αχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχ α μπαααααααααα εκεινη περισσοτερο ανυσηχει μπας ΕΓΩ δεν καλυπτω κανεναν αντρα!:P
Printable View
αχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχ α μπαααααααααα εκεινη περισσοτερο ανυσηχει μπας ΕΓΩ δεν καλυπτω κανεναν αντρα!:P
η μαμα ανυσηχει ... γιατι ξερει πωσ οσο πιο περιεργοσ ..απαιτητικοσ η εγωιστησ ειναι καποιοσ..τοσο πιο δυσκολο ειναι να μεινει με εναν ανθρωπο ...
το θεμα ειναι..πωσ εσυ μπορει να γουσταρεισ να εισαι με πολλουσ ανθρωπουσ και οχι με εναν στην ζωη ...ειναι δικο σου θεμα αυτο..ποιοσ λεει πωσ πρεπει να κανεισ οικογενεισ και παιδια.....κανεισ...χαλαρωσε.. .επειδη ανυσυχουν πσ δεν μπορουν να σε βοηθησουν...τα λενε..πιστευω..
ειναι τοοοοοοοοοσο αδικο και ποναει να βλεπεις πως οι γονεις σου θελανε να κανουνε παιδια ΄΄κλωνους\'\' τους..........και εν τελει να βλεπουν πως κανανε ακριβως το αντιθετο........
η ξεροκεφαλια να θεωρουν ΜΟΝΟ τον εαυτουλι τους σωστο και ΟΛΟΥΣ τους αλλους λαθος!παντα οταν η μανα μ ξεκιναει να πει κατι για τα νεανικα της χρονια λεει \'\'ΕΓΩ ημουνα μυαλομενη!!!!!!!!!\'\'
και σιγα.....μυαλομενη για να τυληξει αντρα να της τα χει ολα.......μια νοικοκυρα ητανε και ειναι.......
να ρωτησω κατι?ποσα σκουλαρικια εχεις και σε αναγκαζουν να τα βγαζεις στην δουλεια?γιατι εχω και εγω 3 πιρσινγκς αλλα δεν μου λεει κανεις τιποτα :p
Εμενα με αναγκαζανε να βγαζω το σκουλαρικι απ τη μυτη σε μια δουλεια! Και μαλιστα μου λεει η προισταμενη \"βγαλε αυτο που εχεις στην μυτη σου, δεν μπορεις να ερχεσαι ετσι...!!\" χαχαχαχα! Την σκροφα.... Εχε χαρη που ειχα αναγκη την δουλεια τοτε.... :P
αναλογα που δουλευεις?δεν μ ειπε κανεις να τα βγαλω αλλα πρεπει...ειναι σιγουρο.....εχω χειλη, μυτη, και 10 στα αυτια (αυτα τα οποια φαινονται δλδ) οποτε βγαζω της μυτης κ στα χειλη κ αμα πιασω τα μαλλια κοτσιδα βγαζω κ 2-3 απ το αυτι. αλλα εχω κ ενα στο αυτι απ την μεσα μερια του πτερυγιου που το αφηνω αυτο δν το βγαζω
Αν εσένα δε σε νοιάζει η αλλότρια δυστυχία,γιατί είπαμε περιμένεις να νοιάζονται οι άλλοι για τη δική σου;Quote:
Originally posted by me_vs_myself
ετσι οπως καταντησαμε αυτοι οι αλλοδαποι π λες μια χαρα την περνανε εδω περα και παιρνουνε κ τις δουλειες των ανιδεικευτων ελληνων!δεν με νοιαζει τι κανουνε.......με νοιαζω εγω. και πραγματικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κανεις τα παντα!ας πουμε αμα εγω τωρα θελω να γινω πυρινικος φυσικος γινεται?ΟΧΙ. οποτε γτ να κοροιδευω τον εαυτο μου....κ να κλαιω την μοιρα μ δν γινεται κτ βεβαια αλλα δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι δν εχουν την ιδια υπομονη κ επιμονη
Δεν υποστήριξε κανείς ότι θα σώσει την ανθρωπότητα το ενδιαφέρον κανενός,άλλο αυτό όμως και άλλο η χοντροπετσιά,το επειδή εγώ είμαι δυστυχισμένος,χέστηκα για τον συνάνθρωπό μου,που μάλιστα δεν έχει καν τη δική μου τύχη να απολαμβάνει όσα εγώ θεωρώ αυτονόητα και τα σνομπάρω.Whatever.Μας έχουν ποτίσει δηλητήριο οι ξενοφοβίες των πολιτικών που εκμεταλλεύονται τα δικά μας καφροένστικτα.
