-
Κάποια μέρα ένα γελαδοβοσκός σκέφτεται «μωρέ δεν βάζω το γεννητικό μου όργανο στο μηχάνημα που αγόρασα τώρα και μου αρμέγει τις αγελάδες, για να μου το αρμέξει και κείνο μόνο το κάνω από μόνος μου». Και τσουφ, το βάζει. Ωστόσο το μηχάνημα στην συνέχεια δεν σταματούσε. Παίρνει με το κινητό του την Εταιρεία και στην κοπέλα που σήκωσε το ακουστικό τη ρωτά πως θα το σταματήσει. Και κείνη του απαντά:
_Κύριε, η μηχανή δεν σταματά, αν δεν βγάλει τουλάχιστον ένα κιλό!
-
Ο πεθερός λέει στο γαμπρό του, που είναι πολύ διαχυτικός:
_Μόλις αρραβωνιαστήκατε κι έχετε τόσες οικειότητες; Εγώ όταν αρραβωνιάστηκα την πεθερά σου καθόμουν στη μια άκρη του δωματίου κι αυτή στην άλλη.
Κι ο αρραβωνιαστικός, κοιτάζοντας λοξά την πεθερά, απαντά:
_Κι εγώ στη θέση σου πατέρα, το ίδιο θα \'κανα!
-
ο χριστος κ η παναγια τζανετ!
-
ηταν ενας τυπος τωρα, πηγαινε συχνα στην τραπεζα και εβαζε στο λογαριασμο του απο ενα εκατομυριο, 2 με 3 φορες την εβδομαδα. απο τις πολλες φορες ο διευθυντης της τραπεζας μπηκε στο πειρασμο να τον ρωτησει: \" συγνωμη κυριε, που τα βρισκετε ολα αυτα τα λεφτα, αν επιτρεπετα?\" και του απανταει ο τυπος: \" βαζω στοιχηματα, χοντρα στοιχηματα\" και του λεει ο διευθυντης:\" δηλαδη τι στοιχηματα?\" και του απανταει:\" θες να βαλουμε ενα, οτι αν ερθω τη δευτερα θα εχω κοψει τα αρχιδια μου? σκεφτηκε λιγο ο διευθυντης και ειπε μεσα του:\"τρελος δεν ειναι να κανει τετοιο πραγμα\" και απανταει κατοπιν:\" μεσα ειμαι\" και εδωσαν τα χερια τους. παει την δευτερα στο διευθυντη χαρουμενος του λεει:\" πιασε απο κατω να δεις\" τον πιανει και μετα του λεει ο διευθυντης:\" γιατι γελας? αφου το εχασες το στοιχημα\" οχι του απανταει εκεινος εν συνεχεια, και του λεει:\" βλεπεις τον φρουρο στην εισοδο, που κλαιει?\" ναι του λεει ο διευθυντης. μολις εχασε το στοιχημα 1.000.000 οτι θα σε κανω να μου πιασεις τ\'αρχιδια.
-
45 ΕΙΔΗ ΜΑΛΑΚΑ! 1. Ο ορατός: κοίτα ένα μαλάκα 2. Ο τεφάλ: ξεκόλλα ρε μαλάκα 3. Ο ακίνητος: έμεινε μαλάκας 4. Ο αδιόρθωτος: πάλι ρε μαλάκα; 5. Ο επώνυμος: ο γνωστός Μαλάκας 6. Ο νυχτωμένος: ξύπνα μαλάκα 7. Ο χαμένος: που σε ρε μαλάκα; 8. Ο φευγάτος: την έκανε ο μαλάκας 9. Ο βαθμοφόρος: O αρχιμαλάκας 10. Ο αμφίβολος: καλά, είναι μαλάκας; 11. Ο ευρεσιτέχνης: μαλάκας με πατέντα 12. Ο εμετικός: τα ξέρασε όλα ο μαλάκας 13. Ο καλοδεχούμενος: καλώς τον μαλάκα 