το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
ζανετQuote:
Originally posted by janet
απο που κι ως που στελνεις τον οποιονδηποτε εδω μεσα να παρει τα χαπια του?
εισαι γιατρος κανενος?
ειναι απαραδεκτο το σχολιο σου σε οτι διαφωνια κι αν φτασατε (που δεν ειδα και καμια κοσμογονικη διαφωνια σας πουθενα) και σου δηλωνω ευθεως οτι θα αναφερω το σχολιο σου.
Δεν νομίζω ότι είναι απαράδεχτο το σχόλιό μου και δεν είμαι γιατρός εγώ δεν το είπα για να την προσβάλλω το είπα γιατί έχει πρόβλημα επικοινωνίας μαλώνει με όλο το φόρουμ και μας βρίζει στα καλά καθούμενα εγώ να βοηθήσω θέλω.Quote:
Originally posted by Remedy
ζανετ
απο που κι ως που στελνεις τον οποιονδηποτε εδω μεσα να παρει τα χαπια του?
εισαι γιατρος κανενος?
ειναι απαραδεκτο το σχολιο σου σε οτι διαφωνια κι αν φτασατε (που δεν ειδα και καμια κοσμογονικη διαφωνια σας πουθενα) και σου δηλωνω ευθεως οτι θα αναφερω το σχολιο σου.
Ευχαριστώ Ρεμ.
Έλεος θέλω να πω για τις προειδοποιήσεις και θα ασχολούμαι με την κάθε janet τώρα να πούμε. Πότε θα φύγει αυτό το κόκκινο τετραγωνάκι είναι πολύ γελοίο επιτέλους το βαρέθηκα θα μου εξηγήσει κανείς γιατί μπήκε ή συμφωνείτε ότι έχουμε χούντα;
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Έλεος θέλω να πω για τις προειδοποιήσεις και θα ασχολούμαι με την κάθε janet τώρα να πούμε. Πότε θα φύγει αυτό το κόκκινο τετραγωνάκι είναι πολύ γελοίο επιτέλους το βαρέθηκα θα μου εξηγήσει κανείς γιατί μπήκε ή συμφωνείτε ότι έχουμε χούντα;
Kαλά ε όλο janet και janet είσαι, τάχα μου δεν θέλεις να ασχολούμαι. Ούτε και συ να ασχολείσαι.
stamata tis tropopoiiseis:P
Κοπέλα μου τι ασχολείσαι μαζί μου; Σταμάτα πια να με κυνηγάς.
όχι και να σε κυνηγάω εγώ εσύ μάλλον με κυνηγάςQuote:
Originally posted by lightbluepath
Κοπέλα μου τι ασχολείσαι μαζί μου; Σταμάτα πια να με κυνηγάς.
Ναι φαίνεται.
κοριτσακι μ γλυκο ανοιξε ενα θεμα με οτι σε απασχολει χωρις αλλα νικς και ασε τη λαιτ ησυχη
αν δεν ξανασχοληθεις εσύ μαζι μου εγώ στο ορκιζομαι δεν προκειταιQuote:
Originally posted by olgaki82
κοριτσακι μ γλυκο ανοιξε ενα θεμα με οτι σε απασχολει χωρις αλλα νικς και ασε τη λαιτ ησυχη