Originally Posted by
stamtakis
4 χρονια ταλαιπωρουμε με αυτη τη βλακεια,το παθαινω σε οτιδηποτε αγνωστο η σε οτιδηποτε που δεν ειναι στη καθημερινοτητα μου,π.χ εξω με μια κανουρια παρεα,ενα ταξιδι,καινουρια δουλεια.
Το παθαινω οταν ειμαι αρκετες μερες στο σπιτι και μετα πρεπει να βγω εξω.Ειμαι εποχιακος υπαλληλος και τα καλοκαιρια η καθημερινοτητα μου ειναι εντονη,για καποιον παραξενο λογο εκει μπορω να πω οτι δε το παθαινω τοσο συχνα.
Ακομα δεν εχω δει καποιον γιατρο και προσπαθω με το καιρο να το περιορισω.Εχω μια εντυπωση οτι αν πινω καφε+καπνισμα γινεται πιο ευκολο να μου συμβει.
Καποτε ακουγα για τετοια πραγματα σχετικα με το αγχος και δεν ηξερα τη σημαινουν και γιατι τα παθαινει ο κοσμος,τωρα πλεον τα ξερω και απο τη καλη και απο την αναποδη.Ολο αυτο ξεκινησε πριν απο μια συνεντευξη για δουλεια,μεχρι να παω να δω τον υπευθυνο πρεπει να σταματησα στο δρομο με το αμαξι 3-4 φορες να ξερασω.
Δε θα το ελεγα ακριβως εμετο,ειναι ανα πραγμα σαν βηχας που οδηγει σε εμετο στο τελος.Προς το παρον ακομα το εχω και συνεχιζουμε μαζι χερακι χερακι να δουμε τι θα γινει στο τελος.
Φυσικα θα συμφωνησω με τον πιο πανω φιλο οτι ολα ειναι στο μυαλο.