14. Ο εξακριβωμένος: είναι τελικά μαλάκας 15. Ο επιρρεπής: μη γίνεσαι μαλάκας τώρα 16. Ο εκνευριστικός: άει γαμήσου ρε μαλάκα 17. Ο ανεκδιήγητος: δεν περιγράφεσαι ρε μαλάκα 18. Ο αργοκίνητος: κουνήσου ρε μαλάκα 19. Ο φαφλατάς: μιλάμε για πολύ χοντρομαλάκα 20. Ο επαναλαμβανόμενος: την είπε πάλι ο μαλάκας 21. Ο απίστευτος: τι λες ρε μαλάκα; 22. Ο κυριολεκτικός: μαλακίζεσαι, ρε μαλάκα; 23. Ο προβλέψιμος: ο αιώνιος μαλάκας 24. Ο άξιος: μπράβο μαλάκα 25. Ο αγαπητός: μαλάκα μου! 26. Ο υπέρβαρος: Xoντρομαλάκας 27. Ο όμορφος: Ωραίος μαλάκας 28. Ο άπαιχτος: Δεν παίζεσαι ρε μαλάκα 29. Και ο κοπρολάγνος: Mαλακοπίτουρας!! 30. Ο διαιρέσιμος: κόψε έναν μαλάκα … 31. Ο εδώδιμος: φάε έναν μαλάκα … 32. Ο μη εδώδιμος: δεν τρώγεσαι με τίποτα ρε μαλάκα 33. Ο αμφίχειρας: και με τα δύο χέρια ρε μαλάκα; 34. Ο αυτόχειρας: τον έφαγε η μαλακία! 35. Ο εκατόγχειρας: (βλ. νούμερο 33 ) Επί 50. 36. Ο τραυματίας: τον χτύπησε η μαλακία στο κεφάλι 37. Ο κλασματικός: ένας μαλάκας και μισός !! 38. Ο αυτοπαθής: γαμήθηκες πάλι ρε μαλάκα 39. Ο καρυοθραύστης: η μαλακία του σπάει καρύδια 40. Ο εστεμμένος: μαλάκας με περικεφαλαία 41. Ο στάσιμος: μια ζωή μαλάκας 42. Ο ψαράς: μαλάκας με τόνο 43. Ο μετερέωλογος: η μαλακία πάει σύννεφο 44. Ο γεωμετρικός: μαλάκας εις το τετράγωνο 45. Το εργαλείο: ρε μαλακιστήρι
-
ταινιες:
αγαπη μου, μεγεθυνα το πουλι μου
αγγιγμα ψωλησ
αδελφεσ καραμαζ-ωχ
αδελφομαζωματα, παρτουζοσκορπισματα
αν εχεισ κωλο διαβαινε
ανατομια ενοσ πηδηματοσ
ανωμαλη γιαγια, ατακτη εγγονη
απο δαχτυλιδι μου τον εκανεσ βραχιολια
ασπρο λουκι, μαυρο παλουκι
αυτοσ, αυτη και τα μπανιστηρια
βαθυτερα δε γινεται
βορειοσ κωλοσ
γαματε κιντ
γαμελι
********σ την 4η ιουλιου
γαμιασ αλα ελληνικα
γατουλα με τη ροζ τρυπουλα
γιουροβυζιων
εγια μολα εγια λεσα, βαλε και τισ μπαλεσ μεσα
εδω…κωλοχανειο
ενα σκληρο καβλι για καληνυχτα
ενω εσυ πηδιοσουν
επιστροφη στη χωρα του πρωκτε
εφιαλτησ στο δρομο με τα πεη
η γεφυρα του ποταμου καβαλαι
η θεια απο το κωλο ραντο
η κοιλαδα με τισ τσουλεσ
η κοκκινομουνιτσα και οι 7 αυνανοι
η κοκκινομουνιτσα και οι 7 νανοι του χισνευ
η μερα τησ στυσησ
η νυφη τον εφαγε
η σαρανταρα και ο παπαρησ
η στυση σασ προωθειται
η τελευταια χαμουραι
η χιονατη κι οι 7 βαρβατοι
θελω και τη γιαγια σου
θωρηκτο καβλεροφ
θωρηκτο πρωκτεμκιν
ιντεραραπικαν, μεγαλη και σιγουρη
καβα μπουταρα
