Και αφου λες οτι οι περιπτωσεις διαφερουν μεταξυ τους εσυ γιατι για ολες τις περιπτωσεις με πανικο και καταθλιψη λες οτι πρεπει να δινετε φαρμακευτικη αγωγη; Λες να μην ψαχνω λυσεις απο το νετ και αμεσως ετσι καταδικαζεις τη δικη σου λυση που προτεινεις αφου μεσα απο το νετ την δινεις και εσυ.Quote:
Originally posted by libido
berg ορθά έπραξες και έψαξες.
διάβασα το λινκ που έβαλες.θέλω να δώσεις βάση στα ακόλουθα που απαντήσανε σε αυτή την κυρία.
{αν και με προβληματίσε το γεγονός οτι \"ψυχολόγος\" της έγραψε αυτά τα 2φάρμακα.}
στέκομαι στο ακόλουθο<<Το άγχος και οι κρίσεις πανικού αντιμετωπίζονται πολύ αποτελεσματικά και χωρίς φαρμακευτική αγωγή μέσω γνωσιακής συμπεριφοριστικής ψυχοθεραπείας, οπότε μία λύση θα ήταν να προτιμήσετε την ψυχοθεραπευτική αντιμετώπιση του προβλήματος.>>
επιεικώς ανεύθυνα!!!το χαρακτηρίζω.
\"πολύ και αποτελεσματικά\" είναι αόριστο διότι είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις.
\"θα ήταν να προτιμήσετε\"δεν ισχύει,από την στιγμή που κάποιος έχει μεγάλο άγχος και παθαίνει κρίσεις πανικού,ο μόνος αρμόδιος να τον αναλάβει είναι ψυχίατρος.αυτό το λέω για την περίπτωση που κάποιος επιλέξει από μόνος του να βοηθειθεί.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!
να υποθέσω οτι είναι φοιτητές που κάνουνε κάμμια εργασία και είναι ευπεύθυνος κάποιος ψυχολόγος όπως και αναγράφεται.
λοιπόν με δική τους ευθύνη το έγραψαν και εμ δική μου έγραψα και εγώ.
αν εσύ ψάχνεις μία λύση, να απευθυνθείς σε κάποιον ψυχίατρο ή ψυχολόγο.
απλά μην ψάχνεις λύσεις μέσα από το νετ.επαναλαμβάνω οι περιπτώσεις διαφέρουν μεταξύ τους και όταν κάποια ψυχική ασθένεια έπειτα από καιρό γίνει ψυχοσωματική τότε χρειάζονται τα φάρμακα για το σώμα παράλληλα με ψυχοθεραπεία.
Υ.Γ. σε περίοδο εγκυμοσύνης οτι φάρμακο λάβει η εγκυμονούσα δεν επιρρεάζει την εγκυμοσύνη απαραίτητα.αλλά...περνάνε οι ουσίες στο έμβρυο!{αυτό το έγραψα διότι ήτανε η περίπτωση της κυρίας που ρωτούσε}