δεν επιμενω να νοιαστουν οι ασχετοι για μενα, και δεν νοιαζει κ μενα. εχω αρκετα προβλ δικα μου και αν εχει καποιος δικος μ, θα χω κ τα δικα του. κ ετσι λειτουργει ο καθενας η αληθεια ειναι!δεν ζουμε στην χωρα των πονυ δυστυχως........... δεν ασχολειται κανεις μαζι σου, γιατι ολοι εχουν κατι που θεωρουν σημαντικο να επιλυσουν.
αλλωστε, ενα προβλ που ισως να χω κ για καποιον ειναι ηλιθιο χαζο και πεζο, για μενα ισως ειναι ολη μ η ζωη κ εξισου σημαντικο με ενα δικο του προβλημα....ποιος ξερει να πει με σιγουρια ποιος ειναι σε πιο μειονεκτικη θεση?κανεις!!!!ισς ο φτωχος η ο εκ γεννετης κουφος να ειχε μια πιο ωραια ζωη απο μενα που πασχω απο 1002 μλκιες κ που με κακοποιησανε οταν ημουν ακομα παρθενα
Δουλευα σε σουπερ μαρκετ.. Προσωπικα, προσβληθηκα! Και σιγα το πραγμα.... Δεν ξερω, το θεωρω βλακεια που καποιοι \"σοκαρονται\" με τα piercing ή τα τατουαζ.... Εχει μεινει το στερεοτυπο του \"υποκοσμου\"... πφφ..Quote:
αναλογα που δουλευεις?δεν μ ειπε κανεις να τα βγαλω αλλα πρεπει...ειναι σιγουρο.....εχω χειλη, μυτη, και 10 στα αυτια (αυτα τα οποια φαινονται δλδ) οποτε βγαζω της μυτης κ στα χειλη κ αμα πιασω τα μαλλια κοτσιδα βγαζω κ 2-3 απ το αυτι. αλλα εχω κ ενα στο αυτι απ την μεσα μερια του πτερυγιου που το αφηνω αυτο δν το βγαζω
μονο στην ελλαδα!!!!!!!!στο εξωτερικο ολοι με τρυπες κ ταττου κυκλοφορουνε εδω αμα δει κανα στελεχος \'\'εταιρειας\'\' (ελεος δλδ θεωρουνται κ τα σουπερ μαρκετ της γειτονιας πολυεθνικες) το παιρνουν οτι εισαι αληταρια και εκτος στου dress code ΤΟΥΣ!συμφωνω στην δουλεια να χεις ενα ντυσιμο με ευπρεπεια που να μν προσβαλει η να φερνει σε δυσκολη θεση αφεντικα η ξερω γω τον καθε μαλακα, αλλα οχι κ να το παραχεζουμε !!!!!!!!
Quote:
και τι με νοιαζει εμενα τι παθαν οι φιλοι σου κ με τι στραβωνεις?
