Quote:
Originally posted by *Ghost*
Μηπως ολο αυτο προκυπτει απο το αγχος της πιεσης που νιωθεις απο τους γονεις σου?? Εχεις δοκιμασει ποτε να μεινεις μονη, εστω και για μικρο διαστημα??
Το ξαναλεω... μηπως πρεπει να σκεφτεις γιατι σε αηδιαζουν μονο οι νεκροι οργανισμοι?
ειχα μεινει ενα διαστημα μονη μου με τον αδερφο μου για ενα χρονο οταν ημουν φοιτητρια μετα πηρα μεταγραφη για οικονομικους λογους και εμεινα παλι με τους γονεις μου τοτε ομως δεν ειχα αυτο το προβλημμα με τη καθαριοτητα αλλα ειχα αλλου ειδους ψυχαναγκασμους οπως να ελεγχω συνεχεια κατι αν το εκλεισα η αν το εκανα καλα η αν το εγραψα σωστα η αν τοποθετησα σωστα καποιο αντικειμενο αν εκλεισα το φως καλα τη στιγμη που επρεπε κατι τετοια κουλα ενιωθα οτι κατι δεν το εκανα καλα η τη στιγμη που επρεπε κι επρεπε να το ξανακανω διαβαζα και ξαναδιαβαζα την ιδια σελιδα πολλες φορες ολο επαναληψεις δεν μπορουσα να ηρεμησω αν δεν εκανα αυτες τις επαναληψεις στις κινησεις μου και επισης κασποιες σκεψεις που εκανα και με βασανιζαν και δεν ηθελα να σκεφτομαο ετσι προσπαθουσα να τις διωξω αλλα δεν ηταν ευκολο.εκεινο τον χρονο ομως που εμεινα μονη με τον αδερφο μου ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν οταν πηρα τη μεταγραφη και μειναμε ολοι μαζι αρχισαν παλι ενα ενα να επανερχονται και αρχψισα την παλι με αυτες τις βλακειες ξεπερναω τη μια χαζομαρα και μετα εμφανιζεται κατι αλλο να με βασανισει.Πριν δυο χρονια με ενοχλουσαν οι ακαθαρσιες απο τα ζωα τωρα δε μ ενοχλουν δεν ειναι αυχαριστω βεβαια αυτο το θεαμα αλλα δεν τρελενομαι δεν θελω να παω να πλυθω στη θεα κατι τετοιου ισα ισα ο φιλος μου εχει σκυλο και μαλιστα εχω σφουγγαρισει τα κατρουλια του τον χαιδευω τα χει κανει και μες το σπιτι δεν ειναι ωραιο αλλα δεν με πιανει αυτος ο τρομος οπως παλια πουενιωθα λες και ηρθε η καταστροφη του κοσμου..τωρα αυτο το παθαινω με οτιδηποτε νεκρο και τα μαραμανα λουλουδια μ ενοχλουν αλλα αυτο αρχισα να το αντιμετωπιζω αλλα το κρεας ειναι πολυ χειροτερο..και το σπαστικο ειναι οτι βλεπω κατι κι αν μου θυμιζει κρεας τρελαινομαι.Καλα εκεινη η lady gaga ειχε βαλει αληθεια ωμη μπριζολα στο κεφαλι της?το ακουσα κι αυτο..