Εύχομαι κάποια στιγμή να με αγαπήσω..
Printable View
Εύχομαι κάποια στιγμή να με αγαπήσω..
Εύχομαι να γίνω η καλύτερη φίλη του εαυτού μου...να μου συμπαραστέκομαι, να με συγχωρώ, να με φροντίζω. Να με κρίνω, χωρίς να με κατακρίνω και να προχωρώ με οδηγό τις αξίες μου και το μυαλό μου. Να αποδεκτώ τη θλίψη μέσα μου ως κάτι δικό μου. Να αφουγκραστώ τι θέλει να μου πεί και να ακολουθήσω τα δημιουργικά μονοπάτια της, όχι το σκοτάδι.
εύχομαι στο παιδί μου, το βήμα που κάνει να είναι η αρχή μιας ευτυχισμένης ζωής σε όλους του τομείς.
ευχομαι να μην ξανανοσηλευτω ποτε!
World peace,yo!
#είπα να πρωτοτυπήσω,λολ.:D
Εύχομαι να έχουμε όλοι μας υγεία,ισορροπία και ανθρώπους ν\'αγαπάμε και να μας αγαπούν,όπως εμείς το επιθυμούμε,με τον δικό μας τρόπο(αυτό μου το έμαθε το αγόρι μου και τον ευχαριστώ).
:)
εύχομαι όλα μου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν
ευχομαι αυριο που θα ειμαι σε ενα μερος μακρια απο το σπιτι μου να μην μπω στον πειρασμο και πιω παλι μπιρες.
ευχηθειτε το μου please και εσεις γιατι χρειαζομαι την στηριξη σας στον αγωνα μου να μην γινω και παλι αλκοολικη....
σου το εύχομαι Αμελί και είμαι σίγουρη ότι δεν θα πείς.
εύχομαι και σε μένα να ξαναβρώ την υγεία μου.
Εύχομαι να άξιζε τον κόπο αυτή η ζωή. Κάτι να έδωσα, κάτι να πήρα.
στο ευχομαι και γω ολοψυχα Γιωτα μου να ξαναβρεις την υγεια σου!!!Quote:
Originally posted by γιώτα2
σου το εύχομαι Αμελί και είμαι σίγουρη ότι δεν θα πείς.
εύχομαι και σε μένα να ξαναβρώ την υγεία μου.
τελικα δεν ηπια;)
[quote]Originally posted by amelie74
Μπράβο σου amelie! Είσαι δυνατό κορίτσι και είμαι σίγουρος πως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κι αυτό το εμπόδιο!!!Quote:
τελικα δεν ηπια;)
μπορεις να το ξεπερασεις σιγουρα οπως το ξεπερνας τοσο καιρο!Quote:
Originally posted by amelie74
ευχομαι αυριο που θα ειμαι σε ενα μερος μακρια απο το σπιτι μου να μην μπω στον πειρασμο και πιω παλι μπιρες.
ευχηθειτε το μου please και εσεις γιατι χρειαζομαι την στηριξη σας στον αγωνα μου να μην γινω και παλι αλκοολικη....
να εισαι καλα!:)
τι ομορφο θεμα!!!!!!!!!
Ευχομαι να μη ξεχασω πως ειμαι ανθρωπος....η ζωη να μη φανταζει αγωνας αλλα ταξιδι ονειρικο και απολαυστικο!!
Ευχομαι στο ξωτικο και στους υπολοιπους να βρειτε χαρα και γαληνη!!
impossible και εσωτερικη_σηψη σας ευχαριστω πολυ για τα εμψυχωτικα σας λογια!ειλικρινα τα χρειαζομαι!
τι υπεροχη ευχη Φωτεινουλα!!!!Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Ευχομαι να μη ξεχασω πως ειμαι ανθρωπος....η ζωη να μη φανταζει αγωνας αλλα ταξιδι ονειρικο και απολαυστικο!!
μακαρι να απολαυσουμε ολοι μας εδω μεσα αυτο το ονειρικο ταξιδι που λεγεται ζωη,οσο μακρινο και να φανταζει σε πολλους απο μας !!!