απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου παντα ειχα εναν φοβο να με ταλαιπωρει και να με περιοριζει ωστε να μην μπορω να ξεδιπλωσω ολο μου το δυναμικο η να εξελιχθω οσο θα μπορουσα..Ολοι βεβαια εχουμε καποιους φοβους και ως ενα βαθμο ειναι ενταξει αυτο αλλα απο τη στιγμη που η ζωη σου γινεται αφορητη απο τους φοβους και δεν μπορεις να ζησεις εκει υπαρχει προβλημμα.Εγω απο μικρη ειχα κοινωνικη φοβια σε μεγαλο βαθμο μετα προστεθηκαν οι ιδεοληψιες και οι ψυχαναγκασμοι μετα μικροφοβια φοβια με τις αρρωστιες φοβια οτι θα πεθανω εκεινη την περιοδο ειχα και κρισεις πανικου μετα εμμονη με την προσωπικη υγιεινη και καθαριοτητα και φοβια για τις ακαθαρσιες.Τωρα ομως εχω μια φοβια που εχει σχεση με οτιδηποτε νεκρο με οτιδηποτε μυριζει θανατο η θυμιζει θανατο οτιδηποτε σκωτομενο ακομα και μια νεκρη μελισσα μια νεκρη κατσαριδα νεκρη γατα η πουλι.Κουραζομαι πολυ απ ολα αυτα..Σε καταλαβαινω που δεν μπορεις να βγεις εξω κι εγω το εχω παθει θυμαμαι στο πρωτο ραντεβου με την ψυχιατρο μου το ακυρωσα γιατι μολις βγηκα ειχα πολυ αγχος.εφτασα μεχρι την εξωπορτα και μετα ξαναμπηκα μεσα στην ασφαλεια του σπιτιου ομως και μες το σπιτι δε γινεσαι καλα χειροτερευεις και αποφευγεις τη ζωη που δε σε περιμενει