-
καλησπερα...εδω και ενα μηνα ειμαι στην φαση που εισαι και εσυ..πιστευω οτι θα τρελαθω οτι θα χασω το μυαλο μου..μετα σκεφτομαι αχ τους γονεις μου τι θα πουν..αχ το καημενο και ολα αυτα..επειδη πηγα σε ψυχολογο και σε ψυχιατρο η διαγνωση ηταν διαταραχη πανικου..δεν ειναι τιποτα κακο...απλα θα σου παρει καιρο να γινεις καλα...πρεπει να εχεις δυναμη και πιστη στον εαυτο σου για να τα καταφερεις..πρεπει να πισεις τον εαυτο σου οτι εισαι καλα...και οτι ολα ειναι στο μυαλο σου..εγω που σου μιλαω δεν το εχω καταφερει ακομα..αλλα μερα με την μερα γινομαι ολο και καλυτερα γιατι κανω ανθιποβολες στον εαυτο μου...βαζω σε σειρα τα πραγματα και σκεφτομαι οτι εφοσον εκανα οτι εξετασεις υπηρχαν και οι γιατροι με διεγνωσαν υγιεστατη αρα ειμαι καλα...μην πιεζεις τον εαυτο σου να γινεισ καλα..χειροτερα γινεσαι..στην τελικη μαθε να ζεις με αυτο που εχεις..δεν ειναι αρρωστια ουτε τιποτα κολητικο ουτε θα πεθανεις απο αυτο...κανε καινουργια πραγματα στην ζωη σου..κανε πραγματα που σε ενδιαφερουν..κανε πραγματα για σενα οχι για τους αλλους..οταν ακους τουσ γονεις σου να τσακονοντε κλεισε την πορτα..ολα τα ζευγαρια εχουν προβληματα..κανεις δεν ζει αρμονικη και ευτιχισμενη ζωη..και στην τελικη αν σε πειραζει τοσο πολυ μιλα τους..πες τους γιατι τσακονοντε..μπορει να τους βοηθησεις εσυ η ιδια χωρις να το πιστευεις οτι μπορεις να σταματησουν τους καυγαδες τους...πρεπει να εισαι δυνατη και να μην σε καταβαλει ο πανικος οτι κατι εχεις η οτι θα τρελαθεις..ο ανθρωπος τρελενετε και δεν το παιρνει χαμπαρι..εσυ εισαι στην φαση που συνιδιτοποιεις οτι πας να τρελαθεις..συνηθως οι τρελοι και αυτοι που πανε στα ψυχιατρια δεν το καταλαβαινουν(ετσι πιστευω)....
Αυτα ειχα να πω απο μερους μου...εχε πιστη στον εαυτο σου..και οταν εισαι στην φαση οτι πιστευεις οτι θα τρελαθεις μετρα τις φορες που το πιστεψες και τισ φορες που εγινε...και θα δεις οτι το αποτελεσμα ειναι 0...
-
Ευχαριστώ πολύ!!!Θα προσπαθήσω σκληρά...
Σε κάποια φάση πιό παλιά που με είχε καταβάλει
πάλι το άγχος σηκωνόμουν κάθε πρωί
και έλεγα στον εαυτό μου ότι είμαι καλά...
Έπιασε..Για λίγο ένιωθα καλά.!!!!!!
-
Εσύ πως ενιωθες???τώρα πως νιώθεις??
-
συγγνωμη που spamαρω αλλα οταν το θεμα αντι για πρασινο χρωμα οτι ειναι Open topic px. εχει κοκκινο φακελακι τι σημαινει??
-
εγω στην αρχη καθε μερα σηκονωμουν με αγχος..ενα πλακωμα στο στηθος..μια ταχυπαλμια..κοιμωμουν το πολυ 5 ωρες..δεν μπορουσα να κατσω κατω..οταν σκεφτομουν διαφορα πραγματα πηγαινα πανω κατω..ηθελα να το συζηταω συνεχεια για να με πηθουν οι αλλοι οτι οντως δεν εχω κατι...μετα ηρθαν τα δυσκολα..εγινε εμμονη..το σκεφτομαι συνεχεια και εφοσον πηγα σε καρδιολογο για τις ταχυκαρδιες και μου ειπε οτι δεν εχω τιποτα και ολα ειναι καλα ...εφυγαν οι ταχυκαρδιες και οποτε σκεφτομαι ασχημα πραγματα με πιανει κρυος ιδρωτασ..αλλες φορες με πιανει ενα βαρος στο κεφαλι λες και εχω λυσει το κυπριακο μονη μου...μετα με πιανει αγχος οτι θα τρελαθω...αλλες φορες με πιανει φοβος οτι θα πεθανω...ειναι πολυ βασανο ολο αυτο που περναμε και δυσκολα το καταλαβαινουν οι τριτοι γιατι δεν το εχουν περασει..και απλα οταν τους το λες σου λενε \"σκεψου κατι αλλο οταν σκεφτεσαι ασχημα πραγματα\"..αμ πως?καλα τα λενε σε θεωρια αντε καντο πραξη..λες και εγω θελω να τα σκεφτομαι ολα αυτα και ειμαι μαζοχα....
