μωρε αμα ειναι κ λιγο πλουσιος δεν με πειραζει κακο δεν εκανε ποτε το χρημα
Printable View
μωρε αμα ειναι κ λιγο πλουσιος δεν με πειραζει κακο δεν εκανε ποτε το χρημα
ω καλα, αρχισαμε τις απαιτησεις ? δεν ξερω αν απογοητευω τα στανταρντς που εθεσες, αλλα:
ψηλος δε ξερω αν ειμαι, εξαρταται απ'το δικο σου υψος. 1.70κατι μου ειπαν (last time ακουσα 1.77).
αδυναμος ή γραμμωμενοος δεν ειμαι καθοτι ταυρος στο ζωδιο. ουτε ομως και πολυ χοντρος (last time ηταν 82).
δε γουσταρω ουτε κι εγω κοκαλιαρες anyway.
το μαλλι θα το ξυρισω τελειως ετσι κι αλλιως οταν αρχισει να πεφτει. ακομα υπαρχει οποτε το χαιρομαι μαζι ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ.
πιρσινγκ δε μ'αρεσουν πανω μου, τατουαζ σκοπευω να κανω συντομα (ειναι περιεργο το σχεδιο γι'αυτο το σκεφτομαι ακομα).
οσον αφορα λεφτα, αν και δηλωνω ανεργος, εχω καμποσα στη τραπεζα τα οποια παραμενουν για τη μεγαλη εξοδο εκτος Ελλαδος ή καποιο αλλο σπουδαιο γεγονος (οταν κι αν συμβει).
αλλη ερωτηση, βιογραφικο, φορολογικη δηλωση, εξετασεις κλπ μηπως ?
aaaaa εμενα οι κοκαλιαρες μαρεσουν παντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απ οτι καταλαβες μαρεσουν οι καγκουρες!αχαχαχαχαχχ
κατσε για να καταλαβω, εσυ τρως με φτυαρι και σου αρεσουν οι κοκαλιαρες ? εγω παντως αν δεν εχει καμπυλες μια κοπελα, τη βρισκω ντεκαβλε, λες και χανει μερος της θυληκοτητας της...
τρωω με φτυαρι συμφωνα με την φοτο που ποσταρα
ρε συ me με αυτη τη φωτο που εβαλεσ και βρεθηκε γαμπροσ αμα βαλεισ την πραγματικη σου τι θα γινει δηλαδη???
δε φταιει η φωτο γιατι την ειδα αργοτερα, οι αποψεις της στο θεμα με τους serial killers φταινε και γενικοτερα ο τροπος που σκεφτεται ισως (ή που γραφει)...
συγνωμη δηλαδη εσυ τωρα ελκεσαι απο ενα κοριτσι που εχει ωραιεσ αποψεισ στο θεμα σιριαλ κιλερσ???γιατι τοτε ετσι κ γινεται ζευγαρι δε μπορω να φανταστω τι θα γινει ετσι κ μαλωσετε στο σπιτι!!!!
bonny & claid θα γινει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι, με ελκυει καθετι κακο, αρνητικο κι ασχημο. κι οπως εγραψα και στο αλλο θεμα, μπορει να μην ειμαι ναρκομανης-εγκληματιας-δολοφονος ακομα, αλλα ειμαι εθισμενος σε ολ'αυτα, υποστηριζω κι επικροτω καθε παρανομη πραξη, οτιδηποτε ξεφευγει απο τα νορμαλ πλαισια της κοινωνιας. ξερω πως ακουγεται καπως, αλλα ειναι κατι που επιλεγω και το κανω επιτηδευμενα, δλδ ενω εχω ακομα τα λογικα μου προτιμω να σκεφτομαι παραλογα.
ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ υπαρχει κ ενας ανθρωπος που λεει το πως αισθανεται με το ονομα του.................
<script src='http://img59.imageshack.us/shareable/?i=memeot.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img59.imageshack.us/img59/8514/memeot.jpg</noscript>
να μαι κι εγωωωωωωωω
ΣΟΥΠΕΡ το σκιτσακι!!!!!!! ( TO ENNOΩ!!!!!!!)