Συμφωνω με τη χαιντι και με τς researcher &weakbutpowerfull
:)
Printable View
δεν ξερω αν εχει περισσοτερη σημασια το αν υπάρχει Θεος ή οχι ή η πιστη σ αυτον κ σε οποια αλλη δυναμη.Quote:
Originally posted by selas-selas
παντα με απασχολουσε το θεμα αν υπαρχει θεος, υπαρχει? η πως ηταν ο χριστος? τι χρωμα ματια ειχε? ειχε αναστησει οντως πεθαμενους, η, αυτοι που τα εγραφαν στη βιβλο ηταν υπερβολικοι και εβαζαν δικη τους \"σαλτσα\"? σας εχει απασχολησει το θεμα της θρησκειας ποτε κατ\'αυτο τον τροπο?
βρε σοφια, δεν πιστευεις σε τιποτα???:DQuote:
Originally posted by Sofia
δεν ξερω αν εχει περισσοτερη σημασια το αν υπάρχει Θεος ή οχι ή η πιστη σ αυτον κ σε οποια αλλη δυναμη.Quote:
Originally posted by selas-selas
παντα με απασχολουσε το θεμα αν υπαρχει θεος, υπαρχει? η πως ηταν ο χριστος? τι χρωμα ματια ειχε? ειχε αναστησει οντως πεθαμενους, η, αυτοι που τα εγραφαν στη βιβλο ηταν υπερβολικοι και εβαζαν δικη τους \"σαλτσα\"? σας εχει απασχολησει το θεμα της θρησκειας ποτε κατ\'αυτο τον τροπο?
:)Quote:
Originally posted by iuby
Φυσικα πιστευω στο Θεο μας γιατι αν δεν υπηρχε δε θα μιλουσαμε τωρα.Δε θα υπηρχε τιποτα.Στην εκκλησια ,στη Θ.κοινωνια,διαβαζοντας βιους αγιων ,προσευχοντας νιωθεις μια γαληνη μεσα σου μια αγαπη .Απο που προερχεται?Τωρα στις εμμονες το θρησκευτικο επιμενει πολυ.Το μονο που θα θελα στη ζωη μου και μετα να πεθαινα θα ταν εφοσουν θα μουν ετοιμη πνευματικα να γνωριζα τους γεροντες ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΣΙΟ να κλαιγα στην αγκαλια τους να παιρνα την ευλογια τους και να πεθαινα.Αυτο ειναι ενα απο τα ονειρα μου.Κοιταξτε το κοσμο πως εχει καταντησει.Σιχαινομαι να τους κοιτω.Αλλα πρεπει να τους αγαπω.
αφρουλα τι κανεισ;που χαθηκεσ καλα εισαι;
Πιστεύω πολύ στις ρακέτες στην παραλία.
Για το θεό δε με νοιάζει.:P
Ο Αδάμ ήταν ο πιο τυχερός άντρας στην ανθρωπότητα.Γιατί δεν είχε πεθερά.Κάπου το είχα διαβάσει.λοολ,φοβερό!
σιγουρα υπαρχει μια ανωτερη δυναμη δεν ξεφυτρωσαν ολα απο το πουθενα..
βεβαια πολλα πραγματα ειναι στο μυαλο..πιστευω οτι η πιστη ειναι κατι προσωπικο και δεν εχει να κανει με τη λογικη ή την επιστημονικοτητα. Οποιος επιλεγει να πιστεψει ειναι εξισου σωστος (ή λαθος) με αυτον που επιλεγει να μην πιστεψει. Εγω πιστευω πχ στο Θεο γιατι δε βρεθηκε ακομα κανεις να μου αποδειξει οτι δεν υπαρχει οπως κι εσυ μπορεις ανετα να πιστευεις το αντιθετο. γιατι κακα τα ψεμματα χειροπιαστες αποδειξεις περι υπαρξης ή μη του Θεου δεν μπορουν να υπαρξουν...σιγουρα δεν μπορεί κανείς να απαντήσει με απόλυτη βεβαιότητα σε ερωτήματα του τύπου \"Υπάρχει Θεός;\",
το προβλημα δεν ειναι αν πιστευουμε εμεις στον θεο.