-
Εγώ έχω και εξωπραγματικά..Μου είχαν
περάσει κάπως και έκανα και διακοπές
και ήμουν μια χαρά...Όλα αυτά μέχρι προχτές
που μου καρφώθηκε η ιδέα ότι έχω ιδψ...
Από τότε είμαι χάλια..Αυτό που γράφω στην
αρχή που έπαθα με την πόρτα μάλλον το
έπαθα γιατί από το πρωί ήμουν χάλια...
Σκεφτόμουν έντονα ότι έχω ιδψ..Είμαι πολύ
χάλια εξαιτίας της ηλίθιας αυτής σκέψης...
-
Εγώ έχω και εξωπραγματικά..Μου είχαν
περάσει κάπως και έκανα και διακοπές
και ήμουν μια χαρά...Όλα αυτά μέχρι προχτές
που μου καρφώθηκε η ιδέα ότι έχω ιδψ...
Από τότε είμαι χάλια..Αυτό που γράφω στην
αρχή που έπαθα με την πόρτα μάλλον το
έπαθα γιατί από το πρωί ήμουν χάλια...
Σκεφτόμουν έντονα ότι έχω ιδψ..Είμαι πολύ
χάλια εξαιτίας της ηλίθιας αυτής σκέψης...
-
τι εννοεις εξωπραγματικα?
-
Νιώθω παράξενα...Λές και όλα
είναι ψέυτικα...Δέν το έχεις νιώσει ποτέ;;;
Μόλις τώρα διάβασα για διπολική
διαταραχή και χέστηκα από τον φόβο μου..
Λέει ότι τα εξωπραγματικά είναι σύμπτωμα..
Αλλά θ μου πείς τα εξωπραγματικά
είναι σύμπτωμα και του άγχους ε;;;
-
επειδη κοιταξα και εγω για διπολικη διαταραχη καταλαβα οτι οταν εχεις εισαι πολυ ευαιξαπτος..τσακονεσαι συνεχεια χωρις λογο..ολα σου πανε στραβα και με το παραμικρο κανεις καυγα..καπως ετσι την εχω καταλαβει οτι ειναι...
-
Βέβαια αυτά λίγο πολύ όλοι τα έχουμε
και γιατρό λέει ότι είναι δύσκολο να διαγνωστεί...
-
Να σου πώ την αλήθεια ευέξαπτη δέν είμαι
και πολύ...Ούτε και κάνω καυγά αμέσως...
Με ανησυχεί όμως αυτό με τα εξωπραγματικά
που λέει...
-
να σου πω και κατι αλλο...αν μπεις στο ιντερνετ θα δεις οτι ολες οι αρρωστιες εχουν πανω κατω τα ιδια συμπτωματα..πυρετους πονους απο δω και απο εκει...αρα τωρα το λεω για να το ακουσω και εγω το καλυτερο ειναι να μην ξανα μπουμε στο ιντερνετ και διαβασουμε ποτε τιποτα για καμια αρρωστια..και αν ειναι να μας βρει θα μας βρει...κανεις δεν ξερει το μελλον του....το καντιλακι του καθενος ειναι προγραμματισμενο μεχρι εκει που πρεπει...με τον φοβο αν θα παθω εκεινο και αν θα παθω το αλλο δεν βγαζεις ακρη..με το να το σκεφτομαστε δεν κανουμε και τιποτα το ουσιοδες..λες αν το σκεφτουμε αν ειναι να μας βρει να μην μας βρει...καπου πρεπει μεσα στην παραλογια μασ να σκεφτομαστε και λιγο λογικα...γιαυτο πρεπει να αλλαξουμε τροπο ζωης και να κανουμε παντα πραγματα που μας ευχαριστουν...
-
Ευχαριστώ ρέ...Έχεις μεγάλο δίκιο..Όλα
περίπου ίδια συμπτώματα έχουν..Έλα όμως
που μου κόλλησε τώρα..Θα το σκέφτομαι
όλο το βράδυ...Άχχχ πάλι θα κοιμηθώ σκατά....
-
σεχραζατ, μαλλον θα επρεπε να κοιταξεις αυτη σου την ταση ο,τι ακους να θεωρεις οτι το εχεις κ ολας, παρα αν εχεις καποια ασθενεια.
υπαρχει κ μια ασθενεια που ονομαζεται νοσοφοβια. οι νοσοφοβικοι αγχωνονται καθε 3 κ λιγο οτι κατι εχουν κ πανε σε ολους τους γιατρους εκτος απο τον ψυχολογο!
φυσικα δε θελω να σου πω οτι εχεις νοσοφοβια. απλα μαλλον αγχωνεσαι τζαμπα.