδισαμε μια φαση την αποια αν δεν διακομοδισεις και την παρεις στα σοβαρα υπαρχει προβλημα!!!δηλαδη ποιος ειναι ο ψυχανομαλος?εμεις?να σοβαρευτουμε λιγο λεω εγω και να μην πουλαμε μερικοι εξυπναδες και ανοτεροτητα,λες και εμεις ειμαστε μαλακες και δεν εχουμε επιπεδο.
-
-
Αχ αυτοί οι θερμόαιμοι άντρες του forum...χι...χι ανάβουν εύκολα τα αίματά τους...Γι\'αυτό μου αρέσουν..είναι ιδιαίτερα ζωντανοί! Παίδες χαμηλώστε ρε σείς τους τόνους...δεν τρέχει τίποτα...δεν θα σφαχτούμε κιόλας για ένα θέμα που έτσι και αλλιώς σχολιάστηκε από όλους και μας ενόχλησε για ένα διάστημα. Μέχρι και εγώ το είδα κάτι από Mr Bean το θέμα από ένα σημείο και έπειτα έτσι όπως δημοσιεύονταν. Οπότε Αλεξάκη μου έως ένα σημείο είναι δικαιολογημένη η αστεία απόδοση του θέματος από κάποια μέλη. Μη το παίρνεις στραβά μικρό μου... Μέχρι και εγώ σχολιάζω πειρακτικά κάποιες αντιδράσεις μου στo chat που ξέρεις και το βαρύ ιστορικό μου...