αμα δν εχεις κατι ουσιαστικο να μ προτεινεις περα απο το ξυλο π φαγανε οι φιλοι σου κ δεν ξαναθολωσανε μν γραφεις
ENNOEITAI πως άνθρωποι που χρησιμοποιούν τη βία για να ξεσπάσουν και για να λύσουν τις διαφορές τους ΔΕΝ είναι φίλοι μου. ;)
και να συμπληρώσω ότι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τους συνανθρώπους τους και στοιχειωδώς για την κοινωνία στην οποία ζουν είναι πιο ισορροπημένοι και πιο ευτυχισμένοι κατ\'επέκταση.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Αν εσένα δε σε νοιάζει η αλλότρια δυστυχία,γιατί είπαμε περιμένεις να νοιάζονται οι άλλοι για τη δική σου;Quote:
ετσι οπως καταντησαμε αυτοι οι αλλοδαποι π λες μια χαρα την περνανε εδω περα και παιρνουνε κ τις δουλειες των ανιδεικευτων ελληνων!δεν με νοιαζει τι κανουνε.......με νοιαζω εγω. και πραγματικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κανεις τα παντα!ας πουμε αμα εγω τωρα θελω να γινω πυρινικος φυσικος γινεται?ΟΧΙ. οποτε γτ να κοροιδευω τον εαυτο μου....κ να κλαιω την μοιρα μ δν γινεται κτ βεβαια αλλα δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι δν εχουν την ιδια υπομονη κ επιμονη
Δεν υποστήριξε κανείς ότι θα σώσει την ανθρωπότητα το ενδιαφέρον κανενός,άλλο αυτό όμως και άλλο η χοντροπετσιά,το επειδή εγώ είμαι δυστυχισμένος,χέστηκα για τον συνάνθρωπό μου,που μάλιστα δεν έχει καν τη δική μου τύχη να απολαμβάνει όσα εγώ θεωρώ αυτονόητα και τα σνομπάρω.Whatever.Μας έχουν ποτίσει δηλητήριο οι ξενοφοβίες των πολιτικών που εκμεταλλεύονται τα δικά μας καφροένστικτα.
γενικά το να εντάξεις στη ζωή σου την αγάπη και το ενδιαφέρον για τους γύρω σου, αφαιρεί από το φορτίο που κουβαλάς...
όσο νευριάζεις, μισείς και ζηλεύεις απλά δηλητηριάζεσαι.
νομιζα πως τους αποκαλεσες \'\'φιλους\'\' εκτος αν δν θυμαμαι καλα.
μια χαρα βοηθαω οποτε μπορω κανω κ τις φιλανθρωπιες μ θα παρω ενα ζητιανακι στο περιπτερο θα του αγορασω να φαει κανα κρουασαν ημουνα στο παρελθον αναδοχη μητερα ενος μικρου αγοριου αλληλογραφω κ μεσω ενος προγραμματος με εναν φυλακισμενο στην αμερικη κλπ κλπ...........
τι αλλο πρεπει να κανω δν ειμαι κ η μητερα τερεζα. δεν με εκανε πιο χαρουμενη ομως........
δεν μπορεις να βαζεις σε καλουπι οσους θυμωνουνε!να μην μειωνεις και να υποτιμας τις αδυναμιες και τα θεματα των αλλων!!!!!!!!!!αυτο ειναι χειροτερος εγωισμος κατα την γνωμη μ! τι παει να πει \'\'εννοειται πως οσοι θυμωνουν ΔΕΝ ειναι φιλοι μου\'\'!???!!!
me ειπε πωσ οσοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τη βία για να ξεσπάσουν και για να λύσουν τις διαφορές τους ΔΕΝ είναι φίλοι μου. δεν ειπε οσοι θυμωνουν εχεισ κατι μυγεσ μου φαινεται μαζι σου φερτεσ πισω τισ χρειαζομαστε(οποιοσ εχει τη μυγα να τη φερει πισω κλπ)Quote:
νομιζα πως τους αποκαλεσες \'\'φιλους\'\' εκτος αν δν θυμαμαι καλα.
μια χαρα βοηθαω οποτε μπορω κανω κ τις φιλανθρωπιες μ θα παρω ενα ζητιανακι στο περιπτερο θα του αγορασω να φαει κανα κρουασαν ημουνα στο παρελθον αναδοχη μητερα ενος μικρου αγοριου αλληλογραφω κ μεσω ενος προγραμματος με εναν φυλακισμενο στην αμερικη κλπ κλπ...........
τι αλλο πρεπει να κανω δν ειμαι κ η μητερα τερεζα. δεν με εκανε πιο χαρουμενη ομως........
δεν μπορεις να βαζεις σε καλουπι οσους θυμωνουνε!να μην μειωνεις και να υποτιμας τις αδυναμιες και τα θεματα των αλλων!!!!!!!!!!αυτο ειναι χειροτερος εγωισμος κατα την γνωμη μ! τι παει να πει \'\'εννοειται πως οσοι θυμωνουν ΔΕΝ ειναι φιλοι μου\'\'!???!!!
αρχιζω να εκνευριζομαι ε.............ξερω πολυ καλα τι ειπε