Originally posted by alexandros3
Quote:
Originally posted by numerevis
:(
Να πω και \'γω την άποψη μου. Πρώτον είναι καλό ότι τα ξεκαθαρίσατε. Πολύ καλό ότι της το\' πες, πολύ καλό το ότι σου απάντησε. Από \'κει και πέρα. Δεν σε βλέπει ερωτικά. Δηλαδή δεν σε θέλει για τον \"άντρα\" δίπλα της. Σε θέλει φιλαράκι. Αν σνιφάρει και λίγο \"έρωτα\" έχοντας σε πλάι της, καλό κάνει σε κείνη.
Αλλά ερχόμαστε σε σένα γιατί εσύ έβαλες αυτό το post.
Οι ισχυρισμοί \"σκέφτεσε μόνο τον εαυτό σου\" κτλ άκου τους βερεσέ.
Θα πω κάτι, αν θες άκου το. Αν θέλεις να έχεις αυτή την κοπέλα, μην κλαίγεσαι, μην ικετεύεις και μην υποχωρείς. Χώστα άγρια, σταθερά και να έχεις πιστέψει σε σένα όταν το κάνεις. Οτι αυτό θέλω, θα το πάρω. Είσαι σίγουρος γι\' αυτό, ακούς τις διαφωνίες της αδιάφορα και τις αντικρούεις σθενάρα και δεν παίρνεις όχι για απάντηση. Αν μπορείς να μπεις σ\' αυτή τη ψυχολογική θέση απέναντι της, κάν\'το.
Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις (αλλά ξέρεις τι λένε γι\' αυτό... δεν υπάρχει δεν μπορώ...), φύγε. Την βλέπεις ερωτικά. Μακάρι να την \"υπερβείς\" (καλό θα κάνεις και σε κείνη) και να την κατακτήσεις. Σου το εύχομαι αλλά πρέπει ν\' αλλάξεις το ποιός είσαι και πως φέρεσαι απεναντί της. Αν αυτό, για οποιδήποτε λόγο δεν γίνει.... νομίζω ότι καλά θα κάνεις, το καπελάκι σου στραβά και αντίο.
Και αυτό που της είπες
\"Της εξηγησα πως σε εναν αντρα μενει απωθημενο το να μην ειχε μια γυναικα που ηθελε τοσο.\"
ήταν φάουλ :)