Quote:
Originally posted by gog_magog
Εγω αν και περασα ψυχωση δεν ειδα τιποτα οραματα. Ονειρα βεβαια βλεπω πολλα, αλλα δεν εχουν γινει πραγματικοτητα. Ευτυχως δηλαδη, γιατι ειναι πολυ περιεργα... Συνηθως ειναι εξωπραγματικα. Παντως, γενικοτερα, δεν πιστευω σε οραματα, μετενσαρκωση ή επαφη με νεκρους. Εχω ακουσει πολλες ιστοριες σχετικες, αλλα αν δεν δω κατι με τα ματια μου δεν το πιστευω... :P
Ούτε κι εγώ φιλαράκι.Χτες να φανταστείς είχα πάει με φιλική παρέα σε ένα απομωνομένο μέρος και να μου έχουν αρχίσει οι δικοί σου για τη σπηλιά του Νταβέλη και ότι βλέπεις φαντάσματα ακούς φωνές και τέτοια.Φαντάσου ερημιά,5 η ώρα τα ξημερώματα και να τα ακούς αυτά.Και σα να μην έφτανε αυτό μας πετάει ο πρόσφατος δεσμός ενός φίλου μου ότι εγώ τα πιστεύω όλα αυτά και με αγγίζουν πολύ οι μεταφυσικές ιστορίες και μου αρέσει ο κίνδυνος και δεν ξέρω πως έφτασε η κουβέντα στο να γυρίσω και να της πω \"ακούς φωνές;\"και μου απαντά με μια φυσικότητα ναι.Μου λένε πράγματα που δεν κάνει να πω.Της λέω βλέπεις και ανθρώπους που δεν βλέπουμε;Πάλι ναι.Εδώ είμαστε.Στην αρχή της έλεγα μεταφυσικό χάρισμα,διαισθάνεσαι περισσότερα και τέτοια.Μέχρι που μου τα πέταξε όλα τα παραπάνω και άρχισα να αμφιβάλλω.Λέει ότι επικοινωνεί με νεκρούς και της λένε πράγματα να μεταφέρει στους ζωντανούς αλλά αυτή για κάποιο λόγο δεν τα λέει.Δεν κατάλαβα το γιατί.Είχε δε πεθάνει ένας φίλος της και πήγε στην κηδεία του και εκεί που ήταν η κάσα αυτή τον είδε με ανοιχτά τα μάτια παρ\'ότι όπως λέει ήταν κλειστά και είχαν συνομιλία κανονική.Ξέρεις μου λέει όχι πραγματικά αλλά στη σκέψη μου.Τι άλλο;Α!Ότι έχει πάρει αυτό το χάρισμα από τη γιαγιά της η οποία βλέπει προφητικά όνειρα και ότι όταν ένας φίλος της έπαθε ατύχημα αυτή την ίδια στιγμή πόνεσε πάρα πολύ.Ότι όταν βλέπει άτομα με κομμένα χέρια πόδια αισθάνεται τον πόνο τους.Τι να πω;Δεν είμαι ψυχίατρος αλλά της είπα να πάει να το τσεκάρει για να αποκλείσουμε την ψυχική ασθένεια.Έμοιαζαν λίγο με αφηγήσεις σχιζοφρενούς αυτά αλλά φαινόταν ρε πούστη μου πολύ συνειδητοποιημένη σε αυτά που έλεγε και στο τι περιέγραφε που λέω ίσως ,ίσως να παίζει και κανά χάρισμα.Τι λέτε και εσείς;Η κοπέλα μόνο 16 χρονών και δείχνει καθ\'όλα φυσιολογική αλλά χτες ειλικρινά με τρόμαξε!Λοιπόν όσο για εμένα τέτοια μεταφυσικά δεν είχα και άρα δεν τα πιστεύω.Απλά όταν πήγα στην κηδεία της γιαγιάς μου η οποία είχε το ίδιο όνομα και επίθετο με εμένα και πήγα από πάνω της να την φιλήσω,μέσα στην κάσα,ένιωσα πολύ απόκοσμα.Σαν για λίγα δευτερόλεπτα να μεταφέρθηκα αλλού.Τρόμαξα ομολογώ και γρήγορα απομακρύνθηκα.Όσο για όνειρα έχω να πω πως κατά καιρούς την βλέπω στα όνειρά μου και μου λένε ότι ίσως έχεις καιρό να πας να την επισκεφτείς στον τάφο της και σε ζητάει και τέτοια.¨Οταν δε είχα ξεκινήσει να παθαίνω ταράκουλο και την βραδιά που έφτασα στο 20 με 11 που παρά λίγο να πεθάνω αισθάνθηκα τη γιαγιά μου.Είχα μια φωτογραφία στο σαλόνι,την κοίταζα και ασιθανόμουν κάπως.Αλλά μπορεί να ήταν πάνω στην τρέλα μου.Το ίδιο είχα πάθει όταν μείωσα την δόση των χαπιών.Μετά από μέρες νόμιζα ότι επικοινωνούσα κατά κάποιο τρόπο με τη γιαγιά μου.Κάπως σαν να αισθανόμουν την παρουσία της.Ε,ηρέμησα μόλις αύξησα τη δόση.Γι\'αυτό λοιπόν δεν τα πολυπιστεύω όλα αυτά τα μεταφυσικά.Και μόνο που το γράφω ή το σκέφτομαι έχω αρχίσει να χλωμιάζω οπότε λέω να το αφήσω εδώ το μεταφυσικό.Δεν είναι ανάγκη να πάθουμε μια κρίση πανικού πάλι.Γι\'αυτό γνωρίζοντας ότι άτομα που πάσχουν από βαριά κατάθλιψη έχουν παραισθήσεις και τα συναφή ,είμαι πολύ επιφυλακτική στο να πω ότι υπάρχει επικοινωνία με νεκρούς.Τα χαπάκια μπλόκαραν την πύλη της επικοινωνίας.Ίσως να υπάρχουν βέβαια και άτομα με πραγματική έκτη αίσθηση αλλά πρωτίστως καλό θα ήταν να πάρουν και ένα χαρτί ψυχιάτρου....