Υπαρχει περιπτωση τα χαπια (ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ) να σου ριχνουν την πιεση???Δεν μπορω με τιποτα να την βγαλω την γυμναστικη ρε Silveroula.Ζαλιζομαι πολυ και δυσπνοια...Το παλευω αλλα δεν αντεχω-θα πεσω κατω!!!
Printable View
Υπαρχει περιπτωση τα χαπια (ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ) να σου ριχνουν την πιεση???Δεν μπορω με τιποτα να την βγαλω την γυμναστικη ρε Silveroula.Ζαλιζομαι πολυ και δυσπνοια...Το παλευω αλλα δεν αντεχω-θα πεσω κατω!!!
ξερεις κατι?? για μενα εισαι ηρωας. εχεις αυτο το προβλημα που αντιμετωπιζεις και παρολα αυτα δεν το βαζεις κατω. μπραβο nikolara, σε θαυμαζω. ταυτοχρονα ειναι συγκινητικο ενας που αντιμετωπιζει τετοιο προβλημα δυσπνοιες,ζαλαδες και δεν ξερω τι αλλο, να συνεχιζει να αγωνιζεται ετσι οπως εσυ. με το συμπαθιο και χωρις παρεξηγηση ειλικρινα ειναι σαν να βλεπεις τους παραολυμπιακους αγωνες με ατομα με ειδικες αναγκες. μπραβο αλλη μια φορα.:)Quote:
Originally posted by nikolaras
Το ξερω οτι αυτο που τραβαμε ειναι μαρτυριο,αλλα εμεις παιζει να γινουμε και καλα!!!Αυτα τα παιδια ειναι ετσι για ολη τους τη ζωη!!!
Νικο εμενα προσωπικα δεν μου εχει τυχει κανενα αντικαταθληπτικο να μου ριξει την πιεση. Μπορεις ομως για να νιωσεις πιο σιγουρος να τηλεφωνησεις αυριο στον γιατρ9ο σου και να τον ρωτησεις.
θαυμαζω το κουραγιο σου. μην το βαζεις κατω νικο. παλεψε τοQuote:
Το ξερω οτι αυτο που τραβαμε ειναι μαρτυριο,αλλα εμεις παιζει να γινουμε και καλα!!!Αυτα τα παιδια ειναι ετσι για ολη τους τη ζωη!!!
Θα σου προτεινα επισης να εχεις στον σακο σου μια χαρτοσακουλα, απο αυτες που βαζουμε τα φρουτα στο μαναβικο, και οτανανεβενουν οι παλμοι αρκετα και χανεις τον ρυθμο της αναπνοης, να πηγαινεις στα αποδυτηρια και να κανεις αναπνοες στη χαρτοσακουλα για 5-10 λεπτα.
Με φανταζεσαι ρε Silveroula στα αποδυτηρια με σακουλα απο μαναβη να κανω αναπνοες????
Θα με περασουν για τρελλο!!!!!χαχαχα
Σιγουρα δεν θα ειναι και οτι πιο συνηθισμενο εχουν δει :) Μπορεις ομως να πας στα ντουζ η στις τουαλετες η εξω απο το γυμναστηριο να κανεις τις αναπνοες. Αυτο που πρεπει να πετυχεις ειναι να ηρεμησεις και να μην φυγεις απο το γυμναστηριο. Με την φαρμακευτικη αγωγη τι γινεται;
Λοιπον,σημερα πηγα γυμναστηριο και πηρα και την κοπελα μου μαζι....Της ειπα αν παθω κατι να ειναι εκει για να μου δωσει πρωτες βοηθιες!!!Εκατσα 1 ωρα και ενα τεταρτο!!!Την εβγαλα την γυμναστικη με πολυ ζορι,πολυ ζαλαδα και πολυ δυσπνοια!!!Η αληθεια ειναι οτι ενιωθα μια σιγουρια με την κοπελα μου αλλα οι σκεψεις οτι μπορει να εχω και κατι παθολογικο δεν λενε να φυγουνε, παρολο που εχω παει σε τοσους γιατρους!!!Πως να φυγουν ρε παιδια αμα νιωθεις συνεχεια ετσι????????
να σε ρωτήσω? τρως καλά, κοιμάσαι?νερό αρκετό πίνεις?
και γενικά στο γυμναστήριο χαλαρά, μην ζορίζεσαι αν βλέπεις ότι σε πιάνει ζαλάδα.
Απο υπνο αλλο τιποτε...Μπορει να κλεινω και 10ωρο..Απο φαγητο ετσι και ετσι εως καλα και νερο οχι πολυ!!!Μου ειχε πει και γιατρος να πινω νερο αλλα δεν νομιζω να ειναι απο αυτο!!!Μημπως απο τα χαπια να μου ανεβαζουν κανα ζαχαρο,τι να πω??Γιατι να μην ζοριζομαι ??Αφου οι γιατροι με διαβεβαιωνουν οτι δεν εχω κατι!!Μεχρι και την υπογραφη τους τους λεω να βαζουν στη διαγνωση!!!!
