Quote:
Originally posted by Remedy
παολο, νομιζω οτι βρισκεσαι 10 χρονια πισω σε ενημερωση...
δεν υπαρχει πλεον συγχρονος ανθρωπος που δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ κι αυτο σημαινει, οτι οσοι υπαρχουν εξω, στον δρομο, στα μερη διασκεδασης η στην δουλεια μας, μπαινουν ΚΑΙ στο ινερνετ....
φυσικα ειναι ΑΛΛΟ να ξημεροβραδιαζεται κανεις στο ιντερνετ, πραγμα που σιγουρα κατι σημαινει για την κοινωνικοτητα του, για την ζωη του, και για θεματα του χαρακτηρα του, και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ να ασχολειται για καποιες ωρες η λετπα μεσα στην μερα του η στην βδομαδα του με το ιντερνετ...μη τα μπερδευουμε...
αυτο το τελευταιο, εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω κανεναν στον κυκλο μου η στην δουλεια μου που να μην το κανει, εκτος ισως απο εργαζομενες μητερες με 1-2 παιδια , που δεν εχουν ουτε αυτον τον χρονο....
Εμένα μια απορία μου είναι γιατί πχ μια εμφανίσιμη κοπέλα,που μπορεί έξω να έχει τον οποιονδήποτε,είτε μέσω παρέας είτε σε μπαρ,να προτιμάει κάποιον άγνωστο από το ιντερνετ που δεν ξέρει τί καπνό φουμάρει.Άντε για έναν άνδρα να ψάχνει από το ιντερνετ για γυναίκα να πω εντάξει,μπορεί να μην έχει κοπέλες στο περιβάλλον του,να μην μπορεί σε μπαρ να γνωρίσει καμία διότι άλλο να ψάχνεται ο άντρας και άλλο η γυναίκα,οι φίλοι του να έχουν σχέσεις κι αυτός να μην έχει και να τους ζηλεύει,πολλά μπορεί να παίζουν.Αν ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας με το γυναικείο φύλο είναι το ιντερνετ,τότε λογικό είναι να ξημεροβραδιάζεται στα chat.