Νικητής στην μάχη δεν είναι αυτός που κερδίζει τον πόλεμο αλλά αυτός που δεν γονατίζει όταν αρχίζουν να πέφτουν σφαίρες.
Printable View
Νικητής στην μάχη δεν είναι αυτός που κερδίζει τον πόλεμο αλλά αυτός που δεν γονατίζει όταν αρχίζουν να πέφτουν σφαίρες.
Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι παιδί, άντρας η γυναίκα. ΟΛΟΙ είναι ικανοί να πούνε ψέματα.
there are ghost towns in the ocean (απο ενα τραγουδι!)
Ζούμε στην κοινωνία του μεγάλου αδελφού χωρίς τον μεγάλο αδελφό.
Η γυναίκα είναι αυτό που μπορεί να σε στείλει στον παράδεισο η την κόλαση.
To err is human, to forgive is divine...
Be without fear in the face of your enemies.
Speak the truth, always, even if it leads to your death.
Safeguard the helpless and do no wrong.
That is your oath.
Trust no one and deny everything.
Le coeur a ses raisons que propre la raison ne connait pas...
Deja siempre en tu corazón un lugar para los sueños...
(Κράτα πάντα στην καρδιά σου έναν τόπο για τα όνειρα)...
Τα ονειρα μαζεμενα ειναι σαν μια ιστορια. Τα ονειρα της καθε μερας ειναι σαν κομματια απο παζλ.
Δέν έχει σημασία πόσο ψηλά θα φτάσεις αλλά πόσο ανώδυνα θα πέσεις.
οτι λεει μη υπογραφη μου
nobody cares but everyone is hearing
απο ενα τραγουδι
αν περνάς δύσκολες στιγμές μην ανησυχείς. οι επιτυχίες είναι εφήμερες και το τέλος αν είσαι τυχερός ίσως κρατήσει μια στιγμή, ίσως και μια αιωνιότητα.
παλι φιλοσοφώ μόνος, θα θελα παρέα αλλά δεν έχω. κάποιες φορές δεν θέλω. πιστεύω πως εύκολα διώχνω τους ανθρώπους και δύσκολα αλλάζει ότι δεν θέλει να αλλάξει. δεν θα είμαι εδώ για πάντα, το ξέρω αυτό, ούτε μια ζωή σε ένα ιντερνετ, ούτε μια ζωή τόσο δυνατός. δεν ξέρω τι θα βρω στη ζωή αλλά ξέρω τι μου λείπει και όταν το σκέφτομαι στεναχωριέμαι. μπορώ να παραμείνω δυνατός στα δύνατα και να λυγίσω από ένα χάδι.
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Friedrich Nietzsche
Σωστός ο Νίτσε...
Ερώτηση της ημέρας: τα αίτια της μαλακίας είναι κληρονομικά?
χαχα, I know, γι'αυτο με πιανει κι εμενα το πεισμα μου, να παραμεινω διαφορετικος και παντα να ξεχωριζω απ'τους πολλους!