το προβλημα ειναι, αν ο θεος πιστευει σε εμας......
xi xi....οντως...αν υπάρχει Θεός, (που εγώ πιστεύω πως υπάρχει), θα είναι σίγουρα πολύ απογοητευμένος...Quote:
Originally posted by Remedy
το προβλημα δεν ειναι αν πιστευουμε εμεις στον θεο.
το προβλημα ειναι, αν ο θεος πιστευει σε εμας......
Βρε ίνσεκτ, έλεος στο θέατρο δεν είναι πραγματικά τα χάλια των άλλων ανθρώπων και στα χάλια του άλλου ή τα δικά σου δεν γελάς αλλά κλαις ή στενοχωριέσαι.... Εξάλλου το θέατρο, είναι για να μας κάνει να γελάμε, αν και εγώ όταν πήγα δεν γέλασα, έβλεπα τους άλλους να γελάνε συνέχεια και φοβόμουν επειδή δεν έχω συναισθήματα. Γενικά όμως μπορώ να γελάσω απλώς δεν νιώθω τίποτα.Quote:
Originally posted by insect
δεν μας ταιζουν τοσο καλα οσο τους αμερικανους για να σπασουμε το ρεκορ! απο θεατρο παντως ειμαστε ατσιδες (και φοβερα σουργελα* μερικοι).
*γελαμε παντα με τα χαλια αλλων ανθρωπων επειδη ειμαστε ανικανοι να γελασουμε με τα δικα μας χαλια.
Στο θέμα μας τώρα, εμένα μου έχει καρφωθεί η εξής ιδέα στο μυαλό. Δεν πιστεύω, αλλά όταν πίστευα πίστευα ότι άμα δεν είμαι καλά, τότε μόνο θα με προσέξει ο θεός. Και αυτό ίσως μου έχει μείνει στο υποσυνείδητο και δεν μπορώ να γίνω καλά. Έχω και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, όλα τα προβλήματα μαζί. Αλλά είναι φυσικό με αυτά που έχω περάσει. Επίσης άλλη μια ιδέα σχετική με το θεό, ότι αν έχω εγωισμό, θα πάω στην κόλαση. Τι βλακείες είναι αυτά.
Αν είναι έτσι ο θεός, τότε δεν αξίζει να πιστεύεις. Αλλά και πάλι εγώ δεν πιστεύω για άλλους λόγους.
ο νικος λυγερος (ενας απο τους εξυπνοτερους ανθρωπους στο κοσμο) οταν ρωτηθηκε αν υπαρχει θεος ειπε οτι ολα ειναι αριθμοι και αυτοι κυριαχουν το συμπαν, ο θεος ειναι ειναι η σκεψη της ανθρωποτητας.. πιστευετε οτι αυτη ειναι η αληθεια η οχι?
Δηλαδή ότι ο θεός είναι μόνο στη σκέψη της ανθρωπότητας; Εγώ το πιστεύω. Τώρα για το άλλο που να ξέρω, μαθηματικός είμαι ή φυσικός;
Ο Θεος ειναι μια ανωτερη δυναμη, το υψιστο ον. Ειναι μια απροσωπη θεϊκη υποσταση χωρις καμια σχεση με τον κοσμο και τον ανθρωπο...Πιστεύω σε αυτό που αισθάνομαι και οχι σε αυτό που μας επιβάλουν οι εκκλησίες ή οι μόδες.
Το Θεό άλλοι τον ορίζουν σαν φύση, άλλοι σαν βούδα, άλλοι σαν αλάχ κ.τ.λ. δεν έχει σημασία πως τον αντιλαμβανόμαστε, κανείς δεν έχει σωστό ή λάθος Θεό.
Όλοι κοιτάνε ψηλά, εξ ού και ονομαζομαστε ανθρωποι..