καβλι-μερα ζωη
καλλιο δυο στο κωλομερι παρα δεκα και καρτερει
κλεοπαρτα
κουραστηκα να πηδαω τισ αγαπητικεσ σου
κωδικοσ πεοντοκαβλοσ
κωλεθρια σχεση
μαγεμενοσ καυλοσ
μαρκο κολο
μη μου τουσ κωλουσ ταραττε
μια ψωλη την εχουμε
μπαινε-τον: ενωμενα χρωματα του σεξ
μπουτια ερμητικα κλειστα
μωρο μου καλησπερα, με πηδουσαν ολη μερα
ξεκωλοθρευτησ
ξερω ποιον ξεπεταξεσ περσι το καλοκαιρι
ο αραπησ αργησε μια μερα
ο αρχοντασ των κωλοτρυπιδων: η τριλογια(μέρος 1ο η συντροφιά της κωλοτρυπίδας, μέρος 2ο οι δίδυμοι κώλοι, μέρος 3ο ο βασιλιάς επιστρέφει από πίσω)
ο αρχοντασ των ξεκωλιδιων
ο γητευτησ τησ αλογασ
ο εμπειροσ τησ βενετιασ
ο ζορο ζοριζεται
ο καλοσ ο καπετανιοσ στην παρτουζα φαινεται
ο κομησ μοντεχυστο
ο κυκλοσ των διεστραμμενων εραστων
ο κυκλοσ των τουρλωμενων πισινων
ο μαγοσ του πρωκτ-οζ
ο μικροσ ξεκολια
ο μουνομαχοσ
ο μυθοσ του ακεφαλου καβλιαρη
ο παλουκι λουκ και οι αδελφοι βαλτον στην αγρια στυση
ο ρομπεν των πρωκτων
ο σκιστησ του παναμα
ο τροχοσ τησ στυσησ
ο χαρι σπρωχτερ και η καμαρα με τουσ δονητεσ
οι 3 χαρχαλεσ
οι 8 μεγαλοι μητσοι
οι βυζομπαστερσ
οι κωλοι το’σκασαν
παρτα λετα και καντα ομελετα
πηδα με αν μπορεισ
ποκαχωνοντασ
πολυ σκληροσ για να χωρεσει
πουσταρ wars
πουτανικοσ
πριμα κωλαρινα
πρωκτειλ
πρωκτικο ενστικτο
πρωκτοβαθμια εκπαιδευση
πρωκτοδικειο
πρωκτοσ απροοπτου
σε τεντωμενο καυλι
σεξορκιστησ
στη σκια του ξεκωλακα
στο τρενο θα στον σφυριξω τρεισ φορεσ
συλλεκτησ πρωκτων
τα ζομπι ειναι πεοφαγα
τα κανονια του βυζαρονε
τα μαυρα παπαρια του ερωτα
τα μπουτια μου ειναι πιο καυτα κι απο τισ σφαιρεσ
το ακρωτηρι του κωλου
το κλαρινο του λοχαγου κωλερι
το παπαρι ηρθε απο μακρια
το πορτραιτο του ντοριαν πεη
το σκληρο πουλι τησ νιοτησ
τολμη κι αιμομιξια
τρυπανικοσ
υπερκωλικη δοση
χαρι καποτερ
χιλιεσ και μια πιπεσ
χτυποκαυλια στο μπεβερλι χιλσ
χωναν ο καβλαροσ
buttman
ciao παρθενα
hothika
the lord of the strings
-
εχει βρεθει μια τουριστρια πανω στα βουνα προσπαθωντασ να δει τη φυση και συνανταει ενα γιδοβοσκο του λεει: fuck me fuck me και κεινοσ τησ λεει:συρε απο δω μορη μη σι γαμισω
-
Η δασκάλα βάζει εργασία για το σαββατοκύριακο στην τάξη θέμα για έκθεση 'Πως περνάω τη μέρα μου'.
Περνάνε 2 μέρες και η δασκάλα σηκώνει τα παιδιά ένα ένα και τα βάζει να διαβάσουν την έκθεση τους.
Όλα καλά, περνάει η ώρα, ώσπου σε κάποια φάση έρχεται η σειρά του Τοτού.
