Originally posted by mr.blond
Quote:
Originally posted by loopoftime
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ 32 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 19 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΩ (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ)ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Η ΨΥΧΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΊΨΗ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ RISPERDAL-LA DOSE,ALLOPERDIN,NOZIZAN,SEROQUEL,KAI MOY TA ALLAZANE ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΑΝΕ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΠΑΙΡΝΑΩ ΤΡΙΛΕΠΤΑΛ-ZANAX-INVEGA.ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΓΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΡΝΩ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΙNVEGA(AYTO ME PEIRAZE)KAI EXV ARXISEI PALI ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΩ.ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ.ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ?
ελα μωρε τωρα, σχιζοφρενεια κ μλκιες! αν ειχες αυτα που λες στο βλαχοδημητρακι θα ησουν, στο καρπενησι. μιλας πολυ λογικα κ εισαι λογικο ατομο οπως διεκρινα, κ οι τρελοι δεν συμβαδιζουν με τη λογικη. καποιο ειδος καταθλιψης εχεις. επισης: δεν νομιζω να υπαρχει ψυχωτικη καταθλιψη διοτι, ειναι 2 διαφορετικα κ εντελως αντιθετα πραγματα. η καταθλιψη ανηκει στις αγχωδεις διαταραχες κ η ψυχωση(σχιζοφρενεια) στις ψυχωσεις. understand????