νομιζω πως ναι, υπαρχει περιπτωση να σου ριχνουν την πιεση, εαν καποιος απο τους γονεις να εχει υποταση. ρωτησε και κανα γιατρο. καλο θα ειναι να παρεις μια σιγουρη απαντηση.Quote:
Nikolaras, κατ\' αρχήν σου δίνω συγχαρητήρια που προσπαθείς να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου και κρατάς γερά. Πέρνω κι εγώ minitran για ενάμιση χρόνο και ο λόγος που τα πήρα ήταν κυρίως η κοινωνική απόσυρση και το κλείσιμο στον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν τα χάπια σου φέρνουν τη ζαλάδα όμως θα σου πω κι εγώ ότι μια δβομάδα αφού ξεκίνησα να πέρνω τα χάπια είχα τρομερή κρίση άγχους και μάλιστα δεν έφευγε με τίποτα! Ένιωθα απαίσια, καθόμουν στην καρέκλα κι αμέσως πεταγόμουν πάνω. Δεν μπορούσα ούτε να ηρεμήσω για λίγο. Αγχονόμουν για τα πάντα, απ\' το να πεθάνουν οι γονείς μου(χτύπα ξύλο) μέχρι το να ανεβώ με ασανσέρ. Οι φοβίες μου είχαν κυριαρχήσει. Με το ζόρι έκανα ιδιατίτερα μαθήματα σε παιδιά και δεν πήγαινα καθόλου στη σχολή. Μόνο μία φορά πήγα κι ένιωσα να ζαλίζομαι και γι\' αυτό έφυγα αμέσως. Είχα τρελαθεί, δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα ταράξει το γιατρό μου στα τηλέφωνα και του έλεγα πως είχα παρενέργιες από τα χάπια. Εκείνος όμως συνέχιζε να μου λέει πως δεν υπήρχαν παρενέργειες, κι είχε δίκιο, δεν υπήρχαν, το θέμα ήταν καθαρά ψυχολογικό. Μετά από συζητήσεις καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτά ήταν αντίδραση της ψυχολογίας μου εναντίων των χαπιών. Δεν ξέρω αν αυτό σε βοηθάει ή αν έχει σχέση με το προβλημά σου. Κάποια μέρα, μετά από μία επίσκεψη στο γιατρό, αποφάσισα ότι όλα είναι στο μυαλό μου κι ότι θα άρχιζα να πηγαίνω στη σχολή. Από εκείνη την ημέρα, η μόνιμη κρίση άγχους εξαφανίστηκε.
Δεν ξέρω αν αυτό θα σε βοηθήσει, μπορεί όντως τα φάρμακα να ρίχνουν την πίεση σε κάποιους οργανισμούς αλλά εξέτασε και το ενδεχόμενο μήπως είναι ψυχολογικό φαινόμενο. Αν είναι ψυχολογικό φαινόμενο υπάρχουν μόνο δύο λύσεις:
να κάνεις μεγάλη υπόμονη και να συζητάς με τον γιατρό σου. Μπορεί με την πάροδο του χρόνου να περάσει.
Το minitran το εχω ξαναπαρει...Δεν ειχα καποιο προβλημα!!!Αυτη τη φορα περνω και αλλα χαπια μαζι!!!Δεν μπορει, ενα χαπι δεν θα μου εβγαλε παρενεργειες?????Το ξερω οτι ειμαι αρνητικος με τα χαπια οπως ολοι μας εδω μεσα αλλα ολοι τα περνουμε για ενα σκοπο!!!!Να γινουμε καλα!!!!Τι να πω κοροιδευω τον εαυτο μου???Αφου το παλευω!!!
Όχι δεν κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Το ξέρω ότι το παλεύεις. Απλώς μπορεί η αιτία του προβληματός σου να είναι ότι δεν έχεις αποδεχτεί το χάπι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσύ το κάνεις αυτό συνειδητά. Μπορεί να γίνεται υποσυνήδητα. Ότι και νά ΄ναι πάντως σε συμβουλεύω να κάνεις υπομονή. Το ξέρω ότι σου είναι πολύ δύσκολο και σε καταλαβαίνω. Κι εγώ στο ίδιο σημείο απόγνωσης είχα φτάσει.
Για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι απ\' τα χάπια πες στον γιατρό σου να σου γράψει άλλα χάπια που έχουν παρόμοια επίδραση. Υπάρχουν πολλά χάπια που μπορούν να σε βοηθήσουν σε ένα πρόβλημα. Ο γιατρός τα ξέρει αυτά. Αν το κάνεις αυτό και σιγουρευτείς ότι δεν είναι απ\' τα χάπια τότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή, το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Πιστεύω όμως πως εμείς εδώ, θα σε στηρίζουμε.