Ξεκινάει..:
'Σηκώνομαι τις 7.30 το πρωί.Αφού πιω το γάλα και φάω τα κουλουρακια μου, βγαίνω στην αυλή, πηδάω την μάντρα, και ύστερα τρέχω για το σχολείο.Ίσα ίσα προλαβαίνω πριν κλείσει η πυλη.Αφού περάσει το 6ωρο και χτυπήσει το κουδούνι για να σχολάσουμε μαζεύω τα βιβλία μου και παίρνω τον δρόμο για το σπίτι.Μόλις φτάσω, πηδάω την μάντρα και ύστερα πάω στο δωμάτιο μου να ξεκουραστώ.Κοιμάμαι 3 ώρες και ύστερα κανονίζω με τους φίλους μου να παίξουμε μπάλα στην πλατεία.Βγαίνω από την πόρτα της κουζίνας, πηδάω την μάντρα και πάω για το παιχνίδι μας.Περνάνε 2 ώρες περίπου. Αφού τους χαιρετήσω ξεκινάω για το σπίτι.Πηδάω την μάντρα, μπαίνω στην κουζίνα και τρώω το βραδυνό μου.Ύστερα πάω να διαβάσω λιγάκι.Συνήθως κατά τις 10 το βράδυ πρέπει να πάω τα σκουπίδια έξω.Δεν έχω άλλη επιλογή, πηδάω την μάντρα, τα πάω και αφού ύστερα γυρνάω ψόφιος στο κρεβάτι μου όπου και κοιμάμαι. ''
.
Περνάνε περίπου 2 βδομάδες και η μητέρα του Τοτού έχει καλέσει την δασκάλα του στο σπίτι της για να συζητήσουν κάτι για το σχολείο.
Η δασκάλα , θυμήθηκε στην έκθεση του Τοτού και σκέφτηκε πως η περιοχη του είναι γεμάτη μάντρες και έτσι αποφάσισε να φορέσει κάτι
ελαστικό και όχι τζιν μπας και χρειαστεί να κάνει και αυτή κανένα άλμα.
Μόλις φτάνει στην γειτονιά του,της έκανε εντύπωση μιας και ούτε μάντρες ούτε τίποτα.Καθαρός δρόμος και λίγα δεντράκια στο πεζοδρόμιο.
Της ανοίγει η μτέρα την πόρτα, την πάει στο καθιστικό και φωνάζει:
'Μαντρα!!, φέρε τους καφέδες! '
-
Ξανθιά οδηγεί στη λεωφώρο Κηφισίας και ξαφνικά χτυπάει το κινητό της.
Ο άντρας της τη ρωτάει που είναι:
Ξανθιά:Στη λεοφώρο κηφισίας
Άντρας:Πρόσεχε μόλις είπαν στις ειδήσεις ότι ένας τρελός οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα,πρόσεχε
Ξανθιά:ΤΙ ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΣ?ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ
-
στο μπιγκ μπραδερ προ ολιγου:
μαρια απαγγελει τους στιχους απο το "χαρτινο το φεγγαρακι"
φουκακης: στιχακια που κανουν οι ανθρώποι....
μαρια: Χατζιδακις !
φουκακης: οτι μπορει κανει ο καθενας..
-
στιχος απο ποιημα του Tennyson:
"καθε στιγμη πεθαινει ενας ανθρωπος. καθε στιγμη γεννιεται ενας αλλος."
απαντηση του Babbage στον Tennyson:
ειναι μαλλον περιττο να σας υποδειξω οτι ο υπολογισμος σας θα οδηγουσε στη διατηρηση αιωνιως σταθερου πληθυσμου για τη γη ενω ειναι σε ολους γνωστο οτι ο εν λογω πληθυσμος αυξανεται σταθερα. παιρνω λοιπον το θαρρος να σας προτεινω στην επομενη εκδοση του εξαιρετου ποιηματος σας να τροποποιησετε ως ακολουθως το λανθασμενο σας υπολογισμο: "καθε στιγμη ενας ανθρωπος πεθαινει, καθε στιγμη γεννιεται 1 κ 1/16 ενος αλλου". επιπροσθετως αναφερω οτι ο σωστος αριθμος ειναι 1,067. κατανοω ομως οτι πρεπει να γινουν καποιες παραχωρησεις στους κανονες του μετρου.
Charles Babbage
-
-
lol, εχω παθει σοκ με το forrests lost this year (δαση που χαθηκαν αυτο τον χρονο).........και οχι μονο.
-
εχω παθει σοκ επισης που το λινκ που εδωσα εχει μεινει ασχολιαστο λες και δεν τρεχει τιποτα.
καντε μωρα, κι αλλα μωρα, feed the babies feed. μονο τα μωρα του εγω σας ειναι άξια.