χεχεχε! Ενταξει, λογικο το βρισκω να χαιρεσαι οταν σου λενε οτι πετανε τα κοκκαλα σου, γιατι στην ουσια επιβεβαιωνουν αυτο που θες: οτι εισαι πολυ αδυνατη, ασχετα αν λενε οτι δεν τους αρεσει..
Ε, μου ελεγε ετσι και καλα για πλακα οτι εχω μεγαλο πισινο και οτι ειμαι κωλαρου, αλλα ειχε ενα ασχημο στιλ το υφος της, ε, και ελεγε οτι τα ποδια μου ειναι παχουλα και οτι οι γαμπες μου ειναι δυο νουμερα μεγαλυτερες και διαφορα τετοια! Και το χειροτερο ειναι οτι οταν καποια φαση ο πατερας μου της λεει ετσι πανω στην πλακα (αλλα στην ουσια ηθελε να "απαλυνει" τα λογια της γιατι εβλεπε οτι με ενοχλουσε) οτι "ε, ξερουμε απο ποιον τα κληρονομησε", εννοωντας την μανα μου, εκεινη προσβληθηκε! πολυ κιολας! Και ειναι αληθεια: εχω ιδια ποδια με την μανα μου!
Και παντα θυμαμαι το βαρος ηταν εντονο θεμα μεσα στο σπιτι. Τωρα που σκεφτομαι το παρελθον βλεπω οτι η μανα μου δεν ηταν ευτυχισμενη και ετρωγε και πηρε πολλα κιλα, τα οποια ποτε δεν καταφερε να χασει. Δεν ειναι και σαν βαρελι, υπερβαρη ειναι απλως, αλλα δεν της αρεσε η εικονα της και ποτε δεν φροντιζε τον εαυτο της σαν νεα γυναικα που ηταν καποτε αλλα και τωρα δεν φροντιζει καθολου τον εαυτο της, και δεν μου εμαθε ποτε πως να ειμαι γυναικα, να αγαπαω και να φροντιζω το σωμα μου και κυριως δεν μου εμαθε για τις αλλαγες που θα συνεβαιναν στο σωμα μου στην εφηβεια και δεν με βοηθησε να συνηθησω την καινουρια εικονα του εαυτου μου. Ολα μονη μου τα εμαθα. Αυτο που εχω χτισει, η αντιληψη για τον εαυτο μου και το σωμα μου, ολα μονη μου τα εχω κανει. Α, με κοροιδευε και επειδη ειμαι κοντουλα. Ειλικρινα, πως δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ κομπλεξ με το υψος μου, πραγματικα δεν ξερω πως εχω γλιτωσει!!! Ενιωθα πολλες φορες ανεπαρκης στα ματια της και οτι ...χμμ...οχι με μισουσε.... μαλλον την απογοητευα επειδη ημουν πχ κοντη! Βασικα, με εκανε να νιωθω οτι φταιω εγω γι αυτο! Και πολλες φορες το σκεφτομαι οτι φταιω επειδη δεν τρεφομουν αρκετα καλα και δεν γυμναζομουν αρκετα και δεν επινα γαλα κτλ, και πραγματικα νιωθω οτι εγω ευθυνομαι! Αλλα τουλαχιστον δεν νιωθω ασχημα, και ισα ισα μ αρεσει το υψος μου.
ουφ, πολυ μιλησα!