Αντίθετες απόψεις είναι λογικό να υπάρχουν σε οποιοδήποτε θέμα.. Η ουσία όμως των πραγμάτων είναι Η ΖΩΗ που ακόμα κ από τις αντιπαραθέσεις βλέπεις ότι αξίζει να ζεις..
Έχω νιώσει κ εγώ κάποιες φορές ότι θα ήθελα να τελειώσει η ζωή μου κ το πρώτο πράγμα που προσπάθησα να κάνω ήταν να δω τις επιλογές μου... Θα καταλάβετε τι εννοώ.. Δεν έβρισκα νόημα στην ύπαρξή μου... Φανταζόμουν το μέλλον κ μου φαινόταν άχαρο κ μουντό με τα ίδια συναισθήματα κ καταστάσεις εκείνης της νύχτας.. κ για καλή μου τύχη, μπήκε η λογική μου στη μέση κ σκέφτηκα ''οκ θέλω να πεθάνω για τον χ λόγο.. Αν αφήσω να κερδίσει αυτός ο λόγος κ ικανοποιήσω την ανάγκη μου ποια είναι τα υπόλοιπα που αφήνω πίσω;;'' Κ ήταν πολλά... Απλά κ καθημερινά.. αλλά ήταν πολλά....!!!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ!! Ακόμα κ για να φάω το αγαπημένο μου φαγητό, για να δω την αγαπημένη μου ταινία, για να βγω έξω για περπάτημα με την αγαπημένη μου μουσική στα ακουστικά!!!!!
Νιώθω καλά για κάποιους διαφορετικούς Ψ λόγυς.. Αυτή την στιγμή αναπνέω γιατί κάτι με άφησε κ με έκανε αυτό που βλέπω στον καθρέφτη το πρωί!!
Κάθε νύχτα έχει τα δικά της παράξενα... Αλλά πάντα είμαι περίεργη για το πρωινό που θα ξημερώσει!!!! Η κάθε μέρα ακόμα κ στην ρουτίνα της ΠΑΝΤΑ έχει κάτι διαφορετικό.. Η ζωή κάνει κύκλους από τις δύσκολες στις πιο ευχάριστες κ φοβερές στιγμές που ΠΑΝΤΑ έρχονται... Ο θάνατος όμως δεν κάνει... Αφήστε τον να έρθει μόνος του.. Μην τον φωνάζετε σε κάθε δύσκολη στιγμή.. Κ όταν πλησιάζει απλά σκεφτείτε τι θα αφήσετε πίσω... Μπορεί να μην σας αρκεί εκείνη την στιγμή όμως το επόμενο πρωί θα σηκωθείτε με ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!
''ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ'' Υπάρχει σε κάθε πρωινό ξύπνημα!!!!!!!!